- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
allahım ya sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün ilahi bende cekirdege basladım daha yeni esim görewvde yalnız gircem hatta senle beraber girecez kıs sanslısın hade lülülülülülü canım benim yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
hehe gireriz canım geri sayımda yaparız kaydirigubbakcemile3 saniyeleri yetiştiremeyiz bizde son 10 dk sayarız artık. kaydirigubbakcemile3
piyango bileti aldın mı melike. belki 2010 a milyoner girerizdelikafadulden
mutlu yıllar elif sultana.s.
anam gelmeden gidiyonmu nereye bizimkide yok ç.ok sıkılıyom iki laflaşsaydık gelmicenmi geri
yok canım ben hatırlıyorum geçenki çekilişi çok kendini tekrar eden numaralardı. belli olmazki top yuvarlak iştebende gittim geçen yılkı büyük ikramiyeyi satan piyangocudan aldım:lepi: 2 tanede babam almış.
güle güle sekerrrrrrrrrgörüşürüz kızlarrr iyi gecelerr
Yeni yilin kellere saç,hastasına ilaç,züğürte para,sivacıya mala,işsize iş,dişsize diş,olmyana çocuk,üşüyene gocuk,colaya buz,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca,evde kalmışa koca,dirdirciya akıl,onu çekene sabır,vermesini diler mutlu yıllar dilerim.
heheheh ne güzel bir mesaj olmuş öyle:lepi:
iyi geceler elifsultanmirmirmirmir
ben ilk anacığıma ev alırım. evimizi pek beğenmiyor arada babamın başının etini yiyor.kaydirigubbakcemile3
sorma canım ya o sıra emlakçının oyununa geldik biraz. annem vazgeçti evden meğerse o sıra babama bir kağıt imzalatmışlar vazgeçerseniz 5000 tl alırız diye gibi birşey. o zamanda vazgecemedik. aslında evimiz güzel. annem dışında ev halkından beğenmeyen yok ama önemli olan onun beğenmesi. evde en çok vakit geçiren o :)
anam ara kuzum telefonda konuş illa bedenen yanyana olmak gerekmezki bitanem kalpleriniz birlikte olsun yeter. :teselli:
sakın ona yansıtma olur mu üzgünlüğünü. benim sevgilimde bana sormuştu böyle özel günlerde yanında olamazsam üzülür müsün diye. bende üzülmem onlar sonuçta sembolik günler ertesi gün kutlarız başka gün kutlarız ne olacak demiştim. çok mutlu olmuştu.
onlarda üzülüyor sonuçta ama görevleri yapacakları birşey yok.
sizde ilk tatil gününü yeni yılmış gibi kutlayın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?