ayy sorma kuzum napimm arkadaslarla çok özledik birbirimizi alıştık artık burda aile gibi olduk kuzucum keşke sende olsaydın daha bi güzel olurdubu aksamda gidicektik ama eşim geceye gidiyomus artık baska bi aksam sen napıyon nasılsın bidenem benimmm
hayırlı aksamlarrrr kızlar naberr nasılsınızz bugün bizde babamızla dısarı cıktık gezdik yemek yedik geldik sonra onu göreve yollayıp hemşire komsuma gectim şimdi geldim bu gece yine yalnızız bakalım kuzusumla yarın sabahta hastaneye gidicem inşş seker yüklemem var sonucum iyi cıkar dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu ogluşumun güzel teyzeleri
aman iyi yapmışsın bacım doğurana kadar gez
bende napim canım eşim 12 12 ye döndü nevruz yüzüne
eşimle koşu bandı aldık
az önce koşu yaptım bi saat kendimi koltuğa zor attım
selam hatunlar kaçgündür uğruyamadım.
ne yapıyorsunuz umarım iyisinizdir.
melikeciğim nasıl gidiyor hamilelik
kısmetse doğum hangi güne geliyor kendini yorma fazla
hoşgeldin melikecim, gözün aydın diyelim eşinde dönmüş
umarım yarınki sonuçların tertemiz çıkar cnm dualarımız seninle çok öptm
baktık canım arkadasımla onda cd var yuklemıs ama degısık bıseyler olsun dıyodum sımdı seccade ıslemeyı dusunuyorum komsuma artık ondan sonra tekrar orerım salıdaiyi şekerim sen nasılsın
valla canım benimkiler pek basit değil
istersen netten bak
anam gelir gelmez gezmeyemi gittin kız biraz dinlenseydin
bacinekkk nirdesinnn gelmedinnn bugünnnnn :26:
baktık canım arkadasımla onda cd var yuklemıs ama degısık bıseyler olsun dıyodum sımdı seccade ıslemeyı dusunuyorum komsuma artık ondan sonra tekrar orerım salıda
burdayım bacinek ama pek duramayacak gıbıyım benım bebıs uyumadı
ne güzelll ne güzelllevet kuzucum öle yapıyorum saolsun arkadaslarım hiç yalnız bırakmıyo
burdada vardı ama kimse yoktu polislerden baska malatyada zaten hiç öle toplanma yada terör olayları olmuyo çok şükür
hayırlı ugurlu olsun bidenem benim yerimede koşşş bacımm dur dogurayımda beraber koşalım ama ben topu topu 5 kilo aldım 6 aya geldim maşallah diyem inşş hep böle deva ederim kuzusum darısıda sana olsun inşş kendini fazla yorma melegimm çok öptük oğluşumla seniii
ooo gülan ablacım gelmişşşş
çok tesekkür ederim canım ablacım çok saolasın iyi gidiyo cok şükür şimdilik bi yaramazlık yok oglum tekmeliyo gece sabahta uyandırıyo çok uyuyom yaadogum kısmetse temmuz 15 inşşş hayırlısıyla bir nefeste dogururum diye dua ediyorum hergün rabbime sen nasılsın bebişlerin nasılçok özledim seni yaa hep gel irtibatı koparmayalım çok öptüm seni ve güzel bebişlerinidee
baktık canım arkadasımla onda cd var yuklemıs ama degısık bıseyler olsun dıyodum sımdı seccade ıslemeyı dusunuyorum komsuma artık ondan sonra tekrar orerım salıda
anladım canım
seccade işlmesini bende çok severdim çeyizimde kaç tane vardı
ama şimdi diyorum ki gözlerime yazıkmış resmen iğneyle kuyu kazılıyo etaminde
burdayım bacinek ama pek duramayacak gıbıyım benım bebıs uyumadı
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
meloşum inşalalh sonucun iyi çıkar canım benim,
kızlar ebn bu çalışma saatlerine alışamadın ya kaç akç çalışıyor çakamadım hala hoş kendide çakmış değil,nevruzdan dolayı böyle diyor ama offf nasıl yapacam ben evde toplassan 8 saat kadar duruyor gibi kafam karışmaya başladı benim,canımda çok sıkıldı çok yalnız kalacam gibime geliyor,birde geldi,ğinde yatıp uyusa horul horul ben kukumal kuşu gibi otur dur evde bir başına
valla canım gözünü korkutmak istemem ama bu duruma laışman lazım malesef
bende aynen eşim gelir yorgun alır o yuru ben kukuman kuşları gibi tek başıma takılırım
bazen kızıp söyelenirim o da elimde değil yoruluyorum istemiyorum uyumak ama diyo
alışıyosun zamanla
ama nevruz olduğu için 12 12 çoğu polis..eşimde öyle dün sabah 8 de gitti akşam 10 u geçiyodu geldi
ne güzelll ne güzelll
tamam canım koşarım senin yerinede :) maşallah az almışsın canım ama bundan sonraki aylar iki iki alırsın herkes öyle diyo
zaten bebeğe bakarken verirsin o aldıklarınıda
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
meloşum inşalalh sonucun iyi çıkar canım benim,
kızlar ebn bu çalışma saatlerine alışamadın ya kaç akç çalışıyor çakamadım hala hoş kendide çakmış değil,nevruzdan dolayı böyle diyor ama offf nasıl yapacam ben evde toplassan 8 saat kadar duruyor gibi kafam karışmaya başladı benim,canımda çok sıkıldı çok yalnız kalacam gibime geliyor,birde geldi,ğinde yatıp uyusa horul horul ben kukumal kuşu gibi otur dur evde bir başına
inşş tatlışım artık yarına kaldık sabah 8 de tekrar gidicem bidenem benim sen düşünüpte üzülme bunları şimdiden kendini strese sokma kuzucum inanki bi insan sevdigiyle evlendikten ve onunla mutlu olduktan sonra herseye katlanıyo ben bunu ögrendim hepimiz böleyiz emin ol canım benim bak kimse olmazsa biz varız burda bebişimm
slm sekerlerrrrrr:80:
bende sabah 7 de uyandım hemşire komsumla hastaneye vardık ama bi sıra bi sıra anlatamam benim yaramzda basladı karnımı delmeye bide acıktıkmı sormayın gitsin neyse saat 11 oldu bana geldi anaa bide ne görim seker yüklemesi için yarın sabah gelin dediler hıhh büle oldummm :84: :84: :84:
neden tatlım yarına kaldınız bir sorun yoktur inşallah
çok sağol canım yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel ama işte alışmadığım bir sistem evdekiler filan iyiki varsınız canım benim.
kuzum görmemişimb ya anlatmışsın zaten off çok sıkıcı benim adliye olayına dönmüş buda geçen perşembe adliyey gittim evlilik için araştırma varya onu başlatalım dedik.bir kuyruk bir kuyruk 10.30 dan 12'ye kadar bekledim sıra bana geldi 2 kişi var önümde sistem çöktü demesinler mi,beklerken öğle tatili dediler,1,5 saat öğle tatilinide bekledim.sonra da yeni program yükleniyor 2 saat snra açılacak dediler çıldıracaktım valla delirdimmm
çok soal kuzucumhıhh sorma işe bende dellendim geldim halada sinirim gecmedi desem yeridir :95: :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?