- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyim tesekkürler bitanem benimm sen napıyon naıslsın kuzusum tansiyonum normale döndü çok şükür çok saol canımsınnn düşündügün içinn oğluşumla çok öptük seni güzel teyzesiiiiyi akşamlarrrrr canım
nasıl oldun tansiyonun çıkmıştı geçenlerde
ohhh ne güzel bu aralar çok geziyorsunuz bebişle ..senin bebiş gezenci olacak sonra eve sokamazsın haaabizde iyiyiz bebişimle tv seyrediyoruz arada nete takılıyoruzz napcan işte vakit geçirmeye çalışıyoruz anlıcan canım benim.bu aralar ağrılarım arttı böyle pek rahatsız ediyo bebiş ama hala tıııkkk yok dogmuyo gerçi daha var ama bi an önce geliverse ii olacak
meloşşşşşşşş
bazı ınsanlar geleneksel kapalıdır namaz falan ınancları ıcın degıl alıskanlık olmustur bunlar oyle demekkı bunlar yuzunden ınsanın ınancları zedelenıyo bende kapalıyım aılemde namaz kılarlar ama kul hakkına dıkkat ederler cunku bu allah katında kamu davasıdır sen hakkını helal etsende etmesende hesap gununde sorgulanır kormuyolar mı kızlarının basına gelecegınden ya da 2senenın hatrı da mı yokmus ne o haklarını heelal etmemek bunlar senden korkmus canım benım evlenırlerse ogullarını ellerınden alırsın dıye cahilliklerine bak ya edepsız namussuz olursunda olmaz derler senın gıbı hanımefendı bırıne bunlar yapılmaz kı eden bulur kuzum kımsenın yaptıgı yanına kalmaz sen sabırlı ol Allaha haval et ve seyret yat kalk dua et yol yakınken ne olduklarını gordunuz donup arayacak senı gor bakondan önce ben söyledim tabi çerkezkızı oda farkında ama ailesi büyük konuşmuş istemiyoruz falan evlenirsen evimize gelmeyin helal etmeyiz hakkımızı diye,oda ailesine sölemiş bu kız beni ne zamandr bekliyor falan diye aileside olsun herkes nişandan ayrılıyor demiş,bende 2-3 ay nişanlı olsakda anlaşamadık ayrıldık deriz ama nerdeyse 2 sene olacak o kadar vaktimi çaldın dedim birşey diyemiyor kendi kızlarıda var Allahta o söylediği sözleri bir tokat gibi yüzlerine çarpsın inşl zamanı gelince,el kızıyız ya ne olacakmış deniliyor kıymetimiz yok kimsenin gözünde,beyfendide en son konuşmamızda nasip değilmiş yağmur diyip kestirip atıyor işte,kendi öz amcası ve eşi gelinlerine neler çektirmişler kızı boşatmaya bile kalkmışlar neler neler bizde huylarını anca öğrenebildik işte,sözde bu insanlar kapalı hoca birde bunlar namzında niyazında
,kızlar hiiçççç dış görünüşe aldanmayın dışı yeşil türbe, içi estağfirullah tövbe ,hakkımızda herşeyin hayırlısı
benim eşimde ataşehir ekiplerde çalışıyo canım
kız melossss yegenıme ıyı bak ne o tansıyoncok tehlıkelı hamileikte yuksek tansıyon tuzlu yeme tanısyonunun yukselmez hemde ödem olusmaz oyunu nettın bısey cıktımı
cumanız mübarek olsun canlar rabbim dualarınızı kabul etsin
hastalara şifa dertli olanlara deva borçlu olanlara kolaylıkla ödemeyi nasip etsin
hastalara şifa dertli olanlara deva borçlu olanlara kolaylıkla ödemeyi nasip etsin
günaydınlar :116::116::116::119::119::119:
günaydınnn sekerlerrrrrr:82:
kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn öpüldünüzzzz
selamlar canımbiraz geç oldu günaydın ve tünaydın
aminnnnnn inşl ablacım seninde cuman mübarek olsun
sanada günaydın yasemin,sen bende eklisin dimi yasemin önceki nikcin yasemin29 du heralde, hani şu oğuzun yasemini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?