- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hayırlı akşamlar :87::87:
ilk gittiğim doktor aile hekimimiz bol su ve sulu seyler tüketmemi söylemişti bugünde özel bi kliniğe gittik midem krampları ve ishal ile uyandım ilk önce evde bitkilerle muz patates gibi besinlerle tedavi etmeyi denedik ishali durdurabildik bu sayede ama mide kramplarım geçmedi kliniktede serum verdiler o sakinleştirdi biraz ama şimdi yavaş yavaş yine kramplarım var 2senedir hasta olmamıstım sanırım onun acısı cıkıyo bi de keçi girbi olmuşum hastalık öykümden doktor o kanıya vardı sinüzit+kronik farenjıt+grib+migren+keçi giribi beni iyi bi salladı.sagolsun eşim bebeğimizede banada çok iyi bakıyo evi bile temizlemişti ben ev temiz olunca mutlu oluyorum diye işede gitmedi şükür amir izin verdi sagolsun dua et canım ya bi an önce iyileşeyim bebeğimle oynamaya hasret kaldımcanım geçmiş olsun dikkat et, bu sene gripler çok ağır geçiyor bende geçirmiştim bol bol yat canım anca geçiyor varya eşin baksın bebeğe öğrensin senin kıymetini biraz:)))
nane limon vs bitki çayları iç bol bol bana da doktor söylemişti, inşl kısa zamanda atlatırsın canım
sagolasın bacinek dikkat et bak keçi gribi salgını var ve çok agır geçiyo seni cok etkiler işi gücü bırak kendine dikkat et ilaç vs kullanamazsın şimdiden bitki çayları iç ama rezene ve kekik sakın içme rezene tansiyon yükseltiyo kekikte bebege zarar veriyo ilk trimestiri atlattın 2.tirmestirde etki ediyo mu bilmiyorum ama kekik allah korusun düşüğe bile sebep oluyormuş kulaktan duyma dogrulugu kesin mi bilmiyorum ama sen yinede dikkat etben dedim kuzucummcanımsınn hem seni seviom hemde yagan yagmuru canımın içiiii
çok geciş olsunn bacinekk çok üzüldüm inankii acil şifalar dilerim bitanem benimmm
ilk gittiğim doktor aile hekimimiz bol su ve sulu seyler tüketmemi söylemişti bugünde özel bi kliniğe gittik midem krampları ve ishal ile uyandım ilk önce evde bitkilerle muz patates gibi besinlerle tedavi etmeyi denedik ishali durdurabildik bu sayede ama mide kramplarım geçmedi kliniktede serum verdiler o sakinleştirdi biraz ama şimdi yavaş yavaş yine kramplarım var 2senedir hasta olmamıstım sanırım onun acısı cıkıyo bi de keçi girbi olmuşum hastalık öykümden doktor o kanıya vardı sinüzit+kronik farenjıt+grib+migren+keçi giribi beni iyi bi salladı.sagolsun eşim bebeğimizede banada çok iyi bakıyo evi bile temizlemişti ben ev temiz olunca mutlu oluyorum diye işede gitmedi şükür amir izin verdi sagolsun dua et canım ya bi an önce iyileşeyim bebeğimle oynamaya hasret kaldım
sen neler içtin de atlattın???
tekrardan geçmiş olsun canım baya baya ağır geçiriyorsun demek hepsi bir araya gelmiş offf offf Allahım şifa versin tez zamanda inşl...ben bol bol yattım canım ilaçlarımın yanında bitki çayları falan içtim bol bol su tabiki birde annem ekşi nar yedirdi iyi geliyor diye onunda etkisi oluyor canım C vitamini şeylerle beslen,annemde bazen turşu suyu içer grip olduğunda heralde virüslere iyi geliyor diye düşünüyor:))) benim mide hassas olduğu için içemiyorum dokunuyor mideme,ayşende ayva çekirdeği demiş hiç duymamıştım toz haline getiripmi içicez ki yoksa bütün mü atıcaz ?
ilk gittiğim doktor aile hekimimiz bol su ve sulu seyler tüketmemi söylemişti bugünde özel bi kliniğe gittik midem krampları ve ishal ile uyandım ilk önce evde bitkilerle muz patates gibi besinlerle tedavi etmeyi denedik ishali durdurabildik bu sayede ama mide kramplarım geçmedi kliniktede serum verdiler o sakinleştirdi biraz ama şimdi yavaş yavaş yine kramplarım var 2senedir hasta olmamıstım sanırım onun acısı cıkıyo bi de keçi girbi olmuşum hastalık öykümden doktor o kanıya vardı sinüzit+kronik farenjıt+grib+migren+keçi giribi beni iyi bi salladı.sagolsun eşim bebeğimizede banada çok iyi bakıyo evi bile temizlemişti ben ev temiz olunca mutlu oluyorum diye işede gitmedi şükür amir izin verdi sagolsun dua et canım ya bi an önce iyileşeyim bebeğimle oynamaya hasret kaldım
sagolasın bacinek dikkat et bak keçi gribi salgını var ve çok agır geçiyo seni cok etkiler işi gücü bırak kendine dikkat et ilaç vs kullanamazsın şimdiden bitki çayları iç ama rezene ve kekik sakın içme rezene tansiyon yükseltiyo kekikte bebege zarar veriyo ilk trimestiri atlattın 2.tirmestirde etki ediyo mu bilmiyorum ama kekik allah korusun düşüğe bile sebep oluyormuş kulaktan duyma dogrulugu kesin mi bilmiyorum ama sen yinede dikkat et
len bacinek facete aliyahyayı desteklerken begene tıklamıyosun orda link var ya profılımde ordan giriyosun tosinin fotografı cıkıyo ordan destekle diyorsun
çerkezimm çokkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canım allahım şafi ismiyle şifanı versin inşlhhhhh
dinlen canım ayva çekrideğii yut çok iyi geliyo
baya ağır hastalığa tutulmuşsun kuzum
kuzuna geçmeden atalatırsın inşlh
meloş denk gelemiyoz yavrimm
cok sagolasın fıstıgım evet baya agır oldu kayınvalidemde turşusuyu demişti ama bende midemden dolayı cesaret edemıyorum bi de bizde şimdi hazır tursu var o yuzden ona da bıraz guvenemıyorum malum tursu zamanı oglusum dogmustu yapamamıstım ıns bı aksilik cıkmazsa bu sene yaparımilk gittiğim doktor aile hekimimiz bol su ve sulu seyler tüketmemi söylemişti bugünde özel bi kliniğe gittik midem krampları ve ishal ile uyandım ilk önce evde bitkilerle muz patates gibi besinlerle tedavi etmeyi denedik ishali durdurabildik bu sayede ama mide kramplarım geçmedi kliniktede serum verdiler o sakinleştirdi biraz ama şimdi yavaş yavaş yine kramplarım var 2senedir hasta olmamıstım sanırım onun acısı cıkıyo bi de keçi girbi olmuşum hastalık öykümden doktor o kanıya vardı sinüzit+kronik farenjıt+grib+migren+keçi giribi beni iyi bi salladı.sagolsun eşim bebeğimizede banada çok iyi bakıyo evi bile temizlemişti ben ev temiz olunca mutlu oluyorum diye işede gitmedi şükür amir izin verdi sagolsun dua et canım ya bi an önce iyileşeyim bebeğimle oynamaya hasret kaldım
tekrardan geçmiş olsun canım baya baya ağır geçiriyorsun demek hepsi bir araya gelmiş offf offf Allahım şifa versin tez zamanda inşl...ben bol bol yattım canım ilaçlarımın yanında bitki çayları falan içtim bol bol su tabiki birde annem ekşi nar yedirdi iyi geliyor diye onunda etkisi oluyor canım C vitamini şeylerle beslen,annemde bazen turşu suyu içer grip olduğunda heralde virüslere iyi geliyor diye düşünüyor:))) benim mide hassas olduğu için içemiyorum dokunuyor mideme,ayşende ayva çekirdeği demiş hiç duymamıştım toz haline getiripmi içicez ki yoksa bütün mü atıcaz ?
sagol kuzucum dusunmen yeter ay ne heyecanlısındır sen sımdı mobılyaya ankara sıteler mobılyadan bak en saglam mobılya onlar cok ucuk fıyatlarıda yok ustelık annem senelerdır kullanır bı yerınde bısey yok kac tayın dolastı bı de o mobılyalarherkese selam kızlarrrr bende yoğunlukta giremiyorum:92::92:
çekez kızı kuzum hasta olmuşunn canım benim keşke düğün erken olsaydı oda olurdum yardım ederdim sana
sarıbeybicim inşallah sende heyırlısıyla hamişler arasına girersin
aysencim reim nasıl gidiyor bu arada benimki tam gaz
bende bu hafat onu çok yoğunummmmmmm
cumartesi gelinlik bakacam pazar mobilya abakcam çok heyecanlıyımmmm
sagolasın canım arkadasım umarım ıse yarar arkadasımda ayva ve incir yapragı varmıs onlarda ıyı gelıyormus bı karısım yaparım artıkçerkezimm çokkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canım allahım şafi ismiyle şifanı versin inşlhhhhh
dinlen canım ayva çekrideğii yut çok iyi geliyo
baya ağır hastalığa tutulmuşsun kuzum
kuzuna geçmeden atalatırsın inşlh
meloş denk gelemiyoz yavrimm
çok saol bebeqemm benimm canımsınnn bu arada paşamızı destekledim zuzusumm şansınız bol olsunn inşşş ben zaten normalde de kekiki hiç sevmem quzumm çok saol düşünmen yeterr
sagolasın teyzesı
evet yawrişimmm benimmm çok ama çok öpüyoyum seniiiiiii canımsınnnn
herkese selam kızlarrrr bende yoğunlukta giremiyorum:92::92:
çekez kızı kuzum hasta olmuşunn canım benim keşke düğün erken olsaydı oda olurdum yardım ederdim sana
iyi gidiyor kuzu nasıl olsun 4 kilocuk gitti şimdilik
ooo baya yoğunsun desene tatlı telaşlar bunlar kolay gelsin sana
çerkezcim ayvanın çekirdeğini yutucaksın hap gibi çğnemek felan yok
meloş sınava gitttin demi kolay gele kuzum allah zihin açıklığı versin
eşimide sınav sorularını almaları için görevlendirmişler sabah 5 de gitti :95:
canım öncelikle doktor takibi oldum sonra adetin 5.günü basladım günde 2 tane aldım 5 günde bitti tam 10 gün sonra dr cagırıyo yumurtaya bakıyo varmı bi gelişme catlama asaması felan sonra su günler calışın diyosonrada tutarsa hamile oluyosun kusumm hep içimde olucak ümidi vardı bide dr bey işinde bi numara biriydi çok arastırp gitmiştim güvenimde sonsuzdu sükürler olsun rabbime ki güvenim, inancım boşa cıkmadı canım benim darısıda sana ve tüm bebiş isteyen anne adaylarına olsun inşş
herkese selam kızlarrrr bende yoğunlukta giremiyorum:92::92:
çerkezcim ayvanın çekirdeğini yutucaksın hap gibi çğnemek felan yok
meloş sınava gitttin demi kolay gele kuzum allah zihin açıklığı versin
eşimide sınav sorularını almaları için görevlendirmişler sabah 5 de gitti :95:
valla canım çok iyi bir içici oldum benhemde nasıl yoğunum canım benim senin rejimö iyi gidiyormuş bende tık yok vallahi bıraktım ama dikkatli yiyorum abartmıyorum bu aralar su içmeyi unutuyorum eskidende böyleydim o en kötüsü işte
senin eşin soruları alamya gider meloş sınava gider nasıl bir denge ne tuhaf bir hayat dimii
CNM BENDE 5. GÜN BAŞLADIM GÜNDE 2 TANE İÇ DEDİ 3-10 NİSAN ARASI İLİŞKİ OLUCAK DEDİ.15 NİSANDA YANIMA GELİCEKSİN DEDİ NEYE BAKICAKSA?
HAYIRLISI OLSUN DİYORUM MELOŞUM İNŞ BENİ YORMADAN ÜZMEDEN GELİR BEBİKİM
AHH CNM TATLI YORGUNLUKLAR BUNLAR AMA ÇOK HEYECANLI BİR SÜREÇ.....
SAĞOL CNM BENİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN...
NE SINAVI VAR BUGÜN NOLUYO BİZİM BİŞİDEN HABERİMİZ YOK Kİ ?
tatlı ve yorucu heyecanlar birde teksen hiç çekilmiyorrrr:84::84: 4 kilo ben verdim 5 kilo düğün arası gider nişandada 3 kilo vermiştimbirde zamanla bi 5 daha gitse benden ay ne komik oldu yaaa pazarlık yapıyorum resmen
böyle yuvarlanır giderimm heralde bingöle kadar dim direkk
ben o yeşilcayı hiçiçemiyorum sabah akşam sandaloz sakızı ve sirkeli su içi yorum gündüz su içmeye çalışıyorum o kadar başakda bişi yok iş yerinde zor oluyor rejim yapılmıyor kiii
canım seni sonra yumurtan çatlamışmı diye çağıracak bakacak çatlamamış kiste dönüşmü felan diye
iyi de ilişkiyi yumurta çatladıktan sonra önermiyomu doktorlar?benimki 28 martta gittim adetimin 5. günüydü zaten.ilacı kullan 5 gün dedi bitiminde de 3 ve 10 nisan arası gün aşırı ilişki önerdi ezberemi yaptı anlamadım.acaba ilacım bitince ben havuç kürü yapsamda yımırtalarım çatlasa olmazmı acep?
açıköğretim sınavları var bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?