Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam canım bende ayşen memnun oldum tanıştığımıza
yaa bu topiğe girmiyodum o yüzden yani :kedi:

bende kendimi tanıtayım 1,5 yıllık evliyim doğma büyüme istblyum henüz görev terimizde burası
bu sene eğer hamile kalırsam şarka gitmeyi düşünüyoruz yok kalmazsam bi sene daha burdayız kısmetse
benim eşimin saatleri belli olmuyo genellikle gece gidiyo ama :gitme:
bu arada 4 senemiz meslekte :lepi:

canım benim eşimde çevikte...bizde 15 aydır istiyoruz ama bi takım sorunlar nedeniyle olmadı rabbim hayırlısını versin en tez zamanda inşlhhh....canım bi sene daha kalabilirsek kalıyoruz yani zorunlu yollayabilirler bana kalsa hiç gitmem emmee işte mecburi hizmet ne yapalım..zati gitsemde hamiş kalsamda istblda doğum yapıcam inşlhhh :Saruboceq:

nese ben kurabiye yapmaya gidiyom mutfağa tatlı tuzlu yopurup durim sıkıntım gitsin biraz delikafadulden

iyiyim tatlim bende cok sukur.hic ya askimdan uzak napim tatlim :1no2:

bu bizim kaderimiz napalım bişiolmasında kısss benimkide gecen yıl askerdi kısa dönem inan safak yazmaktan üniversitde derslere kafa veremiyodum bee uffff neyse safak 1 oldu yine inanamıyodum canım gecer bunlar merak etme gelin kızzz hadi elini çabuk tut arayı sogutma tamammı gözü açılmadan evlen çıkkkkk

insallah gecer canim.ariyor her saat ben ariyorumm opuyorumnanaktan hersey ii cok sukur

kızlar bensiz kaynatıonuz bakıyomda melike gülaycık elctra yalnız kalmıyonuz çok hoşuma gidiyo şükür sıkıntılarınız gitsindee :)))
ayşencim sende aramıza hoşgeldin canım
Beni soracak olursanız ben öksürük oldum yaa sabahtan beri öksürüyorum aralarda girip bakıyorum sonra bilgisayarı oğluma devrediyorumm kızlar hepinizi çok ççok kocaman öpüyorummm :)))

ablacimm gecmis olsunn birtanemmopuyorumnanaktan katil sende bizi yalniz birakma sensiz olur muu tatlim?

gecmiş olsun canımda sende aramızda olsan diyom hani hiç fena olmaz bizi aksatma emiii özledim walla seni msn dede yoksun zaten ok k.ib tatlımmmm

hadi bakalım yarısalım senle hangimiz galip çıkıcak kısss peki ilaç kullanıyıomusun çocuk için dr.gittinmi ne dediii

biraz daha iyiyimm canım eşimi işe gönderdim evi topla makinaya çamaşır at anca geldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…