Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ilk gittiğim doktor aile hekimimiz bol su ve sulu seyler tüketmemi söylemişti bugünde özel bi kliniğe gittik midem krampları ve ishal ile uyandım ilk önce evde bitkilerle muz patates gibi besinlerle tedavi etmeyi denedik ishali durdurabildik bu sayede ama mide kramplarım geçmedi kliniktede serum verdiler o sakinleştirdi biraz ama şimdi yavaş yavaş yine kramplarım var 2senedir hasta olmamıstım sanırım onun acısı cıkıyo bi de keçi girbi olmuşum hastalık öykümden doktor o kanıya vardı sinüzit+kronik farenjıt+grib+migren+keçi giribi beni iyi bi salladı.sagolsun eşim bebeğimizede banada çok iyi bakıyo evi bile temizlemişti ben ev temiz olunca mutlu oluyorum diye işede gitmedi şükür amir izin verdi sagolsun dua et canım ya bi an önce iyileşeyim bebeğimle oynamaya hasret kaldım
sen neler içtin de atlattın???
ben dedim kuzucumm canımsınn hem seni seviom hemde yagan yagmuru canımın içiiii

çok geciş olsunn bacinekk çok üzüldüm inankii acil şifalar dilerim bitanem benimmm
sagolasın bacinek dikkat et bak keçi gribi salgını var ve çok agır geçiyo seni cok etkiler işi gücü bırak kendine dikkat et ilaç vs kullanamazsın şimdiden bitki çayları iç ama rezene ve kekik sakın içme rezene tansiyon yükseltiyo kekikte bebege zarar veriyo ilk trimestiri atlattın 2.tirmestirde etki ediyo mu bilmiyorum ama kekik allah korusun düşüğe bile sebep oluyormuş kulaktan duyma dogrulugu kesin mi bilmiyorum ama sen yinede dikkat et

çerkezimm çokkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canım allahım şafi ismiyle şifanı versin inşlhhhhh
dinlen canım ayva çekrideğii yut çok iyi geliyo
baya ağır hastalığa tutulmuşsun kuzum
kuzuna geçmeden atalatırsın inşlh

meloş denk gelemiyoz yavrimm

herkese selam kızlarrrr bende yoğunlukta giremiyorum:92::92:
çekez kızı kuzum hasta olmuşunn canım benim keşke düğün erken olsaydı oda olurdum yardım ederdim sana
sarıbeybicim inşallah sende heyırlısıyla hamişler arasına girersin
aysencim reim nasıl gidiyor bu arada benimki tam gaz
bende bu hafat onu çok yoğunummmmmmm
cumartesi gelinlik bakacam pazar mobilya abakcam çok heyecanlıyımmmm

çok saol bebeqemm benimm canımsınnn bu arada paşamızı destekledim zuzusumm şansınız bol olsunn inşşş ben zaten normalde de kekiki hiç sevmem quzumm çok saol düşünmen yeterr

len bacinek facete aliyahyayı desteklerken begene tıklamıyosun orda link var ya profılımde ordan giriyosun tosinin fotografı cıkıyo ordan destekle diyorsun

evet yawrişimmm benimmm çok ama çok öpüyoyum seniiiiiii canımsınnnn

iyi gidiyor kuzu nasıl olsun 4 kilocuk gitti şimdilik
ooo baya yoğunsun desene tatlı telaşlar bunlar kolay gelsin sana

çerkezcim ayvanın çekirdeğini yutucaksın hap gibi çğnemek felan yok

meloş sınava gitttin demi kolay gele kuzum allah zihin açıklığı versin
eşimide sınav sorularını almaları için görevlendirmişler sabah 5 de gitti :95:

herkese günaydın güzellerrrr
çerkez kızı ne demek kuzum gurbetlik bu destek olamdan olmazzz birde ebeişin var canım,bugün naılsın nasıl hisssediyorsunkendini
bende heyecan ne demek çatlıyorummmm ama izin olayı hala gündeme gelmedi patronunm çık demedi uffff beklemedeyim,
mobilya içinde önce büyük mağazalara bakacağım ama sen daha iyi bilirsin herşeyin ergonomiğini seçmem gerektiği için bulacağımı zannetmiyorum ve dediğin gibi doğruca sitelere gidecem.
ama içimde kalmasın büyük firmalara da bakayım diyorumen en azından model olur aklımda

iyi gidiyor kuzu nasıl olsun 4 kilocuk gitti şimdilik
ooo baya yoğunsun desene tatlı telaşlar bunlar kolay gelsin sana

hemde nasıl yoğunum canım benim senin rejimö iyi gidiyormuş bende tık yok vallahi bıraktım ama dikkatli yiyorum abartmıyorum bu aralar su içmeyi unutuyorum eskidende böyleydim o en kötüsü işte
senin eşin soruları alamya gider meloş sınava gider nasıl bir denge ne tuhaf bir hayat dimii

CNM BENDE 5. GÜN BAŞLADIM GÜNDE 2 TANE İÇ DEDİ 3-10 NİSAN ARASI İLİŞKİ OLUCAK DEDİ.15 NİSANDA YANIMA GELİCEKSİN DEDİ NEYE BAKICAKSA?
HAYIRLISI OLSUN DİYORUM MELOŞUM İNŞ BENİ YORMADAN ÜZMEDEN GELİR BEBİKİM

AHH CNM TATLI YORGUNLUKLAR BUNLAR AMA ÇOK HEYECANLI BİR SÜREÇ.....

SAĞOL CNM BENİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN...

NE SINAVI VAR BUGÜN NOLUYO BİZİM BİŞİDEN HABERİMİZ YOK Kİ ?

valla canım çok iyi bir içici oldum ben
su yeşil çay 5 1 yerde limonlu su herşeyi içiyorum eşim dalga geçiyo içici hatunum benim diye
aslında benim eşimde sınavda olucaktı daha devam ediyo açıktan ama bu sene dondurdu kafam allak bullak diye

sen bu ara stresten verirsin zaten ben evlenirken öyle olmuştum ev telaşı heyecan üzüntü kilo vermiştim gelinliğimi 1 ay kala diktirmiştim en son almaya gittiğimde bol gelmişti kıstırmıştı kadın yanlardan ahhhh ahhhhhhhhh :86::86:

canım seni sonra yumurtan çatlamışmı diye çağıracak bakacak çatlamamış kiste dönüşmü felan diye

açıköğretim sınavları var bugün canım

tatlı ve yorucu heyecanlar birde teksen hiç çekilmiyorrrr:84::84: 4 kilo ben verdim 5 kilo düğün arası gider nişandada 3 kilo vermiştimbirde zamanla bi 5 daha gitse benden ay ne komik oldu yaaa pazarlık yapıyorum resmen
böyle yuvarlanır giderimm heralde bingöle kadar dim direkk

ben o yeşilcayı hiçiçemiyorum sabah akşam sandaloz sakızı ve sirkeli su içi yorum gündüz su içmeye çalışıyorum o kadar başakda bişi yok iş yerinde zor oluyor rejim yapılmıyor kiii

canım seni sonra yumurtan çatlamışmı diye çağıracak bakacak çatlamamış kiste dönüşmü felan diye

iyi de ilişkiyi yumurta çatladıktan sonra önermiyomu doktorlar?benimki 28 martta gittim adetimin 5. günüydü zaten.ilacı kullan 5 gün dedi bitiminde de 3 ve 10 nisan arası gün aşırı ilişki önerdi ezberemi yaptı anlamadım.acaba ilacım bitince ben havuç kürü yapsamda yımırtalarım çatlasa olmazmı acep?

açıköğretim sınavları var bugün canım
[/QUOTE]

hımmm anladım cnm tşkler

cnm ne iş yapıyosun ki? tayin belli oldumu ?

hanımlar biz bu yıl da urfada kalmak için dilekçe verdik fakat yine de 7 il tercih etmek zorundaymışız...
umarım kalırız bu yıl urfada ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan varmı? :18:

hımmm anladım cnm tşkler [/QUOTE]

canım benim ablamında sıkıntılı bebeiş durumları o yüzden hep takipteyiz hurma poleni varmış nasıl kullanılır bilmiyorum ma bir araştır istersen annem bir ark. duymuş birde tvde söylemişler ablam şimdilik hayt diye bir ot var onu içiyor yumurta çatlasın diye aynı ilaçtan onada verdi şimdi önünde 6 ay var bu 6 ayda hamile kalması gerekiyormuş
nerde oturuyordun hatırlamıyorum ama aklına yatarda bulamazsan ben sana ankaradan yollayabilirm burdada bir yer satıyormuş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…