• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

allah bağaşlasın canım analı babalı büyütmeyi nasip etsin ismini ne koydunuz
amin sağol canım
adı yağız

allah analı babalı buyutsun canım van da degılız ama yakınındayız hakkari olmaz mı =D:dance::teytey:
amin canım
olur türkiyemin herşehri olur
hakkari baya yakın
benimde arkadaş mayısta evlenip geliyo oraya
Allah analı babalı buyutsun..opuyorumnanaktan
saglıklı omru uzun hayırlı bır evlat olsun:Saruboceq:

amin canım

herkese selam arkadaşalr benim 5 yıllık bir ilişkim var işsizlik yüzünden evlenemedik erkek ark.pomemi kazandıı :lepi::lepi::lepi:haziran ayında eğitime gidecekde gelecekde evlenecez yani sizlerden olma yolunda ilerliyorummm ve ben çok endişeliyim polislik konusunda başka şehirde olmak çalışma saatlerii daha doğrusu bilgisiliğimden kafam çok karışıkk beni anlayanınız varmııı???

canım benim ne güzel işte kazanmış artık bi işi olacak evleneceksiniz hiç endişelenmene gerek yok şöyle düşün yeni yerler göreceksin yeni insanlar tanıcaksın her yörenin kültürlerini öğreneceksin mutlu ol tatlım polislik elbette kolay bi meslek değil ama hiç bir iş kolay değil seni çok iyianlıyorum ailendende uzak olacam diye üzülme hepimiz ana kuzusuyduk hepimiz memleketimizden annemizde ayrıldık başka başka şehirlere gittik ama karnımız nerde doyuyosa ordayız bana kocamla heryer paris :teytey:

canım benim ne güzel işte kazanmış artık bi işi olacak evleneceksiniz hiç endişelenmene gerek yok şöyle düşün yeni yerler göreceksin yeni insanlar tanıcaksın her yörenin kültürlerini öğreneceksin mutlu ol tatlım polislik elbette kolay bi meslek değil ama hiç bir iş kolay değil seni çok iyianlıyorum ailendende uzak olacam diye üzülme hepimiz ana kuzusuyduk hepimiz memleketimizden annemizde ayrıldık başka başka şehirlere gittik ama karnımız nerde doyuyosa ordayız bana kocamla heryer paris :teytey:
çok sağolasın evet hayat artık daha umutlu önceden hiç umudumuz yoktu hayat boyu böyle sevgili kalacaz ve sonra ayrılacz diye çok korkuyordum şükür aştık hatta bende kpss çalışıyorum erkek arkadaşım kpss olmazsa sende bu seneki alımalra gir diyor ben daha ondan emin olmadan kendim nasıl gireyim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı karman çormanım yaaa,ama gecede gülaycık sağolsun rahatlattı ,başka memlekette kalmak çok bana koymuyor ben 4 yıl ankara dışında okuduğum için ve aşkımla evlenmeyi çok istediğim için o sorun değill tabi gidince en olurum allah bilirrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:sinifsinif::sinifsinif:
sanada sırnaşık şeyçok teşekkür ederim bu topikcik sayesinde rahatlıcam evlenene kadar sanırımm

amin sağol canım
adı yağız

amin canım
olur türkiyemin herşehri olur
hakkari baya yakın
benimde arkadaş mayısta evlenip geliyo oraya

amin canım

hadi ya esı hangı bırımde lojman cıkmazsa gelmesın burda dısarıda oturmak cok zormus bıze hemen lojman verdılerde rahatız cıkmasaydı gelmeyecektım

sevgili dostlar ben ablanız olarak kötü bir yönlendirme asla yapmam evet emekli öğretmenim eşimde polis
yıllarca bu teşkilata emek verdik ama gençlerle pek anlaşamıyoruz malesef yanlış anlamalar olabiliyor biz yozgatta görev yaptık onların çok açık sözlü olduklarını biliyorum hatta çok dost canlısı
bunu neden yanlış anlıyorsunuz sora bilirdiniz yozgatlıları nasıl tanıyorsunuz diye çok fevri davranıyorsunuz
burası sanal alem sözlerimin arkasındayım yıllardır giriyorum bir uyarı yapmışsam manası vardır uzatmaya gerek yok herkes bildiği gibi davransın ama lütfen yazarken dikkatli yazalım ben öğrencilerime önce ALLAH SONRA VATAN MıLLET duygularını aşıladım hiç bir il ayrımı yapmadan buda böyle biline ALLAHA EMANET OLUN .SEVGıYLE KALIN

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar polislerin askerlik konusunda bilginiz olursa paylaşın lütfen biricik kardeşim için birde özelde olanlara soruyorum dogudan gelince batıda bekarlara kalmaları için ver veriyorlar mı kendilerimi tutuyor aeo

topragım özelci derken özel harekatcıları mı kastedıyorsun evet bacım ya bende 25 yozgatın neresındensın

sevgili dostlar ben ablanız olarak kötü bir yönlendirme asla yapmam evet emekli öğretmenim eşimde emekli polis
yıllarca bu teşkilata emek verdik ama gençlerle pek anlaşamıyoruz malesef yanlış anlamalar olabiliyor biz yozgatta görev yaptık onların çok açık sözlü olduklarını biliyorum hatta çok dost canlısı
bunu neden yanlış anlıyorsunuz sora bilirdiniz yozgatlıları nasıl tanıyorsunuz diye çok fevri davranıyorsunuz
burası sanal alem sözlerimin arkasındayım yıllardır giriyorum bir uyarı yapmışsam manası vardır uzatmaya gerek yok herkes bildiği gibi davransın ama lütfen yazarken dikkatli yazalım ben öğrencilerime önce ALLAH SONRA VATAN MİLLET duygularını aşıladım hiç bir il ayrımı yapmadan buda böyle biline ALLAHA EMANET OLUN .SEVGİYLE KALIN

bakın reyyan hanım yasınıza hurmet edıyorum ama yazdıklarınızın nerelere vardıgına dıkkat edın bı egıtımcının daha dıkkatlı olmasını beklıyoruz fevrılıgımız bundan ayrıca genclerle anlasma konusuna gelınce bugune kadar hep yasımdan buyuklerle vakıt gecırmek ıstemısımdır ve genellıkle gecırmısımdırde deneyımlerınden faydalnmak adına benım annemde anneannemde teyzemde egıtımcı o yuzden bı egıtımcının turkcenın lastık gıbı her tarafa cekıldıgını bıle bıle bu sekılde her yone gıdecek bı yorumda bulunması benı cok sasırttı barutu patlatan atestır fevrı cıkıslarımızda yanımıza ates yaklasmısdır ınsanlar buraya sorunlarını paylasmaya gelıyo veya ıyı vakıt gecırmeye neden kendı fıkırlerınızı ısrarla kabul ettırmeye calısarak baska ınsanların fıkrıne saygı gostermıyorsunuz ınsanları gerıyorsunuz emın olun benden baska bı cok ınsan daha gerıldı egıtımcı bı ınsan kucuk bır cocugun bıle fıkırlerıne onem verendır sız yok cocuktun yok buyuktun seklınde kendınızce yorumlar yapıyorsunuz bakın su yazdıklarım sızınde gururunuz oksayacaktır yası benden kucuk bana akıl verıyo dıyeceksınız empatı yaparak yazın lutfen 1kelıme ınsanı ıpe verır ıpten alır fevrı hareketım bı egıtımcının bu sekılde yaklasması ınsanların neler yasadıgını bılemezsınız tıpkı bızım sızın neler yasadıgınızı bılmedıgımız gıbı onun ıcın yorumlarınızda alaycı bız ıfade tercıh etmek yerıne daha ılımlı olursanız genclerle aranızdakı anlasmazlıkta kalakacaktır selametle kalın

herkesin aklı kendine kafidir yolunuz açık olsun canım güzel paylaşımlar dilerim ...birde yaşıma hürmet etmeseniz neler yazardınız tasavvur bile edemiyorum hoşçakalın canım

cerkez kızı kımse kımsenın içini karartmıyor
meslegım geregı ankarada da bulundugum ıcın ve benı de ılgılendırdıgı ıcın konuyu yakından takıp edıyorum,her secım oncesı bu gundeme gelıyor lafı bıle gecmedı demıssınız ama uzaktan takıp etmıssınız sanırım,amacım ıc karartmak degıldı kendı dusuncemı yazdım sız olacak dedıgınız için de olacak bır durum degıl bu ..her s netleşmeden hayallere kapılmamak gerek Türkiye'de yasıyoruz her an her sey degısebılıyor ..bır de dıkkatımı cektı cok fevrısınız ıllaki sızın dedıgınız mı dogrudur acaba sadece dıkkatımı cektı bu..

iyi aksamlar herkese

amin sağol canım adı yağız

allah bağaşlasın canım adıyla yaşasın inşallah adıda çok güzell alkisalkisalkis
sağol tatlım amin

hadi ya esı hangı bırımde lojman cıkmazsa gelmesın burda dısarıda oturmak cok zormus bıze hemen lojman verdılerde rahatız cıkmasaydı gelmeyecektım

canım özel harekat diye biliyorum
valla lojman olayını hiç bilmiyorum
ama mayısta düğünleri olcak e gelcek mecbur
zaten biri hakkaride biri istanbulda hasretler birbirlerine gelir mecbur:)))

sağol tatlım amin

canım özel harekat diye biliyorum
valla lojman olayını hiç bilmiyorum
ama mayısta düğünleri olcak e gelcek mecbur
zaten biri hakkaride biri istanbulda hasretler birbirlerine gelir mecbur:)))

canım sanırım arkadasın benım alt komsum olacak.bızım apartman sadece ozel harekatcılara aıt boz kalan daırelerede bekarlar yerlestırılmıstı alt daıredekı komsumuzun tayını cıktı yenı evlenecek bırı var ona bekletıyorlar dedıler herhalde arkadasındır eger onlarsa yasadı hem 3.kat hemde gunes hep evın ıcındehihoyyyt

slm arkadaslar bende bir polis esi olarak sizlere yazıyorum suanda mersindeyim 7 ay oldu evlendim esimde burda görevli sürekli evdeyim hiç kimseyide tanımıyorum esimde öle aktif birisi degil yakın arkadasları doguya gitmiş sıkıntıdan patlıyorum patlayınca aglıyorum çünkü evde çok sıkılıyorum şimdi burayı buldum sizlerle paylaşmak istedim..nolur bana yardım edin tamam esimide mesleginede saygımda sevgimde büyük ama yalnızlık çok kötü ailemlede telefonda görüşüyom ama olmuyo kimseyi tanımıyorum bi tane arkasım olsun diyorum ama nasıl tanışcam bilmiyorum

sıkılma canım benim bak burada hepimiz aynı kaderi paylaşıoruz yalnız değilsin hayatım apartmanında komşuların yokmu kadınlar her ortama uyum sağlayabilirler ama erkekler biraz dah zordur tabi yakın arkadaşları gittiyse kendini yalnız hissediyordur orda :)) bak biz hep takılıyoruz buraya sende takıl bizler destek oluruz canımıniçi kıyamam yaa :)))

topragım özelci derken özel harekatcıları mı kastedıyorsun evet bacım ya bende 25 yozgatın neresındensın
kusura bakma cevap yazamadım topragım evet özel harekatçı ama yeni iki yıllık doguda şimdi bu tarafa gelecek allah nasip ederse hani derler çömez diye hiç duydunmu aslında eşinden duymuşsundur onlara göre yeni yada acemi demek ben yerköydenim ya sen topragım bizimki harekatçı degil eşimde polis zor meslek emanetçilerin en güzeli allah a cc emanet olun

şarkta hayat gerçektende zormu önümüzdeki sene dügünüm olucak 1 sene istanbulada kalıp şarka gidicez o kadar çok korkuyorum ki ailemden uzak hiç bilmedigim bir şehirde yeni bi hayat çok zor olucak bu durumla nasıl başa çıktınız hepiniz için zordur eminim:gitme:

kusura bakma cevap yazamadım topragım evet özel harekatçı ama yeni iki yıllık doguda şimdi bu tarafa gelecek allah nasip ederse hani derler çömez diye hiç duydunmu aslında eşinden duymuşsundur onlara göre yeni yada acemi demek ben yerköydenim ya sen topragım bizimki harekatçı degil eşimde polis zor meslek emanetçilerin en güzeli allah a cc emanet olun[/QUOT
valla topragım benım esımde 2yıllık kardesın balıkesırdemı kurs gordu?esıme sordum doguda ozel harekatın oldugu yerde bekarların kaldıgı yer varmıs batının her yerınde var mı bılmıyorum ama genellıkle dogudan sonra ankaraya alıyorlarmıs orda var mı bılmıyor.bız bogazlıyanlıyız

cerkez kızı kımse kımsenın içini karartmıyor
meslegım geregı ankarada da bulundugum ıcın ve benı de ılgılendırdıgı ıcın konuyu yakından takıp edıyorum,her secım oncesı bu gundeme gelıyor lafı bıle gecmedı demıssınız ama uzaktan takıp etmıssınız sanırım,amacım ıc karartmak degıldı kendı dusuncemı yazdım sız olacak dedıgınız için de olacak bır durum degıl bu ..her s netleşmeden hayallere kapılmamak gerek Türkiye'de yasıyoruz her an her sey degısebılıyor ..bır de dıkkatımı cektı cok fevrısınız ıllaki sızın dedıgınız mı dogrudur acaba sadece dıkkatımı cektı bu..

iyi aksamlar herkese

haklısın canım türkiyede yasıyoruz hayallere kapılmamak gerek ama ınsan gonlunun umdugu olsun ıstıyo evet su sıralar erken secım gundemde bızde dusunduk yıne oyle bırsey mı dıye ama bu erken secım surecınden once cıktı ulkemızde basında bırsey patlak verdımı onun gerısı gelıyor uzun zamandır beklenen bırsey fakat medyaya bu kadar yansımamıstı su an kı basbakan yardımcısı yakın akrabamız bırde ankarada hakım amcam var onlar bu sefer bı sıkıntı olmazsa olacagını soyluyor.bu arada fevrılık konusuna gelınce ben ıllakı dedıgım olsun demıyorum kımse kımsenın ıcını karartmasın derken olumlu dusunmek acısından soyledım hanı buyuklerımız hep der ya ıyı dusun ıyı olsun dıye ne kadar dogrudur bılmıyorum ama oyle olmasını umut edıyorum bı ınsan kendını neye ınandırırsa o oluyor ornegın kanser hastalarının bır kısmına bonıbon vermısler en etkılı ılac dıye bı kısmınada en etkılı ılacı bonıbon demısler bonıbon ıcenler kendılerını etkılı ılac dıye sartlandırdıkları ıcın ıyılestıklerı tesbıt edılmıs dıgerlerınde ıse hıcbır degısme gorulmemıs bızde onun gıbı sartlanıyoruz ama haklısın burası turkıye yarın ne olur bılınmez insallah umutla bekledıgımız haber umdugumuz gıbı sonuclanır

şarkta hayat gerçektende zormu önümüzdeki sene dügünüm olucak 1 sene istanbulada kalıp şarka gidicez o kadar çok korkuyorum ki ailemden uzak hiç bilmedigim bir şehirde yeni bi hayat çok zor olucak bu durumla nasıl başa çıktınız hepiniz için zordur eminim:gitme:

canım bız dogunun en dogusundayız otesı ıran aslında hayat cok zor degıl bızım ıcın olay cıkmasa gorulmesı gereken yerler ama olay cıktıgı zaman kotu tabıkı.lojman ortamında pek zorlanmıyo ınsan sosyal anlamda pek bırsey yok aradıgın herseyı bulamıyorsun dezavantajı cok bırde eslerımızın calısma saatlerı mesela benım esım özel harekatcı su an gece calısıyor sabah 7de gelecek oglen 12de tekrar ıse gıdecek bdp acılısı ıcın allah bılır kacta gelırler dtp kapatıldıgında da oyleydı apartmanımızdakı tek erkek komsumuzun 6aylık ogluydu butun herkesı goreve goturduler yanı zorun zoruda var ama normal kadrodakıler cevık kuvvet dısında bızımkıler kadar yogun calısmıyor.korkma sen herkes aılesınden ayrılıyo tek basıma ne yaparım dıyo ama alısıyo sonucta yenı bı hayatın oluyo ve ona alısmaya calısıyorsun zamanla alısırsın aklına kotu seyler getırme herseyın hayırlısnı ıste benım basa cıkmam pek zor olmadı dıger arkadasların nasıl oldu bılmıorum ama babamda polis oldugu ıcın doguya ve yogun ıs tempolarına alısıgım ama apartmandakı dıger arkadaslarımla konustugumuzda pek zorlanmadıklarını soyluyorlar bız esımızden cok ayrı kaldıgımız ıcın bırbırımıze kenetlendık belkıde o yuzden ınsallah saglam arkadasların olur o zaman alısman daha kolay :1hug:

kusura bakma cevap yazamadım topragım evet özel harekatçı ama yeni iki yıllık doguda şimdi bu tarafa gelecek allah nasip ederse hani derler çömez diye hiç duydunmu aslında eşinden duymuşsundur onlara göre yeni yada acemi demek ben yerköydenim ya sen topragım bizimki harekatçı degil eşimde polis zor meslek emanetçilerin en güzeli allah a cc emanet olun[/QUOT
valla topragım benım esımde 2yıllık kardesın balıkesırdemı kurs gordu?esıme sordum doguda ozel harekatın oldugu yerde bekarların kaldıgı yer varmıs batının her yerınde var mı bılmıyorum ama genellıkle dogudan sonra ankaraya alıyorlarmıs orda var mı bılmıyor.bız bogazlıyanlıyız

canım yozgat boğazlıyanlı bi arkadaşım var hala görüşrüüz onlarda tokata eğer yozgat küçük biryerse tanıyosunuzdur birbirinizi belkide :))) :teytey:

Back
X