- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
havada güzel nere gitsem diye düşündüm sonra caydım :97:
kalakyımda yemeğimi yapayım bari
yakında olsan gelirdim sana kahve içmeye
iyiyim tatlım sen nasılsınayşencim nasılsın.............
sırf senin için yazacam zatenahhh kuzumm ahh keşkee yaaa yaz gel malatyaya dagıtalım her yeriii senleeee
kahve nemiş melegim ben sana neler yaparım nelerrrrr canım arkidişimmm benimmm
selam şekerler nasıl keyifler
selam şekerler nasıl keyifler
iyiyim tatlım sen nasılsın
senin eşinle benim eşimin vardiyası aynı olduğu için sende buralardasın :97:
antepde havalar ısınmıştır iyice
sırf senin için yazacam zaten
anacım ben bi kahve içim yetermalum biliyon
kırk yıl hatrı kalır hemde
selam canım naber
iyiyiz teyzesi ek gıdaları tatmaya basladı miniciğim çok keyifli oluyoslm bacinekkkk naber nasılsın yakışıklı nasıl
yaz kuzum yazzz çatır çatır gezelim senlee surdaa evide yakından tutalım inşş bi bacım daha oldu daha ne olsun gel keyfim gelll yaparıkkk garii her daimm quzusum benimm
iyiyim tatlım sen nasılsın
senin eşinle benim eşimin vardiyası aynı olduğu için sende buralardasın :97:
antepde havalar ısınmıştır iyice
sırf senin için yazacam zaten
anacım ben bi kahve içim yetermalum biliyon
kırk yıl hatrı kalır hemde
selam canım naber
iyiyiz teyzesi ek gıdaları tatmaya basladı miniciğim çok keyifli oluyo
ne olsun guzum ya bi bakayım dedim ne yapıyosunuz gelen giden pek takılamıyorum bu aralar sen neler yapıyosun
selam kızlarr nasılsınız bakalım
selam kızlarr nasılsınız bakalım
iyiyiz canım sen nasılsın sılacıgımız nasıll
slmm hülyacım iyiyiz tatlım çok şükür sen napıyosun nasılsın prensesin nasıll
saol canım iyiyim sılada iyi çok şükür arada diş mızmızlığımız oluyo okadar senin oğluş nasıl buarada bi görüşemedik yaaaa
biz iyiyiz canımda asıl sen nasılsın hamilelik nası gidiyoo kısır neym yiyip tansiyon yükselmiyo dimi
bide ceviz yemeyi unutmuyosun umarım
saol canım iyiyim sılada iyi çok şükür arada diş mızmızlığımız oluyo okadar senin oğluş nasıl buarada bi görüşemedik yaaaa
biz iyiyiz canımda asıl sen nasılsın hamilelik nası gidiyoo kısır neym yiyip tansiyon yükselmiyo dimi
ayyy evet fotosunu koymuştun ya bi ara nası duygulandım anlatamamhamileliğinde ayrı bi güzelliği var benim hamileliğim yaza geldği için kısır falan görmemişti gözüm normalde bayılırım ama sürekli soğuk soğuk meyve istemişti canım şimdi sıla da meyveye bayılıyo
canım ben ilk küçük cam kasenin çeyreğini veriyodum şimdi bi kase yiyo ama soğuk sütten mayalıyorum ben o zaman ekşi değilde tatlımsı oluyo ancak öle yiyo arada içine çeyrek muz eziyorum çok seviyo
ayy canım sormaa yaa önce sastım sonra güldüm sonrada deli gibi agladımm onu görünce öylece
allahım isteyen herkese yasatsın inşş bu güzel duyguları hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbimm
benimde canım cekmiyo kuzum normalde cok severim ama sanırım bana yeşil mercimekmiş o dokunan malatyalılar mercimekli köfteye yesil olanından koyuyolar biz kırmızı koyarız adana yöresi oysa
benimde yaza geliyoo quzum bakalım fazla pişmeden sıcaklarda hayırlısıyla dogumumu yaparım dua et bize olurmu şimdiden güzel teyzesi darısıda biz olsun inşşş senin gibi normal dogum yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?