evet canım sıtelr mahallesı ama okul egıtımcılr sıtesının yanında bız parkın dıger yanındayız hatta tahtakale acıldı bızım 3apartman ılerımızde nısanlım kayserılı degıl bızım babalarımızda polis onlar kayserıye yerlestı bız antalyaya belsınde dugun kayserının neresındensın
evet canım oyle hem lojman hem emnıyet mudurlugu aynı yerde semt guzel bıde gelen burda kalıo muhtar bıle emeklı polıs sen egıtıcıler sıtesınde mı outuruyosun bızde bugun tahtakaledeydık belkı gormusuzdur bırbırımızı bızım dugun belsın yuzme havuzunda olacak ınsallah yagmur yagmaz duvenonunu bılmem mı onunde fırca yedıgım yer =D
biliyorum canım orda kucukken az basketbol oynamamıstım sen kal bı kac sene burda sende kalırsın canm benım kayserının neresındensın
bızde konyadan geldıgımızde gıtmek ıstemıstık sonra alıstık kaldık alısırsın sende guzeldır avantajlıdır antalya gercı tesetturlu olunca zor olyo yazları
evet canım universitedeyken kapanmıstım 3yıl oluyo bu arada ercıyes mezunuyum ama yozgattan
hosgeldın canım benımde nısanlım polis gercı resmı olarak esım ama dugun 1ay sonra nasıp olursa nerde polis sevgılın
benim de 3 ayım orda geçmişti ne yazık ki!
sözleşmeli öğretmen olarak oraya atanmıştım canım. ama şanslıymışım ki 3 ay sonra kadrolu atamam oldu ve maraşa geldim.neden canım
3 ay burdaydın
hoşbulduk :) hayırlısı olsun cnm düğününüz Allah mesut etsin.bnm sevgilim şarktaydı sonra bu sene ben istanbuldayım burda okuorum ailemde burda die buraya aldırdı tayinini.seninki nerde görev yapıo?
selam herkese a.s.
kimsecikler yok :sm_confused:
slm canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?