sen zor kısmını atlatmıssın..zemuszemus
ben daha gezıcem gorucem begenıcem ve tutucam.kafamçokkarıştı
anlatırken bıle yoruluyor ınsan..:kedi:
zor gunler benı beklıyor..:sinifsinif:
herkeze merhaba..bizinde sivasa cıktı...aranızda sivasa tayini çıkan varmı bayanlar...
kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Ben sadece tek bir şehirde olan devlet kurumunda çalışıyorsam ve eşim polis olursa, biz ömrümüzü ayrı ayrı mı geçiririz yoksa nasıl oluyo o benim şehire eş durumundan tayin olabiliyo mu nasıl nolur anlatır mısınız..kafamçokkarıştı
canım biz merkezdeyiz..sizin merkezmi?canım bende bir polıs eşiyim ve 2 yıldır sivastayım..sivasın neresine çıktı tayininiz merkezmi ilçemi.tayinciler geliyorlar yavaş yavaş..
Bizede keşke şark çıksaydı yaa evlenirdik ozman bu sene
Siz böyle tayin yerlerini anlattıkça imreniyorum :)
Canım burdaki ablalarımız daha iyi bilir ama benim bildiğim eşleri ve kendi memleketlerine gidemiyolar ya eğer öyle bi durum yoksa tabiki gelebilir.kaydirigubbakcemile5canım teşekkür ederim .. benim durumum şöyle, maalesef türkiyede tek bir ilde var kurum, yani benim gidebileceğim yer yok.. o zaman eşim buraya tayin olamaz mı. senağlama
niye biz evlenmek için dğunun bitmesini çok istemiştik ama eşim kabul etmedi doğuya gitmeden evlendik.1 yıl sonra şarka gitti.2 yıl ayrı kaldık.çok zordu.sen doğuda 4 blimisn yoksa.bu arad burada bir meslektaşımı görmeek beni sevindirdi.normalde çok fazla zaten polis hemşire evlilikleri de burda görmemiştim
Canım burdaki ablalarımız daha iyi bilir ama benim bildiğim eşleri ve kendi memleketlerine gidemiyolar ya eğer öyle bi durum yoksa tabiki gelebilir.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?