soguk sütten nasıl oluyor canım ben ılıgından mayalamayı yenı ogrendım becerebılırmıyım kı :26:
canım eşim normal süt getiriyo onunla yapıyorum ben bazende pastörizeyle yapıyom tutmadığı olmadı şimdiye kadar kapaklı cam kaseler var ya içine 1 çay kaşığı yoğurdu ezdiriyom üzerine sütü ekleyip kapağını kapatıp peteğin üzerine koyuyorum 5 saat sonra güzel bi yoğurt oluyo
soğuk derkende ocakda çok hafif ılıklaştırıyom buzdalabının soğukluğu gidecek kadar süt nekadar sıcak olursa okadar ekşi oluyo
Polis eşi değilim ama polis kızıydım babam ölene kadar.emniyet Müdürü idi.
basın sagolsun canım allah rahmet eylesin ne demek polis kızıydım hala polis kızısın bende hem polis kızı hemde polis eşiyim
esracım bende çıkıyorum iiyigeceler sana ali yahyayıda öptüüüükkkk
hoşgeldin canımmPolis eşi değilim ama polis kızıydım babam ölene kadar.emniyet Müdürü idi.
inş hayırlsıyla atlatırsın canım herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın bebeğinin dünyaya gelişini doyasıya yaşarsın sakın korkutma kendini bebek çıktıktan sonra öle bi rahatlıyosunki kendini acayip güzel ve çooookkk önemli hissediyosun dünyada bi tek sen normal doğum yapmışsın gibi oluyoo
Polis eşi değilim ama polis kızıydım babam ölene kadar.emniyet Müdürü idi.
selamlar canlar
fazla vaktim yok alıntı yapamadım
aleykumselam canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyosun bi değişiklik yok demi aşktan yana
meloşşşşşşşşşşşşşş nerdesinn kuzummmm gezmeleremi gittin yine
slm millet bugün dr gittim hormon tahlili istedi yaptık ploraktin yüksek çıktı.yarın başka bi yerde tekrar yap dedi.devlet hastanesine gitsem dr muayene yaptıktan sonra mı tahlil yaparım yoksa direk kan versem olurmu?ploraktin değerim 33.42
canım neden tahlili yaptıysa başka yerde yaptır dedi :26:slm millet bugün dr gittim hormon tahlili istedi yaptık ploraktin yüksek çıktı.yarın başka bi yerde tekrar yap dedi.devlet hastanesine gitsem dr muayene yaptıktan sonra mı tahlil yaparım yoksa direk kan versem olurmu?ploraktin değerim 33.42
iyiyim canım sağolasın ,bir daha kime güvenipte böyle şeylere adım atayım ki,kendimi toparlamaya çalışıyorum artık rahatım yani şimdilik,
melike gezmeye gitmiş heralde baksana buralara uğramadığına göre,amma geziyor bu kızda haaaa:)))))
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyosun bi değişiklik yok demi aşktan yana
meloşşşşşşşşşşşşşş nerdesinn kuzummmm gezmeleremi gittin yine
evet canım önce muayene edicek sonra tahlil isticekslm millet bugün dr gittim hormon tahlili istedi yaptık ploraktin yüksek çıktı.yarın başka bi yerde tekrar yap dedi.devlet hastanesine gitsem dr muayene yaptıktan sonra mı tahlil yaparım yoksa direk kan versem olurmu?ploraktin değerim 33.42
iyiyim canım sağolasın ,bir daha kime güvenipte böyle şeylere adım atayım ki,kendimi toparlamaya çalışıyorum artık rahatım yani şimdilik,
melike gezmeye gitmiş heralde baksana buralara uğramadığına göre,amma geziyor bu kızda haaaa:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?