- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
tamam canım yalnış anlaşılma oldu sanırım :))) valla benimki çevikte çalıştı sonra trafik en son karakolda çalışıyo diyorki karakolda daha çok şey öğrendim ne olursa karakoldan geçiyo çünki çevik acemi polis olduğu için olayları öğrensin diye her olaya onları sokarlar ama tarfikta zordu karakol offf allahııımm neler geliyo neler bi görsen her iş var başlarında sende kusura bakma tatlım birden öyle bir hisse kapıldım :)))
estagfirullah canım benım haklısın ya trafıktekılerede cok zor dusunsene adam rusvet alsada almasada adı trafıkcı ya hemen bu da corbacı dıyorlar sadece onun verdıgı rahatsızlık bıle ne buyuk stres.karakol desen ayrı bı dert babam bı ara kımlık bıldırımlerıne falan bakıyodu karakoldayeken eskıden bılgısayar nerdeeeeeeee benı cagırırdı bende oyun oynuyo olurdum lojmanda arkadaslarımla oyun oynuyorum derdım bu sefer arkadaslarımıda toplar hepımızı karakola gotururdu mahalle mahalle sokak sokak dosyaları ayırtırdı kım ne ıs yapıo nerde oturuyo hepsını ogrenmıstım tabı sonra bıze odul olarak cıps kola falan alırdı babam ki işini kimseye yuklemeyen adam ne kadar daralıyodu kı bızı toplayıp goturuyodu hemen hemen her bırımde calıstı ama derdı hep polislik karakolda öğrenilir diye ne karakol anılarım olmustur babam sayesınde benı nezarete bıle atmıstı komiserinin oğlunu dövmüştüm bi gece yat aklın basına gelsın dıye nerdeeeeee ben fırlama akıllanırmıyım nasıl heycanlı gelmıstı hey gidi günler heyyyyyy:roflol: