Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

nazlıcıqm nerelerdesin evimi toplamaya basladın yoksun artık ben de yavas yavas toplanıyorum daha belli olmadı yaaaa ama keisn merkez insallah

nette sorun vardı o yuzden gıremedım..kaydirigubbakcemile
benım de aklım sende kalmıstı..:kedi:
nasıl hala bellı degıl mı?opuyorumnanaktan

nette sorun vardı o yuzden gıremedım..kaydirigubbakcemile
benım de aklım sende kalmıstı..:kedi:
nasıl hala bellı degıl mı?opuyorumnanaktan

ahhh cnm yok daha bellirlenmemiş büyük sehirler daha gec oluyormus kayseriye tayin cıkan arkadaslrınki bile belli oldu bize :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2: offff sen neyaptın toplandınmı bizde temmuzun basında qidiyoruz zaten demiştim ya merkeze qideceqim diyebir qitseydik yerlesseydik cnm ya

uzuldum..mafoldumben
bır an once bellı olsada senın de ıcın rahat etse..
bende yavas yavas toplanıyorum bu ay sonunda gıdıcem bende onden..:gitme:
ev felan bakılıcak yaa malum bana bakıo tum bunlar..
sırketlerle gorusuyoruz bakalım olursa bızde temmuz da yerlesmıs oluruz Allah ın ıznıyle..:Saruboceq:

insallah cnm bizde fikir deqisitk ailece qidip ev tutuacqz evi temizletip esim tekraradan esyaları yolluyacak bakalım hayırlısı insallah hayırlısıyala yerlesirsin cnm benm

[/Bgunaydın
tşkler dishe bacım sana da kolay gelsin
tayım bellimi nereye cıkdı CADIARZU]
gamyoncuiremsukızlar nerde zeppp dağciceğim göremedim:1shok:

nazlıcqım merkez cıktı :dance::dance::dance: buqün belli oldu cok sükür tahminmiz ve diyenlerin dedikleri doqru ymus cok sükür rahatladım süper ya oleyyyyyyyyy

nazlıcqım merkez cıktı :dance::dance::dance: buqün belli oldu cok sükür tahminmiz ve diyenlerin dedikleri doqru ymus cok sükür rahatladım süper ya oleyyyyyyyyy

cok sukur..:sm_cool:
sevındım canım gozun aydınopuyorumnanaktan

ewet cnm ya coook sükür sonunda oldu saqol cnm eee sen ne yaptın buldunmu ev ne zamn tasınıyorsun bellimi

yok be guzelım..
bu ayın sonlarına dogru gıdıcem ..
ev bakıcam bulucam..kafamçokkarıştı
temmuz 10 da esyalar gelıcek bır naklıye fırmasıyla anlastık..
temmuz 15 de de esım ılısıgı kesıp gelıcek..mafoldumben
ne guzel degıl mı..kaydirigubbakcemile
hersey bıtıcek benımkısı oturmaya gelıcek mısafır gıbı..kaydirigubbakcemile3

haklısın cnm cok zor öyle bende bir sevinç ve üzüntü var qünler qeçiyor offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…