Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aman ha sakın bebişe yansırmış sinirliolmasın tosun paşa dikkat et tatlım bende diyetteyim acayip acıktım öğlen yemeğide daha gelmedi açlıktan başıma ağrıdı

elimde dil kuzum napim saglık olsun artık bende cıkıcam afiyet olsun şimdiden sanada bebegim kendine çok ii bakkkk

melekkk canımm nerelerdesin nasıl gidiyo bebişşş nasılllllll çok öpüyorum sisiiii canım hemşocumm

bu ara böyle canım çalıştığı sisteme göre bi düzen oturtursunuz merak etme
zaten aile akraba evlenirken neden böyle konuşurlar hiç anlamam sen bi karar vermişsin çok az zaman kalmış teselli edecekleri yerde yüklenirler
hepimiz yanlızız canım buraya takılır kafa dağıtırsın biz yanındayız

üff kötü olmuş
devlet hastanesi olduğu için 11 e kadardır.bende şeker yüklemesi yaptırmıştım doktor direncim olup olmadığına gizli şekeri varmı yokmu ona bakmıştı..saat başı vermiştim 4 saat 75 mg yüklenmişti.ama özel olduğu için saat problemi olmadı.aslında anlaşmalı özele gitseydin çok pahalı değildi geçen sene 25 mi ne vermiştim ben :26:

inşlhh canım sağlıkla gelir bir avazda kurtulursun sende bacım
amin canım rabim hayırlısını versin önce kilolar gitsinde
evet canım zaten doktorlarda süt olsun diye hababam yenmesine karşı belirli şeyler var süt yapan
örneğin günde bir tane kurabiye yemek çok faydalıymış
bol bol su içmekde sütün olmasında yararlıymış
teyzemin doktoru söylemişti bunları

off işte yani destek olupda yanındayız diyecekelrine suç işlemişim gibi karşımda duruyorlar sinir oluyorummmm,aysen sinir oldukça yiyorum ne olacakbu halim yaaa

kuzum ne bilim testleri devlette yaptırıyom bide ona para vermeyeyim dedim bu ara eşimde kursa gitti ya elimiz sıkı hiç böle olmamıştı hastane sanırım pazarteside olunca malüm saglık olsun kuzusum
benimki 50 gr sanırım nasıl tadı bacm igrenc diyen cogunlukta da :26:
sende çıktımı peki seker kuzusum ayy ben cok korkuyom bide bu cıkmasa basıma zaten tansiyonla ugrasıyom
amin kuzum aminnnnnn evet canım bende dikkatli olucam dogumdan sonrada inşşş

Son düzenleme:
off işte yani destek olupda yanındayız diyecekelrine suç işlemişim gibi karşımda duruyorlar sinir oluyorummmm,aysen sinir oldukça yiyorum ne olacakbu halim yaaa
kulağını tıkıycaksan mutlu olduğun insanın yanına gitmenin huzurunu yaşıycaksın
yemek konusuna gelince topiğini biliyosun artık ne yediğini yazıcaksın her gün böylelikle kaçırmıycaksın hayatım işin ucunu
gelinliğe zayıf girmeyi hayal et motive et kendini

anladım hayatım zaten yol masrafları çok yükelniyo insana
tadıııı şekerden bayılcak gibi bişi çok tatlı biraz mide bulandırıyo ama bi dikişte iç senin 50 mg olduğuna göre 2 bardakta içiceksin ben 3 bardak içmiştim bide
yok canım çok şükür bişi çıkmadı bana doktor ilaç vericekti yüklemeyi yapmadan vermek istemedi
sende çıkmaz inşlhh canım sters yapma

anladım canım inşş kuzucummm inşşş yarın hayırlısıyla içerim verir gelirim sonucmda tertemiz cıkarrrr inşşşş

anladım canım inşş kuzucummm inşşş yarın hayırlısıyla içerim verir gelirim sonucmda tertemiz cıkarrrr inşşşş

inşallah canım benim tertemiz çıkar kaçıncı haftadasın kuzumm

24 hafta olduk güzel teyzesii darısıda sana olsun inşş bak cizelgemizde de yazıo asagıda kuzucumm bu arada adımızda emir kaan

kuzumm adını biliyordum da benim üvey kayınvalidemde hamilede ona şeker yüklemesi yapılmadı ondan sordum,bu arada benim yiğenimin adı emir acayip yaramaz kuzum insanlar adının özelliğini taşırmış ben inanıyorum buna

ben burak kaan olsun istemiştim ama eşim emir olsun illam dedi ögretmen arkadasımda dio valla melikem emir yagdırıyomus emirler kaan yaramaz olurmus diye duydum bende dedim yagdırcagı zaman babasıyla muhatap olsun
anlıcagın quzum isimden kaybettik şimdiden yaramazlık konusunda sınıfı bizde gecemicez sanırımm

evet aynen öyle tatlım emir yağdırıp duruyor ve istediği olmayınca yıkıyor ortalığı,allah yardımcın olsun kuzummm bencede at babasının üsütne çeksin tüm emirleri

evet aynen öyle tatlım emir yağdırıp duruyor ve istediği olmayınca yıkıyor ortalığı,allah yardımcın olsun kuzummm bencede at babasının üsütne çeksin tüm emirleri

laf aramızda bende öle yapmayı düşünüom bebegemmmm

melekkk canımm nerelerdesin nasıl gidiyo bebişşş nasılllllll çok öpüyorum sisiiii canım hemşocumm

slmm canımmm buradayımm ..bebişim maşallah ii bugün kontrolümüz vardı hafif sarılık varmış ama az önemli deil dedi doktorumuz başkada bi sıkıntımız yok çok şükür ama giremiyorum artık yaa aklım hep bebekte oluyo.herkes diyordu bebek doğduktan sonra görcez seni diye çünkü bi an önce doğsun diye sabırsızlanıyordumya ama öyle büyük sorumlulukmuşkii anlatamam canım göbüşümdeyken çok rahatmış şimdi birşey olacak diye aklımız gidiyo eşimle.artı uykusuz geceler ama yinede annelik o kadar güzel bi duygukiii anlatılmaz rabbim herkese nasip etsin

aminn tatlım benimm allah korusun kuzucum yaa o her yeni dogan cocukta olan sey korkma inşş bişicik olmaz yegenime dualarım sizinle tatlım benim öp benim yerime olurmu güzel bebişini

canım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu arada ama telaş etme eger tahmin ettiğim birimde calışıyorsa 1gun 8de gidecek 11de gelecek ertesi gun gitmeyecek ya da 12 24 calısacak yanılıyorsam farklı olabılır bı de endıse etme bıngöl sakin cok olay olmadıgı ıcın bırlıkte gecırecegınız cok zamanınız olacak bız senı yanlız bırakmayız
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seyler
göremedim seni kuzum da ondan merak ettim
sorma kuzum ya benım bıdık diş cıkaracak sanırım bu aralar keyfımız yok bı de dun balkonu temızledım cuvalla sogan almıstık kovaya doldurmustum yarısı kotu olmus onlarla ugrastım sımdı balkonum tertemız bende huzurluyum evde bı yer dagınık olsa evden kacasım gelıyo sen neler yaptın bebıs tekmelerı saglam atıyo mu
aysencım bantta cok yuklenme kendıne kosmak bıraz tehlikeli tempolu yürüyüş daha iyi sonuç veriyo bi de koşmayı bıraktgın an 2mıslı kılo alıyo ınsan

laf aramızda bende öle yapmayı düşünüom bebegemmmm
vay o babanın haline desene o zaman şimdi rahat bırakda adamı sayılı huzurlu günlerin tadını çıkarsın bu arada hala ortada yoksun sanırım hastanede kuyruk yine çok
allahın izniyle bişiler olmaz inşallah canım benim ,uyuduğun gecelerin hesabını alıyor bebişin bence

selamlar kızlar :92:
meloş nirdesin bacım inşlh herşey yolundadır şeker yüklemen kaç çıktı merak ettim
aradım telin çekmiyodu bacım

çerkezim yok canım zaten koşmuyorum koşarsam hemen yoruluyorum hızlı tempoda yürüyorum zati

caponum bugün yoksun topikde canımcım

canım benim burdayım ama sadece burda yazıyorum tatlım diğer topikde yazdım bir kaç kere yanıt yok gruplar belirlenmiş o yüzden yazmıyorum hayatım.birazda işim vardı hallettim geldim sen ne yaptın nasılsın neler yedin bugün,ben biraz kaçırdım acayip rahatsız oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…