Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok saol bitanem ama ben artık istemiyorum yapmıcam çünkü aglamkatan hem yoruldum hemde bunaldım elimizden geleni yapıyoz ilaç bile alıyorum ama yok işte yok

kızzz seni döverim haaa. kendini bi rahat bırak. 7 ay çok bir zaman mı sanki. daha tedavinin başındasın. eminim doktorunda sorun var falan dememiştir zamana bırakın falan demiştir. ne hemen kendini koyverdin öyle. birçok bayanın bebeğinin olmamasının nedeni bu stres zaten. hiç kafasına takmayan kişiler hemencik hamile kalıyor. herşeyin bir zamanı var bebegim yahu. demekki şuan bebiş için doğru bir zaman değil. bazen böyle üzüntülerin bizim bilmediğimiz hayırlı bir sonucu oluyor ama belli bir zaman sonra farkediyoruz bu hayırı.

ya bitanem çok dogru sölüyosun da yeni yıla polislik sınavına girecem üniv.mezunu olarak simdiden bi bebişimiz olsun istedik esimle o kadarrr

kızlar bu sayfayı bulmam çok iyi oldu
aslında ben polis eşi değilim çok olmak isterdim ama nasip değilmiş
ama inşallah karaböcüğüm polis olmak istiyor( avatarımdaki mavi tshirli olan )ben de polis anası olurum değil mi ne farkeder...

polis lisesi var mı? ortaokuldan sonra gitmek isteyenler için

hoşgeldin canım aramıza nasip işte bende çok istiyodum allahıma sükür olsunki oldu umarım polis annesi olursun yada damadın olur hı belli mi olur polis lisesine gelince bizim zamanımızda yoktu ama simdi ortaögretim son sınıfta en yüksek bi puanla polis kolejine gidiliyo eger liseden sonra girerse 18 yasını dolduracak sonra öss den 200 üstünde bi puan alacak bende girdim 3 defa kazanamadım çünkü fizik kimya biyoloji vardı enson 73 puan almıştım ama simdi üniv.3 teyim üniv.mezunu olup girecem insallah allahım gönlüne göre versin inşallah :dance:

çok teşekkür ederim verdiğin ayrınyılı bilgi için
her üniformalı polisi gördüğümde içine sametimi sokuyorum ve öyle bakıyorum gözlerim yaşarıyorsenağlama
bu gidişat ile olmayacığını bilsem bile Allahdan umudumu kesmiyorum
bir gün onu kep giyerken diplamasını alırken sevinçten ağlamak istiyorumsenağlama
benim oğlumda hiper aktivite bozukluğu dikkat eksikliği algılayamama ve dürtüsellik sorunu var bunu ancak bu yıl farkettik
ve tedaviye başladık.
o yüzden ders notları hep düşük
hep bir
o yüzden karamsarım ama yine umutluyum ümitliyim:hooray:
innnnşaaalllaah olur inşallah...

insallah canım sen dua et o güzel kalbinle elbet bigün dualrımız gerceklesir bi mucizeyle belkide bak bende bi bebiş istiyorum 7 aylık evliyim ama demekki bi vakti bi zamanı var güzel allahım herkesin kalbinden gecen en güzel dualarını kabul eder insallahh :Saruboceq:

canımcım birde şöyle düşün bebişle hazırlanmanda zor olabilir sınavlara. hem bebiş hem ders çalışma zor olabilir. polisken olsun bebeğin ne olacak sanki doğum iznin vs olur zaten.

inşallah dualarımız hepimiz için olsun
Rabbim size de en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin...
ben evlendikten 5 sene sonra ilk oğlumu kucağıma aldım ve şimdi 3 çocuğum var
daha 7 aylık evlisin ve çok yenisin
sabret inşallah en yakın zamanda hayırlısı ile anne olursun...

amin canım saol güzel dileklerin için suanda evdeyim ya sıkılyom hani olsa oyalanırıö diyodum ama bilmiyom ne yapıcagımı hayırlısı olsun insallah:çok üzgünüm:

ELECTRA çıktınmıı yawwww saol moral verdigin için bugün bitanem kaydirigubbakcemile5

sen önce kafanı boşalt canım bi. uğraşacak birşeyler bul. bebeği düşünüp stres yapmamaya çalış. derslerine çalış spor yap varsa fazla kilon onu vermeye çalış. bende kolay kilo alırım ama şükür kolayda veririm biraz dikkatle. senin boyun uzun kilon varsada çok göstermezsin zaten bu büyük avantaj.

daha erken biraz daha evliliğin tadını çıkarın bitanem. gezin dolaşın. bebek olunca insan hayatını bebeğe göre düzenliyor kendine zamanı bile kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…