Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

anaa gamyoncuiremsu
Bizimkide nazilliye yerleşelim dedi gecen sositososito
Çok seviyomuş zamanında :lepi:

bende Aydınlıyım aynı zamanda:icecream:

kaydirigubbakcemile3 aşk hayatını döktün kadının ortaya akannehir :roflol:

aman canım o daha buz dagının gorunen kısmıdelikafadulden

der :kedi:

ve kacarım yakalrsa yolucak benı.kaydirigubbakcemile3
mafoldumben.

yerleşin anacımmnazilliyee sektörr gelişsinn
nazilli genişlesinn
kankaaa he laaa benmkidee nazilli mezunuu orda ayarladımm yaa adamıı zatenn babamın yanınaa gidip gelirkenn ayarladımm kocacımııı
oda az değildii yanee hemen cama yapışırtıı ahh ahh ben tümm kirli çamaşırlarıı serecemm burayaa az kaldıı azzz
ben balkona çıkardım o bahçe nöbetine çıkıncaa
babam gelirdii kızım napıyorsunn hiçç baba arabaların geçişini izliyorumm muhahahahahahaha
bilmiyokii karşı limana gemii demmir attııı muhahahahahahahahaha

arabaların geçişi mi :roflol: bu nasıl bir zevktir diye çok düşünmüştür herhalde baban :)))

bende Aydınlıyım aynı zamanda:icecream:

aman canım o daha buz dagının gorunen kısmıdelikafadulden

der :kedi:

ve kacarım yakalrsa yolucak benı.kaydirigubbakcemile3
mafoldumben.
Bende internetten fotoğraflarına baktım çok güzel bi yer :lepi:
Bİde sinopa hastayım yaa zemuszemus

Vaaayy memleketini düşünüyon ablacım demek :kedi:
Gideriz inşallah.Ya ben çok istiyorum böyle daha yasımız gencken il değiştirmeyi kaydirigubbakcemile
Ama çocuk olursa zor olur.
En iyisi çocuğu yapmadan şarkı yapmak :)
Sende az değilmişsin haaa arabaya bakıyom diye enişteylemi bakışıyodun gamyoncuiremsu

slm kızlar düzenli okuyamıyorum yazdıklarınızı bende sivastayım 2 yıldır seneye eşim askere gidecek inş.sivasa gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben bu şehirden çok sıkıldım inş.siz sıkılmazsınız.

SORMAYINN eşin bilirr bahçe nöbetlerini bacımm karanlıktaa adamcazımm lazer anahtarlıklaa yer belli ederdii karanlıktaa lazer ışığına bakardımm gözleri niyetinee nee öküzlükmüş yaa
hee babam bigün demiştii arabanın nesini izliyon gir içeri die adam tabi biliyo karşıda öğrenci var kıskanıyoo tabee
eşimle ilk tanıştığında dedi zaten ben bu çocuğu bi yerden tanıyom diee
hafta sonlarıı görüşürdükk iple çekerdimm babam çıkma derdii öğrenciler dışardaa adam derdi gel özledim
ahh ahh iki erkek arasında kaldım
annem alışverişe yollardı okulun kantininee benimki gelme okulaa dikkat çekiyon derdii anamm evlenene kadar ne çektim yaa beni azmı aada bıraktı herifimm
ödeyemezz hakkımıı ne senaryolar yazardımm vallaa bende az şılıkk değilimm yaa

ne qüzel işte ne anılar yasamısn

sen çekmişsin ama okuması da çook keyifli oluyor kaydirigubbakcemile2

aa burda hayat varmıydı yaa:uhm:
hiç kimsecikler olmuyodu :umursamaz:
bende polis kızı ve eşi olaraktan
tüm zorluklara gögüs gererekten burdayım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…