Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

dünya tersine döndü ben çalışıyorum kociş evde bilmem kaçıncı rüyasını görüyoo

yok canım bahar temizliği değil zaten benim öyle bi temizliğim olmaz çünkü ayda bir cam tül hallederim
mis gibi kokuyo gelde bi kahve içelim

evet canım bir gün evi temizlemesen ne hale geliyor, oooo iyi olur valla karşılıklı kahve ama arada kaç km var (10:

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl? bende dışarıya çıkıcam gezmeye arkadaşla dolaşıcaz hava çok güzel burda,
inşl eşinin sınavı güzel geçmiştir,hakkınızda hayırlısı canım

slmm kızlarrr nasılsınız hepiizzzz::)) aileden ayrı memleketlerde olmak çokk zorr yaa şuan çook kötüyümmm pazartesi kayınvalidem ve kayınpederimi yolcu ettik şimdide annem ve babam gitti bebişimle yanlız kaldık babamızda bugün işe başlıyo geceye gidecek ev ne güzel kalabalıktı alışmıştık şimdi bomboş kaldı

ii aksamlar kızlarrrrrr:82:
bizde kuzumla bugün yalnızız yine geceye gitti eşim

dolaş kuzumm bizde iyiyiz çok şükür oglumla oturuyoruz sende gel kusumm

ahh canım benimm kıyamam sana ben canım hemşocum üzülme yakın olsaydık ben gelirdim yanına çok üzüldüm bak bende şimdiii

ii aksamlar kızlarrrrrr:82:
bizde kuzumla bugün yalnızız yine geceye gitti eşim

üzülme canım benim bu bizim kaderimiz olsa gerek hepsinin canı sağolsunda ne yapalım ben ağlar ağlar susarım ama çokk zoruma gitti yaaa ev bi anda boşaldı oğlum var oda olmasa ne yparım bilmm

iyi akşamlar canıımmm... bak ne güzel bebişin sana arkadaş...
evet canımm ama karnımda keşke dogmuş olsaydı oyalanırdım en azından hiç zaman gecmiyo sanki ve canım çok sıkılıyooo
üzülme canım benim bu bizim kaderimiz olsa gerek hepsinin canı sağolsunda ne yapalım ben ağlar ağlar susarım ama çokk zoruma gitti yaaa ev bi anda boşaldı oğlum var oda olmasa ne yparım bilmm

sorma hemşocum sormaa evet canım darısıda bana olsun inşş benimde oglusum hemencecik gelir hayırlısıyla inşş

melekkkk hemşocumm o resimdeki senin yakışıklı paşanmı oyyy yesin onu melike teyzesi maşallah kuzucuna canım benimmm allahım bagışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…