- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
aman ha sakın bebişe yansırmış sinirliolmasın tosun paşa dikkat et tatlım bende diyetteyim acayip acıktım öğlen yemeğide daha gelmedi açlıktan başıma ağrıdı
bu ara böyle canım çalıştığı sisteme göre bi düzen oturtursunuz merak etmeof aysen ya bizimki yeni ya ondanmı böyle diye düşünüyordum sabah 8 de gidiyor gece birde geliyor,sabah gene gidiyor,e arkadaşda bulamazsam nasıl olacak böyle,bizimki uykusuzluğa daynır ama rahata kavuşuncada kimse kaldıramaz,ben elimden geldiğince seni yalnız bırakmıcam diyor ama ne kadar uyanık kalabilirki zaten offf alıştırmaya çalışıyorum,birde evdekilerde canımı sıkıyor,annem böle herşeyde ima ediyor bunu sen seçtin yanımızda olmamayı der gibi kafama vuruyor ben neye yanacağımı şaşırdım
üff kötü olmuşslm sekerlerrrrrr:80:
bende sabah 7 de uyandım hemşire komsumla hastaneye vardık ama bi sıra bi sıra anlatamam benim yaramzda basladı karnımı delmeye bide acıktıkmı sormayın gitsin neyse saat 11 oldu bana geldi anaa bide ne görim seker yüklemesi için yarın sabah gelin dediler hıhh büle oldummm :84: :84: :84:
evet kuzucumm herkes tebrik ediyo bacını bu kilo konusunda çok titiz davrandım dogrusu bende tebrik ederim kendimiii
zaten surda ne kaldıki bebegem rabbimin izniyle inş tek nefeste dogururum şimdiden tırsıyorum :18:
hayırlısıyla darısıda sana olsun rabbim sanada yasatsın bu güzel günleri bitanecik arkidişim benimm
annemde öle diyo ben lohusallıktada inşş öle süt olsun diye herseyi yiyip duramam diom şimdiden eşime ona göre herkes ayagını denk alsın dimi bacımm :89: :86: :86:
bu ara böyle canım çalıştığı sisteme göre bi düzen oturtursunuz merak etme
zaten aile akraba evlenirken neden böyle konuşurlar hiç anlamam sen bi karar vermişsin çok az zaman kalmış teselli edecekleri yerde yüklenirler
hepimiz yanlızız canım buraya takılır kafa dağıtırsın biz yanındayız
üff kötü olmuş
devlet hastanesi olduğu için 11 e kadardır.bende şeker yüklemesi yaptırmıştım doktor direncim olup olmadığına gizli şekeri varmı yokmu ona bakmıştı..saat başı vermiştim 4 saat 75 mg yüklenmişti.ama özel olduğu için saat problemi olmadı.aslında anlaşmalı özele gitseydin çok pahalı değildi geçen sene 25 mi ne vermiştim ben :26:
inşlhh canım sağlıkla gelir bir avazda kurtulursun sende bacım
amin canım rabim hayırlısını versin önce kilolar gitsinde
evet canım zaten doktorlarda süt olsun diye hababam yenmesine karşı belirli şeyler var süt yapan
örneğin günde bir tane kurabiye yemek çok faydalıymış
bol bol su içmekde sütün olmasında yararlıymış
teyzemin doktoru söylemişti bunları
bu ara böyle canım çalıştığı sisteme göre bi düzen oturtursunuz merak etme
zaten aile akraba evlenirken neden böyle konuşurlar hiç anlamam sen bi karar vermişsin çok az zaman kalmış teselli edecekleri yerde yüklenirler
hepimiz yanlızız canım buraya takılır kafa dağıtırsın biz yanındayız
üff kötü olmuş
devlet hastanesi olduğu için 11 e kadardır.bende şeker yüklemesi yaptırmıştım doktor direncim olup olmadığına gizli şekeri varmı yokmu ona bakmıştı..saat başı vermiştim 4 saat 75 mg yüklenmişti.ama özel olduğu için saat problemi olmadı.aslında anlaşmalı özele gitseydin çok pahalı değildi geçen sene 25 mi ne vermiştim ben :26:
inşlhh canım sağlıkla gelir bir avazda kurtulursun sende bacım
amin canım rabim hayırlısını versin önce kilolar gitsinde
evet canım zaten doktorlarda süt olsun diye hababam yenmesine karşı belirli şeyler var süt yapan
örneğin günde bir tane kurabiye yemek çok faydalıymış
bol bol su içmekde sütün olmasında yararlıymış
teyzemin doktoru söylemişti bunları
kulağını tıkıycaksan mutlu olduğun insanın yanına gitmenin huzurunu yaşıycaksınoff işte yani destek olupda yanındayız diyecekelrine suç işlemişim gibi karşımda duruyorlar sinir oluyorummmm,aysen sinir oldukça yiyorum ne olacakbu halim yaaa
kuzum ne bilim testleri devlette yaptırıyom bide ona para vermeyeyim dedim bu ara eşimde kursa gitti ya elimiz sıkı hiç böle olmamıştı hastane sanırım pazarteside olunca malüm saglık olsun kuzusum
benimki 50 gr sanırım nasıl tadı bacm igrenc diyen cogunlukta da :26:
sende çıktımı peki seker kuzusum ayy ben cok korkuyom bide bu cıkmasa basıma zaten tansiyonla ugrasıyom
amin kuzum aminnnnnn evet canım bende dikkatli olucam dogumdan sonrada inşşş
kulağını tıkıycaksan mutlu olduğun insanın yanına gitmenin huzurunu yaşıycaksın
yemek konusuna gelince topiğini biliyosun artık ne yediğini yazıcaksın her gün böylelikle kaçırmıycaksın hayatım işin ucunu
gelinliğe zayıf girmeyi hayal et motive et kendini
anladım hayatım zaten yol masrafları çok yükelniyo insana
tadıııı şekerden bayılcak gibi bişi çok tatlı biraz mide bulandırıyo ama bi dikişte iç senin 50 mg olduğuna göre 2 bardakta içiceksin ben 3 bardak içmiştim bide
yok canım çok şükür bişi çıkmadı bana doktor ilaç vericekti yüklemeyi yapmadan vermek istemedi
sende çıkmaz inşlhh canım sters yapma
kulağını tıkıycaksan mutlu olduğun insanın yanına gitmenin huzurunu yaşıycaksın
yemek konusuna gelince topiğini biliyosun artık ne yediğini yazıcaksın her gün böylelikle kaçırmıycaksın hayatım işin ucunu
gelinliğe zayıf girmeyi hayal et motive et kendini
evet kuzum birde nişanlımada yansıtıyorum hiç iyi olmuyor onunda canını sıkıyorum,zaten tek hayalim o şişko gelin olmak istemiyorummmm
anladım hayatım zaten yol masrafları çok yükelniyo insana
tadıııı şekerden bayılcak gibi bişi çok tatlı biraz mide bulandırıyo ama bi dikişte iç senin 50 mg olduğuna göre 2 bardakta içiceksin ben 3 bardak içmiştim bide
yok canım çok şükür bişi çıkmadı bana doktor ilaç vericekti yüklemeyi yapmadan vermek istemedi
sende çıkmaz inşlhh canım sters yapma
anladım canım inşş kuzucummm inşşş yarın hayırlısıyla içerim verir gelirim sonucmda tertemiz cıkarrrr inşşşş
inşallah canım benim tertemiz çıkar kaçıncı haftadasın kuzumm
24 hafta olduk güzel teyzesii darısıda sana olsun inşş bak cizelgemizde de yazıo asagıda kuzucumm bu arada adımızda emir kaan
kuzumm adını biliyordum da benim üvey kayınvalidemde hamilede ona şeker yüklemesi yapılmadı ondan sordum,bu arada benim yiğenimin adı emir acayip yaramaz kuzum insanlar adının özelliğini taşırmış ben inanıyorum buna
ben burak kaan olsun istemiştim ama eşim emir olsun illam dedi ögretmen arkadasımda dio valla melikem emir yagdırıyomus emirler kaan yaramaz olurmus diye duydumbende dedim yagdırcagı zaman babasıyla muhatap olsun
anlıcagın quzum isimden kaybettik şimdiden yaramazlık konusunda sınıfı bizde gecemicez sanırımm
evet aynen öyle tatlım emir yağdırıp duruyor ve istediği olmayınca yıkıyor ortalığı,allah yardımcın olsun kuzummm bencede at babasının üsütne çeksin tüm emirleri
melekkk canımm nerelerdesin nasıl gidiyo bebişşş nasılllllll çok öpüyorum sisiiii canım hemşocumm
slmm canımmm buradayımm ..bebişim maşallah ii bugün kontrolümüz vardı hafif sarılık varmış ama az önemli deil dedi doktorumuz başkada bi sıkıntımız yok çok şükür ama giremiyorum artık yaa aklım hep bebekte oluyo.herkes diyordu bebek doğduktan sonra görcez seni diye çünkü bi an önce doğsun diye sabırsızlanıyordumya ama öyle büyük sorumlulukmuşkii anlatamam canım göbüşümdeyken çok rahatmış şimdi birşey olacak diye aklımız gidiyo eşimle.artı uykusuz geceler ama yinede annelik o kadar güzel bi duygukiii anlatılmaz rabbim herkese nasip etsin
canım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu aradaherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
meloşum inşalalh sonucun iyi çıkar canım benim,
kızlar ebn bu çalışma saatlerine alışamadın ya kaç akç çalışıyor çakamadım hala hoş kendide çakmış değil,nevruzdan dolayı böyle diyor ama offf nasıl yapacam ben evde toplassan 8 saat kadar duruyor gibi kafam karışmaya başladı benim,canımda çok sıkıldı çok yalnız kalacam gibime geliyor,birde geldi,ğinde yatıp uyusa horul horul ben kukumal kuşu gibi otur dur evde bir başına
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seylerof aysen ya bizimki yeni ya ondanmı böyle diye düşünüyordum sabah 8 de gidiyor gece birde geliyor,sabah gene gidiyor,e arkadaşda bulamazsam nasıl olacak böyle,bizimki uykusuzluğa daynır ama rahata kavuşuncada kimse kaldıramaz,ben elimden geldiğince seni yalnız bırakmıcam diyor ama ne kadar uyanık kalabilirki zaten offf alıştırmaya çalışıyorum,birde evdekilerde canımı sıkıyor,annem böle herşeyde ima ediyor bunu sen seçtin yanımızda olmamayı der gibi kafama vuruyor ben neye yanacağımı şaşırdım
sorma kuzum ya benım bıdık diş cıkaracak sanırım bu aralar keyfımız yok bı de dun balkonu temızledım cuvalla sogan almıstık kovaya doldurmustum yarısı kotu olmus onlarla ugrastım sımdı balkonum tertemız bende huzurluyum evde bı yer dagınık olsa evden kacasım gelıyo sen neler yaptın bebıs tekmelerı saglam atıyo mugöremedim seni kuzum da ondan merak ettim
vay o babanınlaf aramızda bende öle yapmayı düşünüom bebegemmmm
allahın izniyle bişiler olmaz inşallah canım benim ,uyuduğun gecelerin hesabını alıyor bebişin benceslmm canımmm buradayımm ..bebişim maşallah ii bugün kontrolümüz vardı hafif sarılık varmış ama az önemli deil dedi doktorumuz başkada bi sıkıntımız yok çok şükür ama giremiyorum artık yaa aklım hep bebekte oluyo.herkes diyordu bebek doğduktan sonra görcez seni diye çünkü bi an önce doğsun diye sabırsızlanıyordumya ama öyle büyük sorumlulukmuşkii anlatamam canım göbüşümdeyken çok rahatmış şimdi birşey olacak diye aklımız gidiyo eşimle.artı uykusuz geceler ama yinede annelik o kadar güzel bi duygukiii anlatılmaz rabbim herkese nasip etsin
canım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu aradaama telaş etme eger tahmin ettiğim birimde calışıyorsa 1gun 8de gidecek 11de gelecek ertesi gun gitmeyecek ya da 12 24 calısacak yanılıyorsam farklı olabılır bı de endıse etme bıngöl sakin cok olay olmadıgı ıcın bırlıkte gecırecegınız cok zamanınız olacak bız senı yanlız bırakmayız
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seyler
evet tatlım anlamışsın sen onu dediğin gibi olacakmış biliyorum bitanem sen sağolasın ordaki en büyük destek görüyorum kendime yakınlığın ve ilgine minnettarım canım benim umarım dediğin gibi olur
annemide anlıyorum ama evde sanki cenaze var gibi birde babam bu aralar hasta belki de benim kendi vicdan sorgulamamdır,sonuçta ikisde 60 da sanki tam bana ihtiyaçları varken gidiyor gibiyim oda öyle söyleyince kendimi çok suçlü hissetmeye başlıyorumm
diş çıkarmak zorlar annesi ateşlenir diye biliyorum dikkat et tatlım sen daha iyisini bilirsin tabi
soğan çürüğüde çok pis kokar yaaaiyi dayanmışsın desene dayanmasam ne olacak yine ben yapacam yine ben aklıma evlenince kimse olmıcağı geld şimdi rahatım yapmasamda annem yapıyor nasıl olsa
ama temizlik gibisi yok vallahi,benimde en çok zevk aldığım şey böle heryer tertemiz olacak çayımı demlicem yada kahve keyfi yapacam bayılırımmm
selamlar kızlar :92:
meloş nirdesin bacım inşlh herşey yolundadır şeker yüklemen kaç çıktı merak ettim
aradım telin çekmiyodu bacım
çerkezim yok canım zaten koşmuyorum koşarsam hemen yoruluyorum hızlı tempoda yürüyorum zati
caponum bugün yoksun topikde canımcım
vay o babanınhaline desene o zaman şimdi rahat bırakda adamı sayılı huzurlu günlerin tadını çıkarsın bu arada hala ortada yoksun sanırım hastanede kuyruk yine çok
allahın izniyle bişiler olmaz inşallah canım benim ,uyuduğun gecelerin hesabını alıyor bebişin bence
vayyyyyyyyyyyy gelde birlikte cay kahve keyfi yapalım arkadaslarım cay kahve pek sevmıyo zaten sansıma bı tane arkadasım var seven o da cıkrsa tayınlerı bu yaz gelcekcanım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu aradaama telaş etme eger tahmin ettiğim birimde calışıyorsa 1gun 8de gidecek 11de gelecek ertesi gun gitmeyecek ya da 12 24 calısacak yanılıyorsam farklı olabılır bı de endıse etme bıngöl sakin cok olay olmadıgı ıcın bırlıkte gecırecegınız cok zamanınız olacak bız senı yanlız bırakmayız
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seyler
evet tatlım anlamışsın sen onu dediğin gibi olacakmış biliyorum bitanem sen sağolasın ordaki en büyük destek görüyorum kendime yakınlığın ve ilgine minnettarım canım benim umarım dediğin gibi olur
annemide anlıyorum ama evde sanki cenaze var gibi birde babam bu aralar hasta belki de benim kendi vicdan sorgulamamdır,sonuçta ikisde 60 da sanki tam bana ihtiyaçları varken gidiyor gibiyim oda öyle söyleyince kendimi çok suçlü hissetmeye başlıyorumm
diş çıkarmak zorlar annesi ateşlenir diye biliyorum dikkat et tatlım sen daha iyisini bilirsin tabi
soğan çürüğüde çok pis kokar yaaaiyi dayanmışsın desene dayanmasam ne olacak yine ben yapacam yine ben aklıma evlenince kimse olmıcağı geld şimdi rahatım yapmasamda annem yapıyor nasıl olsa
ama temizlik gibisi yok vallahi,benimde en çok zevk aldığım şey böle heryer tertemiz olacak çayımı demlicem yada kahve keyfi yapacam bayılırımmm
ya bı de kosmak kalp ıcın tehlıkelı dıye duymustum dogru olabılır cunku ben atletızımdeyken saglık raporunda kalptende gıderdık doktoraselamlar kızlar :92:
meloş nirdesin bacım inşlh herşey yolundadır şeker yüklemen kaç çıktı merak ettim
aradım telin çekmiyodu bacım
çerkezim yok canım zaten koşmuyorum koşarsam hemen yoruluyorum hızlı tempoda yürüyorum zati
caponum bugün yoksun topikde canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?