Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ben koşturuyorum canım hiç vaktim olmuyor nete işyeri yoğun zaten,sonra dersane ev gel dinlen ders tekrar pazarlarıda temizlikti arkadaşalrdı dersti geçiyor ben anlamıyorum hayat akıp gidiyor

slm kızlar bu ayda annelik hayallerim suya düştü hiç iyi degilim......mafoldumben sanırım hiç anne olamıcam ben senağlama

slm kızlar bu ayda annelik hayallerim suya düştü hiç iyi degilim......mafoldumben sanırım hiç anne olamıcam ben senağlama

üzülme canımcım sen yeni evlisin lütfen olumsuz düşünme hayorlısıyla çok güsel anne olucaksıın kaydirigubbakcemile5

melikem canım böyle bebeğim olmuyor stresiyle tabi hamile kalamazsın biraz rahat ol. kendini serbest bırak. bunaltma kendini. Mevlam hayırlısını sağlıklısını versin bitanem. bak sitenin tamamına aşağıdaki linke tıklayıp ulaşabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php

biz olmuyoruz bazen sen çok sıkılıyorsun. diğer konularda gezin. hamilelikle ilgili de çok fazla konu var sitede. ordaki arkadaşlardan da bilgi alabilirsin.

kocaman öpüyorum canım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…