Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hadi ya biz düvenönü bilirmisn orayı ...belsin düqün salonuna cok qittim ben ya ahhh kayseri ewet biliyorum tahtaklaeyi buqün alısveriş yaptım orda bilseydim sana qelirdim naniknanik ben emniyet müdürlüqüqn ordayım hem parka hemde emniyete cok yakınım ya bu konyaaltı ne kadar polis yada polis esi var inanilmaz dercede nereye adım atsam polisim yada polis esi buluyum hehe

evet canım oyle hem lojman hem emnıyet mudurlugu aynı yerde semt guzel bıde gelen burda kalıo muhtar bıle emeklı polıs sen egıtıcıler sıtesınde mı outuruyosun bızde bugun tahtakaledeydık belkı gormusuzdur bırbırımızı bızım dugun belsın yuzme havuzunda olacak ınsallah yagmur yagmaz duvenonunu bılmem mı onunde fırca yedıgım yer =D

insallah yaqmaz cnm ahh o düvenönü benim herseyim ya bebekliqim cocukaluqm ve bekarliqim orda qecti ne qüzel qünlerdi ewe tburanın muhatraı polis olduqunu ben kalmayı düsünmüyorım ya ben kayseriye dönmeyi düsünyorum LEYLA KARAMAN İLKÖQRETİM OKULU BİLİYORMSUN

biliyorum canım orda kucukken az basketbol oynamamıstım sen kal bı kac sene burda sende kalırsın canm benım kayserının neresındensın

biliyorum canım orda kucukken az basketbol oynamamıstım sen kal bı kac sene burda sende kalırsın canm benım kayserının neresındensın

annem babam bünyanlı evlenince kayseri ye yerlestiler bünyana birdaha qitmemeişler ben bilmem bile qezmeye qittim ama bizim hayatımzı düvenönüde qectii ahhh yok kzı zaten yeni qeldik antalya ya burdan direk kayseriiiiiiiiiiiii istiyorum

bızde konyadan geldıgımızde gıtmek ıstemıstık sonra alıstık kaldık alısırsın sende guzeldır avantajlıdır antalya gercı tesetturlu olunca zor olyo yazları

evet canım universitedeyken kapanmıstım 3yıl oluyo bu arada ercıyes mezunuyum ama yozgattan

hosgeldın canım benımde nısanlım polis gercı resmı olarak esım ama dugun 1ay sonra nasıp olursa nerde polis sevgılın

hoşbulduk :) hayırlısı olsun cnm düğününüz Allah mesut etsin.bnm sevgilim şarktaydı sonra bu sene ben istanbuldayım burda okuorum ailemde burda die buraya aldırdı tayinini.seninki nerde görev yapıo?

Hayırlı Cumalar
kızlar nasılsınız herşey gönlünüzden geçen güzelliklerle dolsun sevgiler...

hoşbulduk :) hayırlısı olsun cnm düğününüz Allah mesut etsin.bnm sevgilim şarktaydı sonra bu sene ben istanbuldayım burda okuorum ailemde burda die buraya aldırdı tayinini.seninki nerde görev yapıo?

hakkaride canım benim inşallah sizde bi an önce kavusurunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…