aman tek bişi sölicem esim yanımda olsunda onada bişi olmasında bagdata yine giderim dimi bunu düşünmeli insan ya sözün bittigi yer..........
İskenderun'uda iyi bilirim,akrabalarım var orda.Demek Adana'lısın,ne güzel yakınsın hemşerim sen memlekete.Bende yakındım eskiden,şimdi malum çok uzağız.Asıl gurbeti burda yaşıyorum ben,ikinci görev yerimiz Erzurum.canım benim bende adanalıyım yüregirden esimde iskendurundan nbr topragımmmmkaydirigubbakcemile5
masalcım bende gelin geldim bingölee evim 2 + 1 benimde salonuma koltuk takımı aldım vitrinim gümüşlüğüm falanda var bide yatak odası ekstradan oturma odam yok boş olan odayıda kiler gibi kullanıyorum gayette memnunum
bitter hoşgeldin dedim canımm görmedin galibaa
melikecim ama 1 sene kadar burdayız gerçi 2 senede olabilir eşyasızda olmaz diyorum. eşyalarım hırpalansında istemiyorum hayırlısı olsun zaman ne gösterir bilemicem
biz de dusunuyoruz yurt dısı mısyon daha dogrusu zatı muhtereme sormuslar o da olabılır demıs hiiç benı dusundgu yok
ben calışamam oralarda gıtmek ıstemıyorummm :1no2:
aaa görmedim elifcim kusura bakma nasılsınnn
melikecim ama 1 sene kadar burdayız gerçi 2 senede olabilir eşyasızda olmaz diyorum. eşyalarım hırpalansında istemiyorum hayırlısı olsun zaman ne gösterir bilemicem
bende salon takımı alsam da vitrin mi almasam diyorum CADIARZU
masalımm dert etme kuzum hiç eşyasız olmaz tabiki ama gerekli olanları alırsın gerisi cebinizie zarar olur yani fazla eşyadan kastımız hani hem oturma odası hem misafir odası mutafak masası hem yemek masası gibi ayrıntılar oturma odanı alırsın mutfak masnı alısın yatak odası bunlar sana yeter yemek masası vitrin konsolu vss bunlar fuzuli dir diye düşünüyorum ben taşınmaktan eşyalar helak oluyo yaşayan biri olarak san tavsiyemdir canım benim
İskenderun'uda iyi bilirim,akrabalarım var orda.Demek Adana'lısın,ne güzel yakınsın hemşerim sen memlekete.Bende yakındım eskiden,şimdi malum çok uzağız.Asıl gurbeti burda yaşıyorum ben,ikinci görev yerimiz Erzurum.
iyiyim canım seninkidemi geceye gitti benimkide aynı
bende kocamla heryer paris diyorum:teytey:
aynı gruptalar ozaman 12 24 çalışıyo dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?