evet canım öğlen güneş açtı havada şaşırdı napcağını yaz gelsede oda rahatlasa bizdegüneşliii bi istanbulldan hayırlı öğlenlerr mi dieyim bende sabahtan kötüydü ama maşallah ii oldu amann yaz gelsin artık
Slm arkadaşlar...
Dün dr gittim alttan muayene ve usg yaptı çok şükür bişi yok yara ya da enfeksiyon bitmiş gitmiş.
Tahlillerimde iyi çok şükür. Klomen verdi hemen bu akşam başla dedi.aranızda varmı kullanıp hamile kalan ya da kullanan?
evet canım öğlen güneş açtı havada şaşırdı napcağını yaz gelsede oda rahatlasa bizde
bebişin napıyo
gözün aydın canım
ben kullandım iki ay çatlatma iğneside kullandım olmadı nasip kısmet inşlh sana vesile olur
evet canım öğlen güneş açtı havada şaşırdı napcağını yaz gelsede oda rahatlasa bizde
bebişin napıyo
gözün aydın canım
ben kullandım iki ay çatlatma iğneside kullandım olmadı nasip kısmet inşlh sana vesile olur
Slm arkadaşlar...
Dün dr gittim alttan muayene ve usg yaptı çok şükür bişi yok yara ya da enfeksiyon bitmiş gitmiş.
Tahlillerimde iyi çok şükür. Klomen verdi hemen bu akşam başla dedi.aranızda varmı kullanıp hamile kalan ya da kullanan?
kapalı ve yağmurlu bir istanbul sabahından günaydınlar
hayırlı akşamlarr kızlarrr yine kimse yok bu gece
güneşliii bi istanbulldan hayırlı öğlenlerr mi dieyim bende sabahtan kötüydü ama maşallah ii oldu amann yaz gelsin artık
ben her zaman ediyorum kuzum rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin diyesağol cnm dualarını bekliyorum umarım işe yarar...
düşer canım sıkıntı yapma benim yiğenlerden birininde geç düşmüştüdimi yaa havada şaşırdı gerçekten nasıl olacağını ..valla bebiş ii çok şükür ama 14günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi o biraz sıkıntı işte
yorma kendini yavrimmmslmm sekerlerr biz geldikkk yakışıklı paşamlaaaa
naber nasılsınız ben sık giremiom anca iş güç evin düzenini degiştirdim yaa tamamen temizlige koyuldum tüm odaların perdelerini tek tek cıkarıp eşime taktırdım camları felanda sildim ohhh mis gibi oldu evimmm bi kaç ay sonra hiç yapamam dogum sancısı baslarbenn yine yaparım duramam gerciiii :94:
burdada hava bi kapalı bi acık quzumm yagmuru burayada yollaaaa bayılıyom yagmurlu havayaaa ohhh missssss
ben her zaman ediyorum kuzum rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin diye
sende et bana
düşer canım sıkıntı yapma benim yiğenlerden birininde geç düşmüştü
yorma kendini yavrimmm
keşke biraz daha bekleseydin daha var temizcenek giderdin doğuma ah yakın olsa yardıma gelir yapıverirdim kuzum
yolluyom bacım ama daha yeni sildiğim camlarım battı
bu hafta yağğmurluymuş burası
nasılsınız hanımlar?
biri yağmur mu dedi efendim benim :)))
bizim burasıda yağmurlu bende severim yağmurlu havayı tabi evdeysem, dışardaysam sevmem:)))
slm kızlar nasılsınız ben grıbım ölüyorum uyku da uyuyamıyorum bebegımıde kucagıma alamıyorum korkudan yavrum annem benı sevmıyo dıye dusunmez umarım bugun babamız yıkadı sagolsun oglusumu ben sadece emzırırken alabılıyorum sizlerde neler var neler yok bu aralar pek takılamıyorum cumartesı pazarda mısafırım var yatılı offfff of umarım ıyılesırım bı an once
gecmiş olsun canım sevindim senin adına bende klomen kullanıp hamile kalmıştım canım darısıda sana olsun inşş
slm kızlar nasılsınız ben grıbım ölüyorum uyku da uyuyamıyorum bebegımıde kucagıma alamıyorum korkudan yavrum annem benı sevmıyo dıye dusunmez umarım bugun babamız yıkadı sagolsun oglusumu ben sadece emzırırken alabılıyorum sizlerde neler var neler yok bu aralar pek takılamıyorum cumartesı pazarda mısafırım var yatılı offfff of umarım ıyılesırım bı an once
ben dedim kuzucummcanımsınn hem seni seviom hemde yagan yagmuru canımın içiiii
sende canımsın kuzu öpüyorum
maşallah sana cnm ya
ne kadar kullandın neler yaşadın ve ne zaman tuttu bana bunları yaz nolurr
aysen;
saribeybi kullanıcısından alıntı
sağol cnm dualarını bekliyorum umarım işe yarar...
ben her zaman ediyorum kuzum rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin diye
sende et bana
aysencim benimde dualarım seninle...
bu arada kızlar urfada kalmak için dilekçe verdik ama yinede tercih yapmalıymışım dün gece zar zor 7 il bulduk yazdık umarım çıkmaz tayin burda kalırız.....
ben dedim kuzucummcanımsınn hem seni seviom hemde yagan yagmuru canımın içiiii
sende canımsın kuzu öpüyorum
bende seniiii şekerparemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?