Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

atmazmı kuzumm ama dün nasıl öldürdü beni bugünde tembelligi üzerindee benim paşanın az önce ultrasyonda gördümm tüm yorgunlugum gecti bi gelsinde biliyom ben ona napıcagımı kıss bi kıpırdıyo bi duruyo korkutuyo eşimle bizii uykuyu kaybediom bişi mi oldu diyeee canım cıkıyoo

çok şükür rabbime temiz cıktı kuzucummmm

oh oh cok sukur temız cıksın temız deyınce temızlık yapacagım geldı aklıma ben gıder yıne köle isavra iş başına yoksa kakılmış mı desem amaaaaaaaaannnnnn neysem bacılar ben gıdıyom evımı tertemız yapem gelem

saol kuzumm kolay gelsinnn

evet her topikde grup oluşturuluyo biliyorum geçen sene zayıflama topiklerinden birine yazıyodum baktım beni kaile alan yok bende girmedim..aslında onlarda haklı bi kaç defa girip yazıyolar sonra ortadan kaybolunuyo onlarsa kendilerini enayi yerine koymuş gibi hiissediyolar
bende polis eşlerine gellip bi kaç bişi sorup oratadan kaybolanlara sinir oluyorum hatta meloşa bile sölemiştim bi daha cevap yazmıycam bende diye
gel senle başka bi topik açalım böylece kimsenin grubuna dail olmayız
ben bugün sabah bir dilim çavdar ekmeği bir yumurta yarım kk peynir bir domatesle güne başladım geç kahvaltı ettik o yüzden öğle yemeği yemedim
pazara gittik eşimle sonra geldim bir elma 3 kjaşık makarna yedim
zeytinyağlı yer elması yapmıştım ondan aldım bi kaç kaşık eşim göreve giderken 5 gibi
dahada bişi yemedim şimdi yürüyüşümüde yaptım 1 saat yürüdüm 220 kolari yaktım anca
su içiyorum 2.5 a yarım litre kaldı

meraba kızlar bende polis eşiyim topiğiniz çok güzel.. aranızda bizim gibi şark hazrılığı yapan var mı?

günaydın sekerlerrrr
bende kalktım quzumlaa babamız geceye gitcek diye pogaca hamuru yogurdum birazdan yapıcam
aysenim senin pogaca bu defa canım arkidişim benim yeni tarfilerden mahrum bırakma bacını
öglen doktorumuza gidicez sonrada hemen günüm var ona yetişmeye calışıcam anlıcagınız cok yogunum anca eşim göreve gidince gelirim çok öpüyorum hepiciniziii canlarımm benummm

meraba kızlar bende polis eşiyim topiğiniz çok güzel.. aranızda bizim gibi şark hazrılığı yapan var mı?
hoşgeldin canım
bir selema verip kaybolmayasın
biz bu senede şark için ipka veriyoruz zaten isteyenleri bile yollamayacakmış emn mdrümüz

ohh afiyet olsun yavrimmm
artık hamur işi pek yapmam misafir ve eşim dışında
ama zeytinyağlılarımıda eklemeyi düşünüyorum tembellik etmezsem
hadi sana iyi oturmalar canım bizde gezmeye gidicez aşkitomla

ayy gece için hamurişleri filan ayy öğrenmem gereken çok şey var desenizee
fazla kaçırma günde kuzuu kiloyu koru

ayy gece için hamurişleri filan ayy öğrenmem gereken çok şey var desenizee
fazla kaçırma günde kuzuu kiloyu koru

öğren canım benım valla çokk ii oluyo ...melikecimmm dikkat ett kilolara gerçi ben 13 kilo almıştım 2kilom kaldı emdiği içinmi bilmem birde normal doğum olduya gidiyo günlük kilolar

öğren canım benım valla çokk ii oluyo ...melikecimmm dikkat ett kilolara gerçi ben 13 kilo almıştım 2kilom kaldı emdiği içinmi bilmem birde normal doğum olduya gidiyo günlük kilolar

bende yeemkde üstüme tanımam ama hamurişi yapmayı hiç sevmiyorumkilo sorunundan dolayı sanırım ama öğrenecez kocişe yapacaz,kıyamam ben ona

çerkez kızı ne yaptın yine temizliğe mi daldın gittinn

caponum gayet hafif yemişsin sende bugün
nedne kapandı topiğinizki :26: valla bende nereye yazsma şaşırdım herkes bi grup kurmuş kendine insan istiyoki koyu muhabbete girebilsin ama malesef olmuyo
sen topiği aç ben arkandayım kuzu
valla inan çalışınca diyet yapmakk çokkkk daha kolay evde olunca çok zor..çünkü eşine yemek yapmak zorundasın ve evde canın sıkıldıkça bişielr atıştırmak istiyosun bu yüzden çok zor
evlenene kadar ideal kilona inersen senin için süper olur
yer elmasını mı
yer elmasının küçüklerini alıyorum soyuyorum yuvarlak
yağ soğan havuç kavuruyorum domates doğruyorum biber doğruyorum bazen bezelyede atıyorum
onlar kavrulunca yer elmalrınıda atıyorum bahartlarını kimyon karabiber pul biber çok az da su koyuyorum pişiyo kısık ateşte

bu konuyla ilgili topik var diye kapattılar açmaya çalışayım ben haber veririm sana bende sen gibiyim doya doya konuşayım istiyorum,ama olmuyor bendede kaynaklı bak kaç saattir masamda bile değilim,şimdiyine iş verdiler onla ilgilencem bi çıksaydım işten offfff sıkıldımm iyice,öğlen çorba içtim kuzum,tavuk haşalması vardı ondan yedim 5 kaşık kadarda pilav birde normal ekmek yedimüşendim almaya kalmamış esmer ekmeğimde bu kötü oldu iştee inşallah zayıflarım moralimi bozuyor psikolojim bozuluyor,gelinlik bakmaya gidemiyorum kilolusun filan diyecekler diye
ben yer elmasını öyle hatır hutur yerim bayılırım yemeğini ilk defa duydum denemek lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…