anaaa ben nazilliliyimm benim babamda nazilli polis okulunda memurr
kanka enıste de orda okumamsmıydı?:kedi:
anaa gamyoncuiremsu
Bizimkide nazilliye yerleşelim dedi gecen sositososito
Çok seviyomuş zamanında :lepi:
kaydirigubbakcemile3 aşk hayatını döktün kadının ortaya akannehir :roflol:
arabaların geçişi mi :roflol: bu nasıl bir zevktir diye çok düşünmüştür herhalde baban :)))yerleşin anacımmnazilliyee sektörr gelişsinn
nazilli genişlesinn
kankaaa he laaa benmkidee nazilli mezunuu orda ayarladımm yaa adamıı zatenn babamın yanınaa gidip gelirkenn ayarladımm kocacımııı
oda az değildii yanee hemen cama yapışırtıı ahh ahh ben tümm kirli çamaşırlarıı serecemm burayaa az kaldıı azzz
ben balkona çıkardım o bahçe nöbetine çıkıncaa
babam gelirdii kızım napıyorsunn hiçç baba arabaların geçişini izliyorumm muhahahahahahaha
bilmiyokii karşı limana gemii demmir attııı muhahahahahahahahaha
Bende internetten fotoğraflarına baktım çok güzel bi yer :lepi:bende Aydınlıyım aynı zamanda:icecream:
aman canım o daha buz dagının gorunen kısmıdelikafadulden
der :kedi:
ve kacarım yakalrsa yolucak benı.kaydirigubbakcemile3
mafoldumben.
yerleşin anacımmnazilliyee sektörr gelişsinn
nazilli genişlesinn
kankaaa he laaa benmkidee nazilli mezunuu orda ayarladımm yaa adamıı zatenn babamın yanınaa gidip gelirkenn ayarladımm kocacımııı
oda az değildii yanee hemen cama yapışırtıı ahh ahh ben tümm kirli çamaşırlarıı serecemm burayaa az kaldıı azzz
ben balkona çıkardım o bahçe nöbetine çıkıncaa
babam gelirdii kızım napıyorsunn hiçç baba arabaların geçişini izliyorumm muhahahahahahaha
bilmiyokii karşı limana gemii demmir attııı muhahahahahahahahaha
bugün kimsecikler yokmuuuuuuuuu
SORMAYINN eşin bilirr bahçe nöbetlerini bacımm karanlıktaa adamcazımm lazer anahtarlıklaa yer belli ederdii karanlıktaa lazer ışığına bakardımm gözleri niyetinee nee öküzlükmüş yaa
hee babam bigün demiştii arabanın nesini izliyon gir içeri die adam tabi biliyo karşıda öğrenci var kıskanıyoo tabee
eşimle ilk tanıştığında dedi zaten ben bu çocuğu bi yerden tanıyom diee
hafta sonlarıı görüşürdükk iple çekerdimm babam çıkma derdii öğrenciler dışardaa adam derdi gel özledim
ahh ahh iki erkek arasında kaldım
annem alışverişe yollardı okulun kantininee benimki gelme okulaa dikkat çekiyon derdii anamm evlenene kadar ne çektim yaa beni azmı aada bıraktı herifimm
ödeyemezz hakkımıı ne senaryolar yazardımm vallaa bende az şılıkk değilimm yaa
SORMAYINN eşin bilirr bahçe nöbetlerini bacımm karanlıktaa adamcazımm lazer anahtarlıklaa yer belli ederdii karanlıktaa lazer ışığına bakardımm gözleri niyetinee nee öküzlükmüş yaa
hee babam bigün demiştii arabanın nesini izliyon gir içeri die adam tabi biliyo karşıda öğrenci var kıskanıyoo tabee
eşimle ilk tanıştığında dedi zaten ben bu çocuğu bi yerden tanıyom diee
hafta sonlarıı görüşürdükk iple çekerdimm babam çıkma derdii öğrenciler dışardaa adam derdi gel özledim
ahh ahh iki erkek arasında kaldım
annem alışverişe yollardı okulun kantininee benimki gelme okulaa dikkat çekiyon derdii anamm evlenene kadar ne çektim yaa beni azmı aada bıraktı herifimm
ödeyemezz hakkımıı ne senaryolar yazardımm vallaa bende az şılıkk değilimm yaa
slm cnm nbr nasıl qeciyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?