Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

havada güzel nere gitsem diye düşündüm sonra caydım :97:
kalakyımda yemeğimi yapayım bari
yakında olsan gelirdim sana kahve içmeye

ahhh kuzumm ahh keşkee yaaa yaz gel malatyaya dagıtalım her yeriii senleeee
kahve nemiş melegim ben sana neler yaparım nelerrrrr canım arkidişimmm benimmm

ayşencim nasılsın.............
iyiyim tatlım sen nasılsın
senin eşinle benim eşimin vardiyası aynı olduğu için sende buralardasın :97:
antepde havalar ısınmıştır iyice

ahhh kuzumm ahh keşkee yaaa yaz gel malatyaya dagıtalım her yeriii senleeee
kahve nemiş melegim ben sana neler yaparım nelerrrrr canım arkidişimmm benimmm
sırf senin için yazacam zaten
anacım ben bi kahve içim yeter malum biliyon
kırk yıl hatrı kalır hemde

selam şekerler nasıl keyifler

selam canım naber

ii akşamlar sekerlerrr bizde babamızla behzat.ç yi izliyoruz bi bakayım size dedimm ama kimse yokk

selam şekerler nasıl keyifler

slm bacinekkkk naber nasılsın yakışıklı nasıl

yaz kuzum yazzz çatır çatır gezelim senlee surdaa evide yakından tutalım inşş bi bacım daha oldu daha ne olsun gel keyfim gelll yaparıkkk garii her daimm quzusum benimm

iyiyiz teyzesi ek gıdaları tatmaya basladı miniciğim çok keyifli oluyo

ne olsun guzum ya bi bakayım dedim ne yapıyosunuz gelen giden pek takılamıyorum bu aralar sen neler yapıyosun

iyiyiz canım sen nasılsın sılacıgımız nasıll

saol canım iyiyim sılada iyi çok şükür arada diş mızmızlığımız oluyo okadar senin oğluş nasıl buarada bi görüşemedik yaaaa
slmm hülyacım iyiyiz tatlım çok şükür sen napıyosun nasılsın prensesin nasıll

biz iyiyiz canımda asıl sen nasılsın hamilelik nası gidiyoo kısır neym yiyip tansiyon yükselmiyo dimi
bide ceviz yemeyi unutmuyosun umarım

çok tesekkürler tatlım benimm allah razı olsun düşündügün için canımsınn
kısır yemiyorum sadece günlerde oluyo ordada bi kaç kasık ama artık rahatsız etmiyo o dönem oldu okadar tansiyonum çok şükür normale döndü bide şeker yüklemem vardı oda temiz cıktı çok şükür oglusumuda renkli ultrasyonda gördüm nasıl duygulandım bilemezsinn
ceviz arada yiyorum kuzucumm eşim saolsun ilgileniyo o konuda da hassas davranıyo yoksa ben hiç ugrasmıom

ayyy evet fotosunu koymuştun ya bi ara nası duygulandım anlatamam hamileliğinde ayrı bi güzelliği var benim hamileliğim yaza geldği için kısır falan görmemişti gözüm normalde bayılırım ama sürekli soğuk soğuk meyve istemişti canım şimdi sıla da meyveye bayılıyo

oğluşum iyi teyzesi ek gıdaları tatmaya başladık yeni yeni yogurdu ne kadar verdın sılaya tatma asamasındayken
evet ya görüşmek nasip olmadı eşim gece gidiyor 1ay boyunca pek cıkamıyorum

ayy canım sormaa yaa önce sastım sonra güldüm sonrada deli gibi agladımm onu görünce öylece
allahım isteyen herkese yasatsın inşş bu güzel duyguları hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbimm
benimde canım cekmiyo kuzum normalde cok severim ama sanırım bana yeşil mercimekmiş o dokunan malatyalılar mercimekli köfteye yesil olanından koyuyolar biz kırmızı koyarız adana yöresi oysa
benimde yaza geliyoo quzum bakalım fazla pişmeden sıcaklarda hayırlısıyla dogumumu yaparım dua et bize olurmu şimdiden güzel teyzesi darısıda biz olsun inşşş senin gibi normal dogum yapayım

canım ben ilk küçük cam kasenin çeyreğini veriyodum şimdi bi kase yiyo ama soğuk sütten mayalıyorum ben o zaman ekşi değilde tatlımsı oluyo ancak öle yiyo arada içine çeyrek muz eziyorum çok seviyo

eşim sabah 7 de gidicek hadi uyuyalım dio öpüldünüz canlarım herkese ii geceler allah rahatlık versin size ve bebişlerinizee

soguk sütten nasıl oluyor canım ben ılıgından mayalamayı yenı ogrendım becerebılırmıyım kı :26:

inş hayırlsıyla atlatırsın canım herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın bebeğinin dünyaya gelişini doyasıya yaşarsın sakın korkutma kendini bebek çıktıktan sonra öle bi rahatlıyosunki kendini acayip güzel ve çooookkk önemli hissediyosun dünyada bi tek sen normal doğum yapmışsın gibi oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…