iyiyiiz nasıl olalım sen nasılsın dün gece ne yaptınnn zemuszemus
iyiyim tatlim bende cok sukur.hic ya askimdan uzak napim tatlim :1no2:
bu bizim kaderimiz napalım bişiolmasında kısss benimkide gecen yıl askerdi kısa dönem inan safak yazmaktan üniversitde derslere kafa veremiyodum bee uffff neyse safak 1 oldu yine inanamıyodum canım gecer bunlar merak etme gelin kızzz hadi elini çabuk tut arayı sogutma tamammı gözü açılmadan evlen çıkkkkk
nese ben kurabiye yapmaya gidiyom mutfağa tatlı tuzlu yopurup durim sıkıntım gitsin biraz delikafadulden
insallah gecer canim.ariyor her saat ben ariyorumm opuyorumnanaktan hersey ii cok sukur
kızlar bensiz kaynatıonuz bakıyomda melike gülaycık elctra yalnız kalmıyonuz çok hoşuma gidiyo şükür sıkıntılarınız gitsindee :)))
ayşencim sende aramıza hoşgeldin canım
Beni soracak olursanız ben öksürük oldum yaa sabahtan beri öksürüyorum aralarda girip bakıyorum sonra bilgisayarı oğluma devrediyorumm kızlar hepinizi çok ççok kocaman öpüyorummm :)))
kızlar bensiz kaynatıonuz bakıyomda melike gülaycık elctra yalnız kalmıyonuz çok hoşuma gidiyo şükür sıkıntılarınız gitsindee :)))
ayşencim sende aramıza hoşgeldin canım
Beni soracak olursanız ben öksürük oldum yaa sabahtan beri öksürüyorum aralarda girip bakıyorum sonra bilgisayarı oğluma devrediyorumm kızlar hepinizi çok ççok kocaman öpüyorummm :)))
gecmıs olsun elıfcım
dıkkat et kendne
canım benim eşimde çevikte...bizde 15 aydır istiyoruz ama bi takım sorunlar nedeniyle olmadı rabbim hayırlısını versin en tez zamanda inşlhhh....canım bi sene daha kalabilirsek kalıyoruz yani zorunlu yollayabilirlerbana kalsa hiç gitmem emmee işte mecburi hizmet ne yapalım..zati gitsemde hamiş kalsamda istblda doğum yapıcam inşlhhh :Saruboceq:
nese ben kurabiye yapmaya gidiyom mutfağa tatlı tuzlu yopurup durim sıkıntım gitsin biraz delikafadulden
insallah gecer canim.ariyor her saat ben ariyorumm opuyorumnanaktan hersey ii cok sukur
ben geldimm naber kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?