Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hımmm anladım cnm tşkler

canım benim ablamında sıkıntılı bebeiş durumları o yüzden hep takipteyiz hurma poleni varmış nasıl kullanılır bilmiyorum ma bir araştır istersen annem bir ark. duymuş birde tvde söylemişler ablam şimdilik hayt diye bir ot var onu içiyor yumurta çatlasın diye aynı ilaçtan onada verdi şimdi önünde 6 ay var bu 6 ayda hamile kalması gerekiyormuş
nerde oturuyordun hatırlamıyorum ama aklına yatarda bulamazsan ben sana ankaradan yollayabilirm burdada bir yer satıyormuş sadece[/QUOTE]

cnm çok sağol ilgin için ben urfada oturuyorum.acaba ilaçla mı kalsam yoksa takviye yapsammı ona karar veremedim

cnm çok sağol ilgin için ben urfada oturuyorum.acaba ilaçla mı kalsam yoksa takviye yapsammı ona karar veremedim [/QUOTE]

ya evli ark. daha iyi bilirler elbette ama bence önce doktoruna bırak kendini baktın uzun sürdü olmuyor ondan sonra bu tarz şeylere başvur ilaçla ters tepeceğini zannetmiyorum ama yeni başladın ya ne olur ne olmaz derim bence önce modern tıp sonra bitkisel ama deneyimlilerin dedikleri daha önemli

cnm ne iş yapıyosun ki? tayin belli oldumu ?

inşaat firmasında çalışıyorum adım yönetici asistanı ama idare ile ilgili herşeye bakarım aynı ne iş olsa yaparım hesabı işte
tayin yerimiz bingöl canım zaten nişanlım pomemci yeni mezun çömeziz daha biz
sizde urfada kalırsınız inşallah bundan sonrakide mi doğu olacak yoksa batımı?
benim bildiğim haziran 15 ama tam bilmiyorum hayatımm

eve kusumm süperr gectiii bacın mezun olucak allahın izniyle inşşşş
kuzum iyimisinn bu ne qııı bilmece gibi yazmışınnn
yumurtan gelişmiş mi diye bakıcak anlatmıştım ya kuzum tam 10 gün sonra cagırıyo diye hadi hakkında hayırlısı olsun bebişin gelsin inşş
hanımlar biz bu yıl da urfada kalmak için dilekçe verdik fakat yine de 7 il tercih etmek zorundaymışız...
umarım kalırız bu yıl urfada ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan varmı? :18:

kuzum en son poliss tayinleri acıklanıyo hiç sorma haziran 14 gibiydi sanırım acıklanmıştı:26:

Son düzenleme:
iyiyim canım iyiyimmm evet okuyunca karışık kuruşuk yazmışım demek istedimki onun eşi sınav sorularını alamya gitmiş ya sende sınava girmeye gittin ya iki yakınımız ne kadar zıt kutuplarda öle demek istemiştim senin adınada çoook sevindim kuzummmm hadi hayırlısı ilerde bebişe diyeceksin ben hamile hamile üniversiteyi bitirdim diye

cnm çok sağol ilgin için ben urfada oturuyorum.acaba ilaçla mı kalsam yoksa takviye yapsammı ona karar veremedim

ya evli ark. daha iyi bilirler elbette ama bence önce doktoruna bırak kendini baktın uzun sürdü olmuyor ondan sonra bu tarz şeylere başvur ilaçla ters tepeceğini zannetmiyorum ama yeni başladın ya ne olur ne olmaz derim bence önce modern tıp sonra bitkisel ama deneyimlilerin dedikleri daha önemli[/QUOTE]

haklısın en iyisi beklemek ve görmek tşklerrr..

benim gibisin desene
inş cnm ya burda kalalım bari lojmanda kalıyoruz..yok cnm eşim doğu görevinde şu an artık batıya giderim diyo ege yazdık hep bakalım nasıl olucak hayırlısı olsun .. evt ya çok uzun sürüyooo

haklısın en iyisi beklemek ve görmek tşklerrr..

benim gibisin desene
inş cnm ya burda kalalım bari lojmanda kalıyoruz..yok cnm eşim doğu görevinde şu an artık batıya giderim diyo ege yazdık hep bakalım nasıl olucak hayırlısı olsun .. evt ya çok uzun sürüyooo [/QUOTE]

herkes şanslısınız ilk görev yeri doğu olduğu için diyor bakalım göreceğiz bizim ev sıkıntımız var lojman oturulcak gibi değilmiş depremde hasar görmüş şimi nişanlım ev arıyor ve bulamıyorr haziranı tayincilerimi beklesek diyor off içim sıkıldı yaaa

Son düzenleme:
herkes şanslısınız ilk görev yeri doğu olduğu için diyor bakalım göreceğiz bizim ev sıkıntımız var lojman oturulcak gibi değilmiş depremde hasar görmüş şimi nişanlım ev arıyor ve bulamıyorr haziranı tayincilerimi beklesek diyor off içim sıkıldı yaaa[/QUOTE]

cnm sıkma canını bulunur elbet ... düğün ne zamandı ki?
naprın mobilya falan bakıcaktın sen?

herkeseeee merabaaa merabaaaa
iki gündür sınava girdimm ve öldümm tv ye leptopuma evime eşime resmen hasret kalmışımmm hatta oglumu bile unuttumm
rabbime şükürler olsunki harikaaa gectiiii inşş hayırlısıyla okulumu tamamlarımm
hemen geldim eşimde soalsun komserden izin aldı götürdü getirdi hamile olunca zor olur die şimdi balkonları yıkadım evimi temizledim camasırımı topladım tekrar attım ortalıgı toparladım çok yoruldum ve artıkkk doya doya uyumak istiyorummmm
hepiniz öpüldünüz canlarımmm aksama görüşmek dilegiyleee

inşşş tatlışımm inşşş aslında benim tek dilegimm oglusuma poliss bi anne olmak rabbimin izniyle inşş nasip olur allah razı olsun canımsınn çok öpüyorum seni balımmm

nasılsınız kızlarrr melikecim sınavın ii geçmiş sevindim benim kocişde gitmedi sınava hiç çalışmadım dıye sinir etti beni ama kıyammıyorum onada yaaa ...bizde dün bebişimle balıkesire anneme geldik tek başıma bakmak zor oluyordu kırkımız çıkana kadar kalacağız ama eşimi orada bırakmak o kadar zorkiii ağla ağla mahvoldumm offff rabbim kimseyi ayırmasın ama bebişimiz herşeyimiz için bu ayrılığa katlanmak zorundayızzz

meloşum sınavının iyi geçmesine sevindim canım inşlh geçersin yavrim

çok saollll datluşumm benimmm inşşş canımsınnnnn

çokk saoll bidenem benimmmm ahh kıyamam ben sana kuzum yaaa evet cok zor oluyoo bende gecen adanaya gittigimde nasıl felaket aglamıştım hamilelikten deil hiç ayrı kalmadık ondan sanırım sende ölesin canım ilk bebişin napıcan zor olur elin garip memleketinde tek basına kalmak ve bebege bakmak eger cok dayanamasanda atlar gelirsin yada o gelir yanınıza üzülme canımsınnn

merhaba canım nasılsın sınavının iyi geçtiğine sevindim ne zorlamıştır seni hamile hamile inşl geçersin derslerinden,biz bir haftada anca bitirebiliyorduk sınavları hatta 2 haftaya yayıyorlardı rahat oluyordu ,
siz birde bütün dersleri 2 günde veriyorsunuz kolay değil canım öpüyorum

buna da sinir oluyorum millet 9da sınava girer polis 5te gider
bugun bıraz ıyıyım (demeye korkuyorum aslında dun tam ıyıyım dıyecekken dogumdan bu zamana ılk adetımı oldum ust uste 5hastalık bındı) aslında dun dınlenebılseydım ıyı olurdum ama malesef mısafırlerım vardı yatılı bıde öldüm anacım öldüm
bencede sen önce gez dolaş sonra sitelere git ama artık sitelerdede butun modeller var benım mobılyalarım ıstıkbalın ama sıtelerın ustune tanımam (annem kullandıgı ve sıkayetcı ıcın cok emınım bu konuda)
yok kusum gecen yıl 31mayısta acıklandı bızde haziran diye bekliyoduk ama erken acıklamıslardı bu arada sınavın ıyı gecmıs cok sevındım pasa dıplomayla gelecek

herkes şanslısınız ilk görev yeri doğu olduğu için diyor bakalım göreceğiz bizim ev sıkıntımız var lojman oturulcak gibi değilmiş depremde hasar görmüş şimi nişanlım ev arıyor ve bulamıyorr haziranı tayincilerimi beklesek diyor off içim sıkıldı yaaa[/QUOTE]
cancan tayın zamanında lojman bulmak zor olur yenı oldugu ıcın cunku baska ıllerden gelenlerde sıralamaya gırer cocuk sayısı kıdem lojman puanı vs sıralamayı etkıler T'lerde bosyer bulamamıs mı bızımkıler dıgerlerınden saglam
inşşş tatlışımm inşşş aslında benim tek dilegimm oglusuma poliss bi anne olmak rabbimin izniyle inşş nasip olur allah razı olsun canımsınn çok öpüyorum seni balımmm

allah kavustursun ve gozun aydını bır arada dıyeyım barı melekcım evet ya cok zor ayrılık malesef bız bu ayrılıgı sık sık yasıyoruz

mrb sekerimm daha iyiyim kuzusumm çok şükürr sınavımı atlattım ya çok güzel şekilde evet balım biraz zorlanıyo insan cift canlı olunca daha bi sıkıntı stres oluyo ama şükürler olsunkiatlattım darısıda finallerime inşş allah razı olsun canım benimm çok öpüyorum seniii
cancan tayın zamanında lojman bulmak zor olur yenı oldugu ıcın cunku baska ıllerden gelenlerde sıralamaya gırer cocuk sayısı kıdem lojman puanı vs sıralamayı etkıler T'lerde bosyer bulamamıs mı bızımkıler dıgerlerınden saglam

allah kavustursun ve gozun aydını bır arada dıyeyım barı melekcım evet ya cok zor ayrılık malesef bız bu ayrılıgı sık sık yasıyoruz[/QUOTE]

evet canım ölede bu defa bidee secim varr secimden önce de açıklanacagını sanmıyom kusumm :26:
çok tesekkür ederimm bitanem benimm çok saol

herkese selam kızlar dayak yemiş gibiyim heryerim ağrıyor dün bütün gün dışardaydım mobilya bakacam diye,moralimde sıfır olduuu zaten çok pahalı herşey güç yeteck gibi değil nasıl yapacağımı bilmiyorum birtek modalife bana uygun geldi.ne yapacağımı bilmiyorum

cnm sıkma canını bulunur elbet ... düğün ne zamandı ki?
naprın mobilya falan bakıcaktın sen?[/QUOTE]

düğünümüz 11 eylülde canım daha var ama ev kıtlığı var sankii mobilyaya baktımiişte oda sıkıntılı

inşallah kuzummmmm bende seni en komacanında öpüyorummmm allahım gönlüne göre verir inşallah

çerkez kızı canım adette mi denk geldi çok feci yaaaa allahım yardım etsin çokda iyyim deme kendi kendine nazarın

değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,T yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…