Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sen zor kısmını atlatmıssın..zemuszemus
ben daha gezıcem gorucem begenıcem ve tutucam.kafamçokkarıştı
anlatırken bıle yoruluyor ınsan..:kedi:
zor gunler benı beklıyor..:sinifsinif:

EWET HAKLISN CNM ALLAH KOLAYLIqINI VERSİN SANDA CNM BÜTÜN TASINANLARDA
turkbayragi turkbayragi

selam tüm kknin polis eşleri uzun zamandır giremedim ankaradayım .............zemuszemus
gitmeyede pek niyetim yok çok güzel burası ve özlemişim ayrılasım yok...........mafoldumben
15 temmuz dan sonra eşim eleck birazda onunla kalıp gideceğiz evimize.............
tayın zamanı kimsecikler uğramamış.............
lmaz:

slm kızlar bende tasındım yerlestim kurtuldum cok sükür ya hiçbirzaman bu kadar zorlanmamıstm tasınmaktan ilk defa zorlandm oda 2 cocuk olmasındanndır nazlıcıqm sen nerelerdesin tasındınmı darısda sana diyim ne zormus ya kurtuldm ya ama qeldiqimden beri kayserimi özzlmeye basladım ya sivas kayseriye yakındı burası uzak oldu offf neyse saqlık olsn

Bizede keşke şark çıksaydı yaa evlenirdik ozman bu sene
Siz böyle tayin yerlerini anlattıkça imreniyorum :)

ben de ben deee kaydirigubbakcemile2 polis nişanlısyım ben de kaydirigubbakcemile3 ama kimsecikler yok ki burda

kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Ben sadece tek bir şehirde olan devlet kurumunda çalışıyorsam ve eşim polis olursa, biz ömrümüzü ayrı ayrı mı geçiririz yoksa nasıl oluyo o benim şehire eş durumundan tayin olabiliyo mu nasıl nolur anlatır mısınız..kafamçokkarıştı

Canım devlet kurumunda çalışıyorsan gideceğin ilde de aynı birimde boş kadro varsa eş durumu tayinin olur.
Ama bizim gibi 4b sözleşmeli çalışıyorsan biraz daha beklemen lazım mafoldumben
Ne eş durumu tayini var ne becayiş.
657ye tabi devlet memurunda böyle bir hak var ama.kaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim .. benim durumum şöyle, maalesef türkiyede tek bir ilde var kurum, yani benim gidebileceğim yer yok.. o zaman eşim buraya tayin olamaz mı. senağlama

Bizede keşke şark çıksaydı yaa evlenirdik ozman bu sene
Siz böyle tayin yerlerini anlattıkça imreniyorum :)

niye biz evlenmek için dğunun bitmesini çok istemiştik ama eşim kabul etmedi doğuya gitmeden evlendik.1 yıl sonra şarka gitti.2 yıl ayrı kaldık.çok zordu.sen doğuda 4 blimisn yoksa.bu arad burada bir meslektaşımı görmeek beni sevindirdi.normalde çok fazla zaten polis hemşire evlilikleri de burda görmemiştim

canım teşekkür ederim .. benim durumum şöyle, maalesef türkiyede tek bir ilde var kurum, yani benim gidebileceğim yer yok.. o zaman eşim buraya tayin olamaz mı. senağlama
Canım burdaki ablalarımız daha iyi bilir ama benim bildiğim eşleri ve kendi memleketlerine gidemiyolar ya eğer öyle bi durum yoksa tabiki gelebilir.kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5
Bizim ki evli olarak doğuya gitmek istiyo :kedi:
Bİde benim işim onun nerde olacağına bağlı olacak :umursamaz:
Bizim iş karışık.
aynı zamanda askerlikte var.mafoldumben
Benimde okuldan bisürü arkadaşım polisle evli kaydirigubbakcemile3
Seneye düğün olacak inşallah.:Saruboceq:

slm arkadaşlar nasılsınız tainciler epeyce yerleştinizmi alışa bildinizmi zor kolay değil ama sağlık olsun zamanla oralarda alışırsınız arkadaşlar dostluklar kurarsınız biraz sabır nelere alışmıyorki insan yeterki huzur olsun sevgiyle kalın ....

Canım burdaki ablalarımız daha iyi bilir ama benim bildiğim eşleri ve kendi memleketlerine gidemiyolar ya eğer öyle bi durum yoksa tabiki gelebilir.kaydirigubbakcemile5

canım umarım öledir, ikimizinde memleketi diil ztn o açıdan sorun yok, ya çok mutlu ettin beni umarım ölediiiiiiirzemuszemuszemuszemus

başka bu konuda bişeler bilenler lfn paylaşsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…