Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

yok be cnm oturabilirisn rahay olursun tabiki acı olur ama okadarda deqil ben doqum yaptım normal yaptım dikiş acısı acıyor ama okadar acı olmuyor sezeryan qibi okadar yatmıyorsun tabiki dinlnemen qerekececek birde milletin lafına bakma benim dahi korkulacak kadar deqil sadece doqum yaparken hissedirsin dikiş acısı baska yok

ayyyyy sağol bacım ya içime su serptin.düşün düşün bi hal oldum.bu millette ayrı çatlak zaten.herkes kötü doğum öyküsü anlatacak diye bi hal oldu.bi tanesine çok kolay rahat demiyo ya.

ayyyyy sağol bacım ya içime su serptin.düşün düşün bi hal oldum.bu millette ayrı çatlak zaten.herkes kötü doğum öyküsü anlatacak diye bi hal oldu.bi tanesine çok kolay rahat demiyo ya.

oöyle derler hiçte aslı yok ben 2 kız dünya qetiridm korkulcak kadar deqildi allaha bol bol dua ettim su patladıktan sonar doqumum oldu saatlerce bile sürmedi kolay doqum yaptım doqum tabiki herkes farklıdır sen dua et allaha sıqın bir bakmsıınki oqlusun kucaında

allah bağışlasın canım.
ay allah razı olsun içimi rahatlattın

tamam cnm bende aslen kayseriliyim ahhh memlekte ahh baska oluyor memleket ya :gitme:

biz yıllarca kayseride kaldık incesudababam emekli olunca memlekete taşındık.annem çok severdi kayseriyi taşınmak hiç istememişti erzincana.erzincanlı olmasına rağmen

biz yıllarca kayseride kaldık incesudababam emekli olunca memlekete taşındık.annem çok severdi kayseriyi taşınmak hiç istememişti erzincana.erzincanlı olmasına rağmen

aaaa ne qüzel ya demi ya kayseri baska oluyor nedense darısı bize antalyadan sonra kayseri istiyoruz annen iyi anlamıs keyfini

aaa iyiymiş valla.şark bitti sizin o zaman.nerde yapmıştınız.ayyy darısı başımıza alışamıyom ben buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…