Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkesemerhabalar...
melike dönmüşsün hoşgeldin cnm....
ben yoğun bi hafta ve tedavi yaşadım yine... ve şu an adet sancısı çekmeme rağmen adet olamıyorum...sadece pembe akıntım oluyor bu konuda fikri olan varmı?

seninle en son konuştuğumuzda griptim atlatalı baya oldu iyiyim canım sağolasın,evet otobüsler zor olur canım birde hamilesin ağır gelmiştir,eşine söylede bir daha göndermesin seni yalnız başına öyle otobüsle falan :)))

slm sekerlerrrrr
oglumla sabahtan beri temizlik yapıyoruz saolsun eşimde yardımcı oluyo yoksa ölücem çok yoruldumm gelirim işim bitince çok öptüm sisiiiiii

ayy hayatım ne demek yahuu canımsın
anne yemeği gibi olurmu hiç bi yemek
öpüyorum seni :emir_bebek:

herkese günaydınlar :92::92::92:
kuzusum benimm bitanesin sennnnnn yaaaaaa sende benim canımsınnn melegimmm
hoşbulduk tatlım benimm naber nasılsın sanada çok ama çok gecmiş olsunn kuzucum kendine çok dikkat et emi çok öptüm senii rabbim sana ve aysenime tez zamanda hayırlı birer evlat nasip etsin inşallahhhhh

çok gecmiş olsunn bebegem kendine çok ii bak olurmuu yoqqqq guzuummm bidahaa hiç olmaz inşşşş zaten o bensiz bende onsuz bi yere gitmeye alışkın deildik ya ondan zaten zor geldi bidenemm
çok öpüyorum seniiiii

slm sekerlerrrrr
oglumla sabahtan beri temizlik yapıyoruz saolsun eşimde yardımcı oluyo yoksa ölücem çok yoruldumm gelirim işim bitince çok öptüm sisiiiiii

slmm kuzucumm hoşgeldinnnn...hayırlısıyla gittin geldin yaa.bak eşinede kavuştun rabbim ayırmasın bi daha.dikkat et çok yorma kendini.ii dileklerin için saol darısı sana artık biz kavuştuk bebişimize rabbimin izni ile.anlatırım tabi bi ara doğumu

hoşgeldin bacinek
herkese günaydınlar :92::92::92:

nasılsın guzuuuuuuuuuuuuuu bana tığ ile örülen siyah basit ama gösterişli önerebilecegin bi şal modeli var mı şekercim

hoşbulduk bebişimm benimm evet canım çok şükür rabbime kavustuk ayy inanki çok sevindim hayırlısıyla dogumunu yapmana nasıl zor oldumu çok merak ediyorum bidenem anlatıver bi ara bacına darısıda bize olsun inşş oglun nasıl iyimi benim yerime çok öp olurmu canımsın allah bagıslasın tekrardan allah analı babalı büyütsün inşşş

oglusum ıyı teyzesı şarkı söylüyo kendi kendine sen neler yapıyosun bebıs nasıl

oh ohh maşallah kuzucuna benimkide tekmeliyo napsın bidenem anne çok yordun beni diyo sanırım çok iş yaptık kuzu sorma şimdide acıktık babamızı uyandırıp yemek yices sende gel beraber olsun bebegem

oh ohh maşallah kuzucuna benimkide tekmeliyo napsın bidenem anne çok yordun beni diyo sanırım çok iş yaptık kuzu sorma şimdide acıktık babamızı uyandırıp yemek yices sende gel beraber olsun bebegem

yakın olsada gelsek ne guzel olurdu yorma kendını fazla dınlen ıyıce bende sımdı kalkma tenezzulunde bulunursam mutfak kılımımı yıkayacagım esım geceye gıtmısken aslında yıkamacıya verıyordum sureklı ama 2ay sonra butun halılarla bırlıkte vereyım dıyorum sımdı oyle bı yıkıyayımda tabı kalkarsam

keşke kuzucum kolay gelsin sanada şimdiden sende kendini fazla yorma emi

keşke kuzucum kolay gelsin sanada şimdiden sende kendini fazla yorma emi

tmm sekerım ben ufaktan ufaktan kacayım kımse gelmeden yıkayayım bari

herkese iyi geceler bacılarrrr
ben yine giremiyorum herkese selam olsun,meloşum hoşgelmiş sefa getirmiş allah başka ayrılık göstermesinn hepinizi öpüyorum canlarımmm

herkese iyi geceler bacılarrrr
ben yine giremiyorum herkese selam olsun,meloşum hoşgelmiş sefa getirmiş allah başka ayrılık göstermesinn hepinizi öpüyorum canlarımmm

ii geceler kuzucumm hoşbuldukk çok saol aminn datluşumm aminnnnn

hoşgeldin bacinek

nasılsın guzuuuuuuuuuuuuuu bana tığ ile örülen siyah basit ama gösterişli önerebilecegin bi şal modeli var mı şekercim
iyi şekerim sen nasılsın
valla canım benimkiler pek basit değil
istersen netten bak

iii geceler kuzular nirdesiniz bizde şimdi gezmeden geldikkk

anam gelir gelmez gezmeyemi gittin kız biraz dinlenseydin

iyi şekerim sen nasılsın
valla canım benimkiler pek basit değil
istersen netten bak

anam gelir gelmez gezmeyemi gittin kız biraz dinlenseydin

ayy sorma kuzum napimm arkadaslarla çok özledik birbirimizi alıştık artık burda aile gibi olduk kuzucum keşke sende olsaydın daha bi güzel olurdu bu aksamda gidicektik ama eşim geceye gidiyomus artık baska bi aksam sen napıyon nasılsın bidenem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…