Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hehe

melıkecımm sen benden once dogurursun napalım nasıp kısmet
opuyorumnanaktan

nerde o günler sekerim doguracam ugrasıyoz ama nerdeeeee allahım agzınızdan duysun insallah herkes daha yeni evlisin evliligin tadını cıkar çocuk neymiş diyo bende olmuyo diye aglıyom deliler gibimafoldumben

iyigeceleeeerrrr ohhh negüzel kalabalık olmuşuz yaaa :)))) kociş gece görevinde patlıyommm sıkıntıdaaannn

hayırlısı olsun hakkınızda polisler zaten çevikten bi geçiyo beinimkise çevik sonra trafik en sonda karakol oldu şimdilik böyle gidecek erzurumun soğuğundan başka kötü bişeyi yok soğuğada alışıyosun niye şırnak batman düşünüyosunuz

çalışma meselesini pek aydınlatamadık erkek arkadaşım evlendikten sonra 1 yıl çalışma diyor.2. senemizde büyük ihtimal şarkta oluruz nasıl olur ne yaparız hiç fikrim yok . eşyalar meselesi saten morelimi bozuyor eşya alsan olmuyor taşınırken ziyan oluyorlar. eşya almasan ev öle boş boş güzel durmucak gelen giden olucak yeni evli diye millet ziyarete gelicek eksik olsun istemezsin öle karışık bir durum ki kafamçokkarıştı

walla sırnakta ablam yapmıştı çok rahat diyo erkek kardesim uzm çvs bi abimde agrıda uzm çvs esim batmanda askerlik yaptı kısa dönem çok begenmiş erzincanda kankası yani işte bu neden lerden dolayı istiyoruzzzzhihoyyyt

biz de dusunuyoruz yurt dısı mısyon daha dogrusu zatı muhtereme sormuslar o da olabılır demıs hiiç benı dusundgu yok
ben calışamam oralarda gıtmek ıstemıyorummm
:1no2:

Elifsultan'la aynı yerdeyiz biz,Erzurum'dan yani.Ben Adana'lıyım,memleketime yakınsın sen,ahhh burda sıcak havayı bırak ılık havaya hasret kaldık valla..mafoldumben

iyi geceler tatlımmm walla seninki demek geceye gittti bizimde tam tersi esim birazdan geliyomuş simdi aradı o gelince nete girdigi için burda kalamıyom bu arada ben melike ece zemuszemus

merhaba canımmm sende yeni ewlisin sanırım benim gibiiii :asigim: eşim karakolda benimde 12 24 çalışıyo

masal bence hıc sıkıntı etme esya konusunu
eger yenı gelın evı ıcımde kalır dıosan her seyı dort dortluk yapın eskırse de eskısın napacaksın
ben oyle duusunuyorum eskıdıgı kadarıyla kır napalım ıcımıze sınmemesınden daha ıyı bence

masal öyle düşünme ya bak benim ev bi site 3+1 esim ve ben bi oturma odamız var beyaz esyalar var annem yatak yorgan yaptı yapma dedigim halde saolsun bide yatak odası takımı ben bişi istemedim çünkü dogu görevimiz var diye neden boşa para harcatımki esime gelince ev alırız ve ne gerekiyosa o zaman alırız yani dimi gereksiz yere yani önemli olan zaten esya yada baskalarına rezil olmak degil mutlu olman önemli olan dimi zemuszemus

Son düzenleme:

oyy canım senin işler karışık nasip neresi sen oraya gidecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…