- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
çerkez kızı canım adette mi denk geldi çok feci yaaaa allahım yardım etsin çokda iyyim deme kendi kendine nazarın
değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,T yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çerkez kızı canım adette mi denk geldi çok feci yaaaa allahım yardım etsin çokda iyyim deme kendi kendine nazarın
Değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,t yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tüm emniyet teşkilatımızın 166.yıl dönümünde polis haftası kutlu olsun
herkese selam kızlar dayak yemiş gibiyim heryerim ağrıyor dün bütün gün dışardaydım mobilya bakacam diye,moralimde sıfır olduuu zaten çok pahalı herşey güç yeteck gibi değil nasıl yapacağımı bilmiyorum birtek modalife bana uygun geldi.ne yapacağımı bilmiyorum
cnm sıkma canını bulunur elbet ... düğün ne zamandı ki?
naprın mobilya falan bakıcaktın sen?
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırımsıkıntı yapma bebişim geçecekler olacak yoluna girecek yuva yapana yardım eder rabbım sen ıcını ferah tut
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahımcnm rahat ol evet çok zor ve yorucu bi süreç fakat rabbim yardım ediyor bir bakıyousun bitmiş mobilya falan netten modellere bak önce kafanda karar ver ne istediğine ona göre bak.
Evlendikten sonra bile ne eksikler çıkıyo
polise uzanan eller kırılsınnn
slmm quzusumm naber nasılsınnnn
değer ev olayına gelincede ellerinde o 20 küsür daireyi askeriyeye vermişler nişanlım oturulcak gibi değil oluru yoktu o evlerin dedi,T yede bakmış yokmuş yinede kolluyor,hazirandan kastımda tatlım lojman için değil tabiki daha kıdemliler puanı yüksek olanlar vardır.evler boşalırmı diye düşünüyoruz merkezdede tokidede bulamamış çünkü birkaç yere haber verdik oralardan da ses yokkk ayyy herşey üstüme üstüme geliyor gelinlik baktım cumartesi bu arada oda bi dünya para istiyorlar boğuldumm daha en başından şimdi avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum can kurtaran yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi yavrim senden naber
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum
dilaraaaa gazelll düştüüü baglaraaaaaaa
dilaraaaa karlar yagdı daglaraaaaaaa
neredesinnn benim güzel sevdigimmm hopppaaaaaaaa
hopppaaa haydiiii yandan yandan
kız melike oynayacam diye bebeği düşürmede anam Allah korusun
geçmiş olsun canım babacıgına bu arada esya bakarken ufak olsun falan dıye dusunme gonlune ne guzel gelıyosa onu al sonra ıcınde kalıyo ılk defa evlenıyosun kolay alınmıyo saglam al guzel olsun kullanıslı olsun bı sekılde tasınıyolar zaten kucugude tasınıyo buyugu deevet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum
oy oy fıstıgım ıyıyız sen nasılsınmerhaba hanımlar nasılsınız?
ne oliiiiiiiiii bacinek ne bu nese rabbım artırsındilaraaaa gazelll düştüüü baglaraaaaaaa
dilaraaaa gazelll düştüüü baglaraaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?