- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
geçmiş olsun canım babacıgına bu arada esya bakarken ufak olsun falan dıye dusunme gonlune ne guzel gelıyosa onu al sonra ıcınde kalıyo ılk defa evlenıyosun kolay alınmıyo saglam al guzel olsun kullanıslı olsun bı sekılde tasınıyolar zaten kucugude tasınıyo buyugu de
oy oy fıstıgım ıyıyız sen nasılsın
ne oliiiiiiiiii bacinek ne bu nese rabbım artırsın
aysenim nerelerdesin guuzum denk gelemıyoruz bı turlu
hoppaa nerdesinn bu benlikmiş tammmmm guzummm
ya yer gok askta neler oluyo ızleyen var mı
ya yer gok askta neler oluyo ızleyen var mı
annen anlatınca sende bı ara bana anlatırmısın ben kucuk sırlar ve yer gok ask arasında mekık dokuyunca kacırdıgım yerler olduannem bakıyo şuanda ben bebekten pek izleyemedim bugünn
yok kuzum bende ona hiç bakmadımm bilmiom inanki survıvora bakıyom
annen anlatınca sende bı ara bana anlatırmısın ben kucuk sırlar ve yer gok ask arasında mekık dokuyunca kacırdıgım yerler oldu
kız melos senın faceten baya bısey caldım cok guzellerdı cuk dıe oturdu bı yerlere
bizde gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla ayarladık
inşş bizede uyarda gideriz kuzumm
ordakı program neymıs kuzuu
ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..
bu topiki yeni gördüm benimde eşim özel harekatçı bingöldeyiz 2.yılımız allah hepsini korusun dualarımız onlarla
güyaa polis haftası ve telefona mesaj geliyo burda yapılan etkinlikler var diye ama gidemedikk eşim cünkü geceye gittiiii nasıl iş anlamıyomm eşim calışma saatleri 8-24 olucak dedi degişicekmiş güya bu sistem gelicekmiş sanırım ama oda nasıl olur bilmiomm
bu topiki yeni gördüm benimde eşim özel harekatçı bingöldeyiz 2.yılımız allah hepsini korusun dualarımız onlarla
caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım
cnm babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum
cnm bi kere alınıyo istediğin şeyleri al sonra pişman oluyorsun cnm ya ...
bak benim kocişime msj gelmemişmi ya da geldi bana söylemediyaktım onu akşam
bi etkinlik olsa da gitsekkk
hoşgeldin cnm aramıza Allahhepsini korusun, onları başımızdan eksik etmesin inş.
güyaa polis haftası ve telefona mesaj geliyo burda yapılan etkinlikler var diye ama gidemedikk eşim cünkü geceye gittiiii nasıl iş anlamıyomm eşim calışma saatleri 8-24 olucak dedi degişicekmiş güya bu sistem gelicekmiş sanırım ama oda nasıl olur bilmiomm
oyyy kıyamam sana ben canım arkadasım yoruluyon dogal haliyle quzusumm benimmmselamlar
meloşum gece aramışsın kuzum tel sessizdeydi bu ara erkenden yatıyoz benimkinin iş düzeni şaşmış durumda tabi benim dengemde şaşmış durumda :86:
valla şu 8 24 ne zaman olucak biz emekli oluncamı merak ediyorum şavtımız kaydı
bu nasıl bir çalışma sistemi anlamıyorum birde sürekli ek görev veriyolar sinirlerim tepeme çıkıyo
kaç gündür birbirimizi göremez olmuştuk resmen eşim diyo özledim seni görüşemez olduk :97:
bizim burda etkinlik olsa bile eşim götürmüyo beni kalabalıktan kaçınıcaksın diyo hele birde onca polis düşmanı varken diye götürmüyo :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?