Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melikecim ama 1 sene kadar burdayız gerçi 2 senede olabilir eşyasızda olmaz diyorum. eşyalarım hırpalansında istemiyorum hayırlısı olsun zaman ne gösterir bilemicem

masalcım bende gelin geldim bingölee evim 2 + 1 benimde salonuma koltuk takımı aldım vitrinim gümüşlüğüm falanda var bide yatak odası ekstradan oturma odam yok boş olan odayıda kiler gibi kullanıyorum gayette memnunum

canım benim bende adanalıyım yüregirden esimde iskendurundan nbr topragımmmmkaydirigubbakcemile5
İskenderun'uda iyi bilirim,akrabalarım var orda.Demek Adana'lısın,ne güzel yakınsın hemşerim sen memlekete.Bende yakındım eskiden,şimdi malum çok uzağız.Asıl gurbeti burda yaşıyorum ben,ikinci görev yerimiz Erzurum.

bende salon takımı alsam da vitrin mi almasam diyorum CADIARZU

melikecim ama 1 sene kadar burdayız gerçi 2 senede olabilir eşyasızda olmaz diyorum. eşyalarım hırpalansında istemiyorum hayırlısı olsun zaman ne gösterir bilemicem

masalımm dert etme kuzum hiç eşyasız olmaz tabiki ama gerekli olanları alırsın gerisi cebinizie zarar olur yani fazla eşyadan kastımız hani hem oturma odası hem misafir odası mutafak masası hem yemek masası gibi ayrıntılar oturma odanı alırsın mutfak masnı alısın yatak odası bunlar sana yeter yemek masası vitrin konsolu vss bunlar fuzuli dir diye düşünüyorum ben taşınmaktan eşyalar helak oluyo yaşayan biri olarak san tavsiyemdir canım benim

biz de dusunuyoruz yurt dısı mısyon daha dogrusu zatı muhtereme sormuslar o da olabılır demıs hiiç benı dusundgu yok
ben calışamam oralarda gıtmek ıstemıyorummm
:1no2:

walla bizimki gidelim diyo dönüşe ev al alırız ya seni avrupalara götürecem diyo canım arkadsları var giden bilmiyom hayırlısı olsun

canım hepimiz bunu düşünerek hareket ediyoz aman milleti salla sen mutlu ol da esyan olmasın derim bende:sm_cool:

bende salon takımı alsam da vitrin mi almasam diyorum CADIARZU

canım aslında bende istemiyodum vitrin falan daha spor bi tarz olsun istedimama bizimkisi düğün paketiydi sonrada iyiki böle olmuş dedim çünkü mutfak dolaplarım küçük hergüne kullandığım tabaklarımı tencerelerimi anca alıyo sürekli kulanmadığım borcamlarımı misafirlik yemek takımlarımı falan tepiştirdim içine ii oldu :lepi:

annem saten salonda oturup kalkma oturma odasını ben alıcam diyor ne desem vazgeçiremedim vitrin takımı almamak en mantıklısı yazık günah :sm_confused:

ya sorma bide su sark işi olmasa ne güzel olurdu ama gitsekte sarka adanaya yerleşicez dönüşte hihoyyyt

Masal'cım ben 11 yıllık evliyim,evlenirken bende fazla bişey almama taraftarıydım,ama daha sonra eksikleri teker teker almaya başladık.Gerçi biz ilk görev yerimizde 10 yıl kaldık,yeni yapıyoruz doğu görevini.Ben ilk görev yerinde şehir içinde 4 kez taşındım.Erzurum'a geldik yerleştik,6 ay sonra lojmana geçtim yine taşındım.Üstelik burda da yıpranan bazı şeyleri değiştirdik.Eğer siz 1 sene gibi kısa bir süre sonra doğuya gidecekseniz,bence yatak odası,oturma grubu beyaz eşya alın.Konsol,vitrin masa tarzı ayrıntıları doğuda alırsınız.Ben çok taşındım,eğer güzelce taşınırsa eşyaların benimkiler kadar yıpranacaklarını sanmıyorum.Bu benim önerim,tabi ki karar eşinin ve senin.Mutluluklar dilerim ayrıca..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…