Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

güneşliii bi istanbulldan hayırlı öğlenlerr mi dieyim bende sabahtan kötüydü ama maşallah ii oldu amann yaz gelsin artık
evet canım öğlen güneş açtı havada şaşırdı napcağını yaz gelsede oda rahatlasa bizde
bebişin napıyo

gözün aydın canım
ben kullandım iki ay çatlatma iğneside kullandım olmadı nasip kısmet inşlh sana vesile olur

sağol cnm dualarını bekliyorum umarım işe yarar...

dimi yaa havada şaşırdı gerçekten nasıl olacağını ..valla bebiş ii çok şükür ama 14günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi o biraz sıkıntı işte

slmm sekerlerr biz geldikkk yakışıklı paşamlaaaa
naber nasılsınız ben sık giremiom anca iş güç evin düzenini degiştirdim yaa tamamen temizlige koyuldum tüm odaların perdelerini tek tek cıkarıp eşime taktırdım camları felanda sildim ohhh mis gibi oldu evimmm bi kaç ay sonra hiç yapamam dogum sancısı baslar benn yine yaparım duramam gerciiii :94:

gecmiş olsun canım sevindim senin adına bende klomen kullanıp hamile kalmıştım canım darısıda sana olsun inşş

hayırlı akşamlarr kızlarrr yine kimse yok bu gece

güneşliii bi istanbulldan hayırlı öğlenlerr mi dieyim bende sabahtan kötüydü ama maşallah ii oldu amann yaz gelsin artık

napıyosun hemşocumm ahh canım benimm normalde aksam benimde burda olmam gerekiyodu ama benim eşim uygulamaya cıkıyo ya gündüz gitti geldi işe sekercimm halada devam ediyo yoksa aynı calışıyolardı seninkiyle çok öpüyorum senii ve minnişini quzusummm

ben her zaman ediyorum kuzum rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin diye
sende et bana

dimi yaa havada şaşırdı gerçekten nasıl olacağını ..valla bebiş ii çok şükür ama 14günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi o biraz sıkıntı işte
düşer canım sıkıntı yapma benim yiğenlerden birininde geç düşmüştü
yorma kendini yavrimmm
keşke biraz daha bekleseydin daha var temizcenek giderdin doğuma ah yakın olsa yardıma gelir yapıverirdim kuzum

burdada hava bi kapalı bi acık quzumm yagmuru burayada yollaaaa bayılıyom yagmurlu havayaaa ohhh missssss

yolluyom bacım ama daha yeni sildiğim camlarım battı
bu hafta yağğmurluymuş burası

allah bin kere razı olsunn canım arkadasım benimmm çok saolasınnn
bende sildimm ama yagmuru çok seviom quzum yaa hele böle cisiler ya hafif ayy ne güzel oluyo altında yürümek bu ara duygusallıgım romantikligim hep üzerimde bebeqemm sormaa :97: :98:

nasılsınız hanımlar?
biri yağmur mu dedi efendim benim :)))
bizim burasıda yağmurlu bende severim yağmurlu havayı tabi evdeysem, dışardaysam sevmem:)))

slm kızlar nasılsınız ben grıbım ölüyorum uyku da uyuyamıyorum bebegımıde kucagıma alamıyorum korkudan yavrum annem benı sevmıyo dıye dusunmez umarım bugun babamız yıkadı sagolsun oglusumu ben sadece emzırırken alabılıyorum sizlerde neler var neler yok bu aralar pek takılamıyorum cumartesı pazarda mısafırım var yatılı offfff of umarım ıyılesırım bı an once

nasılsınız hanımlar?
biri yağmur mu dedi efendim benim :)))
bizim burasıda yağmurlu bende severim yağmurlu havayı tabi evdeysem, dışardaysam sevmem:)))

ben dedim kuzucumm canımsınn hem seni seviom hemde yagan yagmuru canımın içiiii

çok geciş olsunn bacinekk çok üzüldüm inankii acil şifalar dilerim bitanem benimmm

gecmiş olsun canım sevindim senin adına bende klomen kullanıp hamile kalmıştım canım darısıda sana olsun inşş

maşallah sana cnm ya
ne kadar kullandın neler yaşadın ve ne zaman tuttu bana bunları yaz nolurr

aysen;
saribeybi kullanıcısından alıntı
ben her zaman ediyorum kuzum rabbim herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin diye
sende et bana
aysencim benimde dualarım seninle...
bu arada kızlar urfada kalmak için dilekçe verdik ama yinede tercih yapmalıymışım dün gece zar zor 7 il bulduk yazdık umarım çıkmaz tayin burda kalırız.....

canım geçmiş olsun dikkat et, bu sene gripler çok ağır geçiyor bende geçirmiştim bol bol yat canım anca geçiyor varya eşin baksın bebeğe öğrensin senin kıymetini biraz:)))
nane limon vs bitki çayları iç bol bol bana da doktor söylemişti, inşl kısa zamanda atlatırsın canım

canım öncelikle doktor takibi oldum sonra adetin 5.günü basladım günde 2 tane aldım 5 günde bitti tam 10 gün sonra dr cagırıyo yumurtaya bakıyo varmı bi gelişme catlama asaması felan sonra su günler calışın diyo sonrada tutarsa hamile oluyosun kusumm hep içimde olucak ümidi vardı bide dr bey işinde bi numara biriydi çok arastırp gitmiştim güvenimde sonsuzdu sükürler olsun rabbime ki güvenim, inancım boşa cıkmadı canım benim darısıda sana ve tüm bebiş isteyen anne adaylarına olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…