- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Fazla bakamıyorum,baktığım zamanlarda kısa oluyor ondan canım..Siz çok güzel muhabbet ediyorsunuz ama,bakıyorum arada,Çok hoş gerçekten:)
hehe
melıkecımm sen benden once dogurursun napalım nasıp kısmet opuyorumnanaktan
slm sabah yok mu sekerimmmmmmklava: çok kırıldım sana
Fazla bakamıyorum,baktığım zamanlarda kısa oluyor ondan canım..Siz çok güzel muhabbet ediyorsunuz ama,bakıyorum arada,Çok hoş gerçekten:)
hımmm bizde simdilik burdayız eger misyon koruma sınavı olursa yurt dışı yapıcaz olmazsa 2011 de sarka gidicez benimki çevikti önleyici oldu şimdide kom da sivil çalısıyo yani bakalım hayırlısı olsun komserlik sınavınada girecekhakkımızda ne hayırlıysa o olsun insallah erzurum soguk fazla bi korkutucu yanı yok sanırım hakkariye nazaran iyidir diye düşünüyorum biz erzincan batman sırnak oraları yazmayı düşünüyoz hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile5
iyigeceleeeerrrr ohhh negüzel kalabalık olmuşuz yaaa :)))) kociş gece görevinde patlıyommm sıkıntıdaaannn
=)
Eşyalar konusunda ben de senin gibi karasızım. oturma odasını güzel bişey alacağım o kesin, bir de masa aldım mı tamamdır. ama yatak odasında tereddütte kalıyorum hep. 2yıl sonra burdan gideriz herhalde. yatak odaları çok sökülüp takılmaktan harap oluyorlar, taşınırken.
Sen çalışacak mısın evlendikten sonra canım?
hayırlısı olsun hakkınızda polisler zaten çevikten bi geçiyo beinimkise çevik sonra trafik en sonda karakol oldu şimdilik böyle gidecek erzurumun soğuğundan başka kötü bişeyi yok soğuğada alışıyosun niye şırnak batman düşünüyosunuz
eee herlade yani seninde olmayan bahaneye bakarmısın oluyo işte vakit gecirmeye çalışıyoz ne olursa olursa paylasıyoruz sekerim sende katıl bize hayatını yasa ha ha haaa yaaa öle işte kaydirigubbakcemile5 nerden ben mersinden melike ecevereliniortak
iyi geceler tatlımmm walla seninki demek geceye gittti bizimde tam tersi esim birazdan geliyomuş simdi aradı o gelince nete girdigi için burda kalamıyom bu arada ben melike ece zemuszemus
çalışma meselesini pek aydınlatamadık erkek arkadaşım evlendikten sonra 1 yıl çalışma diyor.2. senemizde büyük ihtimal şarkta oluruz nasıl olur ne yaparız hiç fikrim yok . eşyalar meselesi saten morelimi bozuyor eşya alsan olmuyor taşınırken ziyan oluyorlar. eşya almasan ev öle boş boş güzel durmucak gelen giden olucak yeni evli diye millet ziyarete gelicek eksik olsun istemezsin öle karışık bir durum ki kafamçokkarıştı
hayırlısı olsun hakkınızda polisler zaten çevikten bi geçiyo beinimkise çevik sonra trafik en sonda karakol oldu şimdilik böyle gidecek erzurumun soğuğundan başka kötü bişeyi yok soğuğada alışıyosun niye şırnak batman düşünüyosunuz[/QUOTE
oyyyy senin iş karışık nasip nereye sen orayaa anladığım kadarıyla
walla sırnakta ablam yapmıştı çok rahat diyo erkek kardesim uzm çvs bi abimde agrıda uzm çvs esim batmanda askerlik yaptı kısa dönem çok begenmiş erzincanda kankası yani işte bu neden lerden dolayı istiyoruzzzzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?