Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm millet nasılsınız?

slm sekerim iyiyiz çok şükür ya sen nasılsınn
günaydınlar
cumanız mübarek olsun kızlar
aminn balım aminnn naber nasılsın quzusummm
bizde şimdi kahvaltı ettik eşim izinli malüm yarın komserlik sınavı var bakalım inşş iyi gecerr oglusumla dua ediyoruzzz :98:
kızlar hepınıze gunaydın

25 haziranda düğünüm var gün aldık çok heycan yaptım ben yaaaa görür müyüm acaba o günü

hayırlı olsunn görürsün inşş

slm kızlarrrrr
dün gece eşim tercihlerimizi yapmış ilk tercih bursaaaaaaaa hepimiz için hayırlı yerler olsun inş

herkese hayırlı ve güzel günlerrrr

kızlar hepınıze gunaydın

25 haziranda düğünüm var gün aldık çok heycan yaptım ben yaaaa görür müyüm acaba o günü

senin adına çok sevindim tatlımne güzelçok az kalmış bana daha 5 ay var

hayırlı cumalar herkeslere ......

merhaba hanımlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız?

slm kızlarrrrr
dün gece eşim tercihlerimizi yapmış ilk tercih bursaaaaaaaa hepimiz için hayırlı yerler olsun inş

hayırlısı neyse sizin için o olsun tatlımmm

aysennn kusummm nirdesinnnnnnn melegimmm benimmmm

hayatım sabah seninle telde konuştuğumuzdan beri temilik yapıyodum popomun üstüne yeni oturdum
camları sil tülleri yıkat mutfak dolaplarını sil evi süğpür sil toz al geberdim ama her yer mis gibi vernel deterjan kokuyo
şimdi yemek yedik eşimi gönderdim geldim

sen nerdesin bakam

bahar temziliğimi yaptın kız yoksa geçmiş olsun,ohhhhh evin mis gibi kokuyordur şimdi,bizeede yardıma gelsene kuzummm

bahar temziliğimi yaptın kız yoksa geçmiş olsun,ohhhhh evin mis gibi kokuyordur şimdi,bizeede yardıma gelsene kuzummm

yok canım bahar temizliği değil zaten benim öyle bi temizliğim olmaz çünkü ayda bir cam tül hallederim
mis gibi kokuyo gelde bi kahve içelim

günaydın sekerlerrrr :80:
bizde erkenden kalktık kuzusumla babamıza kahvaltı hazırladık az öncede komserlik sınavına yolladık burda baska arkadasların eşleride giriyosa hepsine basarılar diliyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşş güzel gecerrr

merhaba hanımlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız?
mrb sekerim naber nasılsınn
slm kızlarrrrr
slm tatlım hakkınızda hayırlısı olsun inşş bursa cok güzel diolar

oooo kuzumm maşallahın var yorma kendini öle bebegem
bende aksam eşim izinliydi ya dısarı cıktık yemege ordan da künefe yemeye oglumla bayram ettik anlıcagın
şimdide evdeyiz babamız sınava gitti gelsinde koltuk bakmaya gidicez bebegemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…