Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hehe gireriz canım geri sayımda yaparız kaydirigubbakcemile3 saniyeleri yetiştiremeyiz bizde son 10 dk sayarız artık. kaydirigubbakcemile3
piyango bileti aldın mı melike. belki 2010 a milyoner girerizdelikafadulden

hehe gireriz canım geri sayımda yaparız kaydirigubbakcemile3 saniyeleri yetiştiremeyiz bizde son 10 dk sayarız artık. kaydirigubbakcemile3
piyango bileti aldın mı melike. belki 2010 a milyoner girerizdelikafadulden

ya sormaaaaaaa bugün bana aldık ben cektim e esim demesinmi o numaralar cıkarmı allahım içimi kararttı sanki ben ona karıştım alırkende belli olmaz sans dimi bebişşşş kaydirigubbakcemile5

yok canım ben hatırlıyorum geçenki çekilişi çok kendini tekrar eden numaralardı. belli olmazki top yuvarlak işte bende gittim geçen yılkı büyük ikramiyeyi satan piyangocudan aldım:lepi: 2 tanede babam almış.

anam gelmeden gidiyonmu nereye bizimkide yok ç.ok sıkılıyom iki laflaşsaydık gelmicenmi geri

canımcım bugün yoğundum giremedim fazla aralarda girdiğimdede sen yoktun benimki evde yaa bugün nette kalmıyom çok şimdi yazdıklarıza baktım dicerr in durumana yorum yazdım kaçıyom ben görüşürüz yine canım

bizde iki sende 4 desene zengin oldukkk he heeeeeeeeeeeeee yawrum ben ilk önce ver elini parıs gerisi allah kerimmmmmmm kaydirigubbakcemile5

Yeni yilin kellere saç,hastasına ilaç,züğürte para,sivacıya mala,işsize iş,dişsize diş,olmyana çocuk,üşüyene gocuk,colaya buz,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca,evde kalmışa koca,dirdirciya akıl,onu çekene sabır,vermesini diler mutlu yıllar dilerim.

heheheh ne güzel bir mesaj olmuş öyle:lepi:

iyi geceler elifsultanmirmirmirmir

ben ilk anacığıma ev alırım. evimizi pek beğenmiyor arada babamın başının etini yiyor.kaydirigubbakcemile3

heheheh ne güzel bir mesaj olmuş öyle:lepi:

iyi geceler elifsultanmirmirmirmir

ben ilk anacığıma ev alırım. evimizi pek beğenmiyor arada babamın başının etini yiyor.kaydirigubbakcemile3

kısssssssss bana cıksın ben alırım ev neymiş anacıgım of ulan offf derler ya anasını sattıgımın dünyası hersey maneviyatta bitiyooooo

sorma canım ya o sıra emlakçının oyununa geldik biraz. annem vazgeçti evden meğerse o sıra babama bir kağıt imzalatmışlar vazgeçerseniz 5000 tl alırız diye gibi birşey. o zamanda vazgecemedik. aslında evimiz güzel. annem dışında ev halkından beğenmeyen yok ama önemli olan onun beğenmesi. evde en çok vakit geçiren o :)

haklısında ben çok üzgünüm esimle beraber yeni yılımıza giremedigim için...canım acıyoooo mafoldumben

anam ara kuzum telefonda konuş illa bedenen yanyana olmak gerekmezki bitanem kalpleriniz birlikte olsun yeter. :teselli:
sakın ona yansıtma olur mu üzgünlüğünü. benim sevgilimde bana sormuştu böyle özel günlerde yanında olamazsam üzülür müsün diye. bende üzülmem onlar sonuçta sembolik günler ertesi gün kutlarız başka gün kutlarız ne olacak demiştim. çok mutlu olmuştu.
onlarda üzülüyor sonuçta ama görevleri yapacakları birşey yok.

biliyorum ama onu çok ama cok seviyorum napim elim ayagım gibi suan yanımda olmasını öyle isterdimki ......... anlatamam :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…