İyi Günler sevgili Polis eşleriiii:teytey:
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Misafirlerim oluyor bu aralar:dance:vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...boşluktan faydalanıp bir bakim dedim,hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan
Nazlı canım ısmım..opuyorumnanaktan
vereliniortak
Canım aslında en iyisini yine eşler bilir,sonuçta mesleği yapan onlar ama,ben acizane eşimden ve çevremizden bildiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim,bilgi işlem 8-5 müdüriyette olan bir birim rahattır yani.Çocuk şube bulunduğunuz ilin asayiş durumuna göre değişir gerçi ama,karakol gibidir yoğundur genelde..Dediğim gibi yinede en iyisini eşlerimiz bilir,onun araştırması daha sağlıklı olacaktır canım..selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.eşim 1 aya kadar çevik kuvvetten çıkacak kadroya geçecek bilgi-işlem veya çocuk şubeye geçmekte kararsız hangisi sizce daha rahattır önerisi olan varmı?
selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.eşim 1 aya kadar çevik kuvvetten çıkacak kadroya geçecek bilgi-işlem veya çocuk şubeye geçmekte kararsız hangisi sizce daha rahattır önerisi olan varmı?
ve...:kedi:
zemuszemusManısa Merkez..zemuszemus
belli oldumuki esim simdi uyuor qeceden cıktı ben öqrenemedim hayırlı olsun cnm bizede merkez dediler ama emin deqildim ins. merkezdir
evet bebegım..:1hug:
bılıyorsun mılletın lafına guven olmuyor her ne olursa olsun..
bıze de bır hafta once tamamdır merkez dedıler ama..
ıcım rahat etmıyor resmı acıklama olmadıgı surece..lmaz:
hadı bakalım ogrenınce haberdar et bızı..
ınsallah merkezdır..:Saruboceq:
insallah cnm insallah tabiki haber ederim cnm ya simdiden yine heyecan landm ya
Merhaba herkese bende varım aranızda bende polis eşi olacagım Allah nasip ederse
merhaba canım..:1hug:
hosgeldın aramıza..opuyorumnanaktan
Merhaba,hoşgeldin aramıza..opuyorumnanaktanMerhaba herkese bende varım aranızda bende polis eşi olacagım Allah nasip ederse
Merhaba,hoşgeldin aramıza..opuyorumnanaktan
deryacım neresı ogrendınız mı?
merak ettım de :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?