hımmm anladım cnm tşkler
canım benim ablamında sıkıntılı bebeiş durumları o yüzden hep takipteyiz hurma poleni varmış nasıl kullanılır bilmiyorum ma bir araştır istersen annem bir ark. duymuş birde tvde söylemişler ablam şimdilik hayt diye bir ot var onu içiyor yumurta çatlasın diye aynı ilaçtan onada verdi şimdi önünde 6 ay var bu 6 ayda hamile kalması gerekiyormuş
nerde oturuyordun hatırlamıyorum ama aklına yatarda bulamazsan ben sana ankaradan yollayabilirm burdada bir yer satıyormuş sadece
cnm ne iş yapıyosun ki? tayin belli oldumu ?
eve kusumm süperr gectiii bacın mezun olucak allahın izniyle inşşşşçerkezcim ayvanın çekirdeğini yutucaksın hap gibi çğnemek felan yok
meloş sınava gitttin demi kolay gele kuzum allah zihin açıklığı versin
eşimide sınav sorularını almaları için görevlendirmişler sabah 5 de gitti :95:
kuzum iyimisinnhemde nasıl yoğunum canım benim senin rejimö iyi gidiyormuş bende tık yok vallahi bıraktım ama dikkatli yiyorum abartmıyorum bu aralar su içmeyi unutuyorum eskidende böyleydim o en kötüsü işte
senin eşin soruları alamya gider meloş sınava gider nasıl bir denge ne tuhaf bir hayat dimii
yumurtan gelişmiş mi diye bakıcak anlatmıştım ya kuzum tam 10 gün sonra cagırıyo diye hadi hakkında hayırlısı olsun bebişin gelsin inşşCNM BENDE 5. GÜN BAŞLADIM GÜNDE 2 TANE İÇ DEDİ 3-10 NİSAN ARASI İLİŞKİ OLUCAK DEDİ.15 NİSANDA YANIMA GELİCEKSİN DEDİ NEYE BAKICAKSA?
HAYIRLISI OLSUN DİYORUM MELOŞUM İNŞ BENİ YORMADAN ÜZMEDEN GELİR BEBİKİM
AHH CNM TATLI YORGUNLUKLAR BUNLAR AMA ÇOK HEYECANLI BİR SÜREÇ.....
SAĞOL CNM BENİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN...
NE SINAVI VAR BUGÜN NOLUYO BİZİM BİŞİDEN HABERİMİZ YOK Kİ ?
hanımlar biz bu yıl da urfada kalmak için dilekçe verdik fakat yine de 7 il tercih etmek zorundaymışız...
umarım kalırız bu yıl urfada ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan varmı? :18:
cnm çok sağol ilgin için ben urfada oturuyorum.acaba ilaçla mı kalsam yoksa takviye yapsammı ona karar veremedim
inşaat firmasında çalışıyorum adım yönetici asistanı ama idare ile ilgili herşeye bakarım aynı ne iş olsa yaparım hesabı işte
tayin yerimiz bingöl canım zaten nişanlım pomemci yeni mezun çömeziz daha biz
sizde urfada kalırsınız inşallah bundan sonrakide mi doğu olacak yoksa batımı?
benim bildiğim haziran 15 ama tam bilmiyorum hayatımm
ya evli ark. daha iyi bilirler elbette ama bence önce doktoruna bırak kendini baktın uzun sürdü olmuyor ondan sonra bu tarz şeylere başvur ilaçla ters tepeceğini zannetmiyorum ama yeni başladın ya ne olur ne olmaz derim bence önce modern tıp sonra bitkisel ama deneyimlilerin dedikleri daha önemli
iyiyim canım iyiyimmm evet okuyunca karışık kuruşuk yazmışımdemek istedimki onun eşi sınav sorularını alamya gitmiş ya sende sınava girmeye gittin ya iki yakınımız ne kadar zıt kutuplarda öle demek istemiştim senin adınada çoook sevindim kuzummmm hadi hayırlısı ilerde bebişe diyeceksin ben hamile hamile üniversiteyi bitirdim diye
meloşum sınavının iyi geçmesine sevindim canım inşlh geçersin yavrim
nasılsınız kızlarrr melikecim sınavın ii geçmiş sevindim benim kocişde gitmedi sınava hiç çalışmadım dıye sinir etti beni ama kıyammıyorum onada yaaa ...bizde dün bebişimle balıkesire anneme geldik tek başıma bakmak zor oluyordu kırkımız çıkana kadar kalacağız ama eşimi orada bırakmak o kadar zorkiii ağla ağla mahvoldumm offff rabbim kimseyi ayırmasın ama bebişimiz herşeyimiz için bu ayrılığa katlanmak zorundayızzz
herkeseeee merabaaa merabaaaa
iki gündür sınava girdimm ve öldümm tv ye leptopuma evime eşime resmen hasret kalmışımmm hatta oglumu bile unuttumm
rabbime şükürler olsunki harikaaa gectiiii inşş hayırlısıyla okulumu tamamlarımm
hemen geldim eşimde soalsun komserden izin aldı götürdü getirdi hamile olunca zor olur die şimdi balkonları yıkadım evimi temizledim camasırımı topladım tekrar attım ortalıgı toparladım çok yoruldum ve artıkkk doya doya uyumak istiyorummmm
hepiniz öpüldünüz canlarımmm aksama görüşmek dilegiyleee
buna da sinir oluyorum millet 9da sınava girer polis 5te giderçerkezcim ayvanın çekirdeğini yutucaksın hap gibi çğnemek felan yok
meloş sınava gitttin demi kolay gele kuzum allah zihin açıklığı versin
eşimide sınav sorularını almaları için görevlendirmişler sabah 5 de gitti :95:
bugun bıraz ıyıyım (demeye korkuyorum aslında dun tam ıyıyım dıyecekken dogumdan bu zamana ılk adetımı oldum ust uste 5hastalık bındı) aslında dun dınlenebılseydım ıyı olurdum ama malesef mısafırlerım vardı yatılı bıde öldüm anacım öldümherkese günaydın güzellerrrr
çerkez kızı ne demek kuzum gurbetlik bu destek olamdan olmazzz birde ebeişin var canım,bugün naılsın nasıl hisssediyorsunkendini
bende heyecan ne demek çatlıyorummmm ama izin olayı hala gündeme gelmedi patronunm çık demedi uffff beklemedeyim,
mobilya içinde önce büyük mağazalara bakacağım ama sen daha iyi bilirsin herşeyin ergonomiğini seçmem gerektiği için bulacağımı zannetmiyorum ve dediğin gibi doğruca sitelere gidecem.
ama içimde kalmasın büyük firmalara da bakayım diyorumen en azından model olur aklımda
yok kusum gecen yıl 31mayısta acıklandı bızde haziran diye bekliyoduk ama erken acıklamıslardı bu arada sınavın ıyı gecmıs cok sevındım pasa dıplomayla gelecekeve kusumm süperr gectiii bacın mezun olucak allahın izniyle inşşşş
kuzum iyimisinnbu ne qııı bilmece gibi yazmışınnn
yumurtan gelişmiş mi diye bakıcak anlatmıştım ya kuzum tam 10 gün sonra cagırıyo diye hadi hakkında hayırlısı olsun bebişin gelsin inşş
kuzum en son poliss tayinleri acıklanıyo hiç sorma haziran 14 gibiydi sanırım acıklanmıştı:26:
haklısın en iyisi beklemek ve görmek tşklerrr..
benim gibisin desene
inş cnm ya burda kalalım bari lojmanda kalıyoruz..yok cnm eşim doğu görevinde şu an artık batıya giderim diyo ege yazdık hep bakalım nasıl olucak hayırlısı olsun .. evt ya çok uzun sürüyooo
inşşş tatlışımm inşşş aslında benim tek dilegimm oglusuma poliss bi anne olmak rabbimin izniyle inşş nasip olur allah razı olsun canımsınn çok öpüyorum seni balımmm
nasılsınız kızlarrr melikecim sınavın ii geçmiş sevindim benim kocişde gitmedi sınava hiç çalışmadım dıye sinir etti beni ama kıyammıyorum onada yaaa ...bizde dün bebişimle balıkesire anneme geldik tek başıma bakmak zor oluyordu kırkımız çıkana kadar kalacağız ama eşimi orada bırakmak o kadar zorkiii ağla ağla mahvoldumm offff rabbim kimseyi ayırmasın ama bebişimiz herşeyimiz için bu ayrılığa katlanmak zorundayızzz
merhaba canım nasılsın sınavının iyi geçtiğine sevindim ne zorlamıştır seni hamile hamile inşl geçersin derslerinden,biz bir haftada anca bitirebiliyorduk sınavları hatta 2 haftaya yayıyorlardı rahat oluyordu ,
siz birde bütün dersleri 2 günde veriyorsunuz kolay değil canım öpüyorum
cancan tayın zamanında lojman bulmak zor olur yenı oldugu ıcın cunku baska ıllerden gelenlerde sıralamaya gırer cocuk sayısı kıdem lojman puanı vs sıralamayı etkıler T'lerde bosyer bulamamıs mı bızımkıler dıgerlerınden saglambuna da sinir oluyorum millet 9da sınava girer polis 5te gider
bugun bıraz ıyıyım (demeye korkuyorum aslında dun tam ıyıyım dıyecekken dogumdan bu zamana ılk adetımı oldum ust uste 5hastalık bındı) aslında dun dınlenebılseydım ıyı olurdum ama malesef mısafırlerım vardı yatılı bıde öldüm anacım öldüm
bencede sen önce gez dolaş sonra sitelere git ama artık sitelerdede butun modeller var benım mobılyalarım ıstıkbalın ama sıtelerın ustune tanımam (annem kullandıgı ve sıkayetcı ıcın cok emınım bu konuda)
yok kusum gecen yıl 31mayısta acıklandı bızde haziran diye bekliyoduk ama erken acıklamıslardı bu arada sınavın ıyı gecmıs cok sevındım pasa dıplomayla gelecek
herkes şanslısınız ilk görev yeri doğu olduğu için diyor bakalım göreceğiz bizim ev sıkıntımız var lojman oturulcak gibi değilmiş depremde hasar görmüş şimi nişanlım ev arıyor ve bulamıyorr haziranı tayincilerimi beklesek diyor off içim sıkıldı yaaa
herkes şanslısınız ilk görev yeri doğu olduğu için diyor bakalım göreceğiz bizim ev sıkıntımız var lojman oturulcak gibi değilmiş depremde hasar görmüş şimi nişanlım ev arıyor ve bulamıyorr haziranı tayincilerimi beklesek diyor off içim sıkıldı yaaa
inşşş tatlışımm inşşş aslında benim tek dilegimm oglusuma poliss bi anne olmak rabbimin izniyle inşş nasip olur allah razı olsun canımsınn çok öpüyorum seni balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?