hoşbulduk bebegemm ahh sorma ahhh neler götürdük ogluşumla neler hiç sölemeyem ama annemi ve kızkardeşimi şimdiden çok özledimm artık yaz tatiline kadar gelemezler ancak doguma bu arada beni araba tuttu giderkende gelirkende kuzusum kusmamak için zor tuttum nefes alıp verdim çok şükür sunu bi kez daha anladım kendi arabanla seyahat etmek çok baska hatta harikaa sen naptın nasıl oldun bebişimm benimm
ayy hayatım ne demek yahuu canımsın
anne yemeği gibi olurmu hiç bi yemek
öpüyorum seni:e mir_bebek:
kuzusum benimm bitanesin sennnnnn yaaaaaa sende benim canımsınnn melegimmmherkese günaydınlar :92::92::92:
hoşbulduk tatlım benimm naber nasılsın sanada çok ama çok gecmiş olsunn kuzucum kendine çok dikkat et emi çok öptüm seniiherkesemerhabalar...
melike dönmüşsün hoşgeldin cnm....
ben yoğun bi hafta ve tedavi yaşadım yine... ve şu an adet sancısı çekmeme rağmen adet olamıyorum...sadece pembe akıntım oluyor bu konuda fikri olan varmı?
seninle en son konuştuğumuzda griptim atlatalı baya oldu iyiyim canım sağolasın,evet otobüsler zor olur canım birde hamilesin ağır gelmiştir,eşine söylede bir daha göndermesin seni yalnız başına öyle otobüsle falan :)))
slm sekerlerrrrr
oglumla sabahtan beri temizlik yapıyoruz saolsun eşimde yardımcı oluyo yoksa ölücem çok yoruldummgelirim işim bitince çok öptüm sisiiiiii
hoşgeldin bacinekoyyy oyyyy kuzucumm bu ne güzel bir karsılamaa cok mu özledin bacınıı gelll bi sarılak şöleee canımsınnn bebişimmm benimm
ayyy sorma bebegem her gün bi yere davetliydik içim dışımm kebap mecimekli köfte kısır mantı sarma olduu tabi pastalarda cabasıııı ama tadındaaaa kuzusum tansiyonumda maşallah hep normal gittiii
çok güzeldi yaaaa adanammm bidenemm canım memleketimm hele anacımı görmekkk zaten yettide arttı banaa kocişimde saolsun hiç yalnızlıgını hissettirmedii her daim aradıı canım kocişim benimmm nasıl özledim bacım bi bilsenn dahaa aksam gelicekkk inşşş :97: :98:
sen neler yaptın canımın içiiiiii
herkese günaydınlar :92::92::92:
slmm kuzucumm hoşgeldinnnn...hayırlısıyla gittin geldin yaa.bak eşinede kavuştun rabbim ayırmasın bi daha.dikkat et çok yorma kendini.ii dileklerin için saol darısı sana artık biz kavuştuk bebişimize rabbimin izni ile.anlatırım tabi bi ara doğumu
hoşgeldin bacinek
nasılsın guzuuuuuuuuuuuuuu bana tığ ile örülen siyah basit ama gösterişli önerebilecegin bi şal modeli var mı şekercim
hoşbuldukk bebişimmm naber nasılsınn oglusun nasıl bidenemm
oglusum ıyı teyzesı şarkı söylüyo kendi kendine sen neler yapıyosun bebıs nasıl
oh ohh maşallah kuzucunabenimkide tekmeliyo napsın bidenem anne çok yordun beni diyo sanırım çok iş yaptık kuzu sorma şimdide acıktık babamızı uyandırıp yemek yices sende gel beraber olsun bebegem
yakın olsada gelsek ne guzel olurdu yorma kendını fazla dınlen ıyıce bende sımdı kalkma tenezzulunde bulunursam mutfak kılımımı yıkayacagım esım geceye gıtmısken aslında yıkamacıya verıyordum sureklı ama 2ay sonra butun halılarla bırlıkte vereyım dıyorum sımdı oyle bı yıkıyayımda tabı kalkarsam
oh ohh maşallah kuzucunabenimkide tekmeliyo napsın bidenem anne çok yordun beni diyo sanırım çok iş yaptık kuzu sorma şimdide acıktık babamızı uyandırıp yemek yices sende gel beraber olsun bebegem
keşke kuzucum kolay gelsin sanada şimdiden sende kendini fazla yorma emi
herkese iyi geceler bacılarrrr
ben yine giremiyorum herkese selam olsun,meloşum hoşgelmiş sefa getirmiş allah başka ayrılık göstermesinn hepinizi öpüyorum canlarımmm
iyi şekerim sen nasılsınhoşgeldin bacinek
nasılsın guzuuuuuuuuuuuuuu bana tığ ile örülen siyah basit ama gösterişli önerebilecegin bi şal modeli var mı şekercim
iii geceler kuzular nirdesiniz bizde şimdi gezmeden geldikkk
iyi şekerim sen nasılsın
valla canım benimkiler pek basit değil
istersen netten bak
anam gelir gelmez gezmeyemi gittin kız biraz dinlenseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?