Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm hanımlar nasılsınız kimseler yok buralar boş kalmış hayırdır inşallah

selam kızlar nasıl gectı bayramınız?
ne var ne yok gorusmeyelı

merhaba kızlar benim içinde bingöl olumsuz hala yaaa lojman ortamıda çok kötü dedikodu almış başını gidiyooo ((((

slm kızlar nasılsınız Rabbim tüm teşkilatımızı kötü ve kötülüklerden korusun emniyette yaşanan son olaylar için ne düşünüyorsunuz illerinizdeki yankıları nasıl oluyor TEŞKıLATIMIZA ZARAR VERECEK HER TÜRLÜ ıLŞıKıLERDEN UZAK OLMALIYIZ kendimizi değil bu koca teşkilatı düşünüp on göre dostluk kurmalı arkadaş edinmeliyiz

Bence de bu ve buna benzer olaylardan kesinlikle kaçınmak gerekiyor. Zira bu durum teşkilata olan güvenin azalmasına neden oluyor.

mrh kızlar nasılsınız valla ben ıyı sayılrım mardıne alısmaya calısıyorum.hos nasıl alısacaksam.ama yıne ıdare edr.ne yapalım bıze her yer memleket.turkbayragiesımde geceye gıttı pıneklıyom bılgısayarın basında.üfff ıkı yıl oldu hala alısamadım gece calısmasına yaaaa:1no2:

merhabalar nasılsınız? Okullar da açılınca herkesin yoğunluğu arttı galiba!

Bir polisimiz daha şehit oldu. Ailesine sabır versin allahım :Saruboceq:

Son düzenleme:
:gitme: Selamlar.
Az önce okudum bir polis şehit olmuş Allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin.
Off polislerimizi askerlerimizi Allah korusun :gitme:
Çok üzülüyorum yaa :çok üzgünüm:

SLM hatunlar uzun zamandır giremedim kk ya bu topiği ihmal ediyoruz sonlara düşmüşüz
bebeklerimden fırsat bulamıyorum ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…