günaydın arkadaşlar tşkler verdiğiniz bilgiler için.
sabah özel bi kliniğe gittim acilden giriş yaptılar kan verdim 4 de çıkıcakmış.
sanırım dün ki doktorum kendi labratuarına güvenemedi ya da çok az bi fark çıkınca emin olamadı tekrar istedi.bakalım bugün ne dicek?
sanırım dün ki doktorum kendi labratuarına güvenemedi ya da çok az bi fark çıkınca emin olamadı tekrar istedi.bakalım bugün ne dicek?
ohhh meloşum iyi etmişin bacım arada değişiklik iyi oluyo bende biraz daha havalar ısınsın salona geçiş yapıcam temizliğini yaptım
benimkide geldi kahvaltı yaptık o yattı bende ayılmaya çalışıyom işlere girişcem sonra yemek ve pazara çıkıcam yengemle
günaydınn kusummm
evet canım ya çok iyi oldu simdi perdeler kaldı diger odaların eşim tamam takarım dedi ama inşş bu defada gecen ki gibi yapmaz salonun yıkanmıştı mız mızzz ede ede taktıııaman dedimm iyi ki erkek dogurmus anan seniii
ne var yanii kaç dakikalık işşbende dün o yokken altını üstüne getirdim bu defa da dioki neden beni beklemdin purcları felanda kaldırmıştım bi sürü kızdııı bende dedimki senin mız mızını dinlemektense kendim yaparımm
neyse artık aksamda masayı felan kaldırdı saolsun işlerimiz bitti kuzucumm
sanada kolay gelsin simdiden bitanem benimmm
bende ev tozuna karşı alerji olduğu için 3 haftada bir kullandığım odaların tüllerini yıkıyorum eşim alıştı artık paşa paşa takıyo
banada diyo seni boyu uzun diye almıştım bide
tavan çok yüksek takamıyorum greçkten sadece mutfagı takabiliyorum
ama sen dikkat et kaldırma ağırbırak mızlana mızmızlana yapsın
rica ederiz sekerr acil şifalar bitanem inşş bişi cıkmazz[/
QUOTE]
inşlh bi sorun yoktur canım
SAĞOLUN CANLARIMMM
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİR ANAM DELİK DEŞİK OLDUM KAN VERE VERE KANDA KALMADI ZATEN YOKTU
amin canım evet allah kimseye muhtaç etmesinyok kusumm takmam diom yaa mız mızlanıyo ama mecburende yapıyoo
zaten dün kaldırdım herseyi sinirden artık onuda yapıcak quzumm
allahım kimseye muhtac etmesin derim hep ama işte hamile olunca oluyosun bebişimm:94:
rica ederiz sekerr acil şifalar bitanem inşş bişi cıkmazz[/
QUOTE]
SAĞOLUN CANLARIMMM
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİR ANAM DELİK DEŞİK OLDUM KAN VERE VERE KANDA KALMADI ZATEN YOKTU
burdayım bebişimmm yok quzum evimin düzenini degiştirmekle mesguldum saat 12 di işim bittiginde öldümmmmm yorgunluktan kendimi yataga atmışım belimin agrısından sabahı zor ettimm napim duramıyomm bacımm doguma da bişi kalmadı sayılır bi kaç ay sonra hiç yapamam dedim yaa allah dedim basladım veee cok güzel olduuuu
şimdide eşimi yolladım uygulamaya gitti yoksa geceye gidicekti anca kusumm sen nidiyonn ne var ne yokk bebegemmm canımsınn çok öpüyorum seniii benim güzeller güzeli arkidişimmm
evet canım önce muayene edicek sonra tahlil isticekçok gecmiş olsun
hiiiiiiiiievet çok geziyom cünkü herkes gözümü korkutuyo bebegem bebek olunca gezemicen diye bende şimdiden doya doya yasayım diomm :94:
sizde olsaydınız hep beraber gezerdik kusumm benimm canımsınn
hadi bakalım güzel sonuçlar çıkar inşl...
sende ben gibi olmuşun desenee benim kolum hala morr canımm şeker yüklemesi gecen hafta bugün olmustu ya ozaman delik deşik ettiler soalsunlarrica ederiz sekerr acil şifalar bitanem inşş bişi cıkmazz[/
QUOTE]
SAĞOLUN CANLARIMMM
amin canım evet allah kimseye muhtaç etmesin
her işini kendin yapmaya alışınca daha zor geliyo adama tabi ama neyse çoğu gitti azı kaldı
evet quzumm ölee temmuzda yanıcam burda cayır cayırrr malatya cok sıcak oluyo allah yar ve yardımcımız olsun şimdidenn
kolay gelsin melike yorma kendini fazla,
gez tabi canım doğum yaptıktan sonra bir müddet gezemezsin şimdiden enerjini toplarsın işte,
ben şakasına söledim kuzum alınma emi,:))))
çok saol bitanem benimm yok kusumm ne dedinki alınayım balımm canımsınnn oyyy yerim ben seniii
iyi geceler ben varım ama fazla kalamayacağım. bebişim uyanmak üzere
kapalı ve yağmurlu bir istanbul sabahından günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?