bu arada ogluşumun ismi burak kaan olucak inşallah nasıl sekerlerrrrrr
melıkem benım oglum gercekten sakın bı cocuk.2 tane kaan
tanıdıgım var ıkısıde asırı tıpler degıller.ya tamamen genlerle alakalı bılıyomusun
benım adam sakındır.ogluda ona cektı ıste
ne güzel canım benim darısıda biizm basımıza allah bagışlasın kuzucunuu
adıyla uzun uzun yaşasın inşallah...
Ben geçenlerde eşime dedim bebeğimiz olunca adını ben koycam benim hakkım 9 ay karnımda ben taşıcam sonuçta dedim..benim komik kocacım öle hak oluyosa ver 4 ay ben taşiim dedii
biz yarı yarıya taşıcaz yanii
adıyla uzun uzun yaşasın inşallah...
Ben geçenlerde eşime dedim bebeğimiz olunca adını ben koycam benim hakkım 9 ay karnımda ben taşıcam sonuçta dedim..benim komik kocacım öle hak oluyosa ver 4 ay ben taşiim dedii
biz yarı yarıya taşıcaz yanii
amin.cumlemızınkını.sen nerdensın
ben adanalıyım canım suanda dogu görevine geldik malatyadayız
aslında çok güzel olur ama mümkün mükü off offf en iyisi doğurup onlar büyütsünler bizden bu kadar demek ne güzel olurdu
hemsoo bende anteplıyım.:13:
kızlar iyi geceler ben kaçıyorum artık bi sürü işim var kendinize ve bebişlere dikkat edin...
hadii yaaa ne güzel benim antepli arkadasım çok urfada okudum çok geldim gittim kuzenimde nizipte ögretmen onuda antepli birine verdik evlendi yazın
kızlar iyi geceler ben kaçıyorum artık bi sürü işim var kendinize ve bebişlere dikkat edin...
ohh konularr uzamışş yine anca okudum melikecim çok sevindim insan hamile olduüunun tam farkına varıyo bebiş kıpırdanmaya başlayınca. ismide çok güzel.alt komşumun oğlunun ismide kaan ahhh o kadar yaramazkiii anlatamam yaa inş. uslu bi bebiş olur seninki bizde TAHA koyacağız civcivimin ismini birde ilk defa duydum ilk kime bakarsan ona bnzermiş diye benim kociş işdeydi ilk kıpırdadığında demekki bana benzeyecekkk zaten çok hiperaktifmiş bebişim şimdiden belli bana benzeyeceği
güle güle fısıtıgım sende kendine çok ii bakkkk :80:bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinize de iyi bakın Allaha emanet olsun :79:
antepte bı tek ablam ve bazı akrabalar var.yanı cok sık gıdemıyorum.aılem tekırdagda cunku
ama severım memleketıımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?