kızlar hayret altta baya kişi var :86:
ben gidiyorum canlar bi kaç günlüğüne eşimle annemlere öpüyorum herkesi
meloşum grşrz kuzum
kızlar hayret altta baya kişi var :86:
ben gidiyorum canlar bi kaç günlüğüne eşimle annemlere öpüyorum herkesi
meloşum grşrz kuzum
Eki Görüntüle 174946
10 Nisan polis haftası kutlu olsunnnnnnnn
rabbimm basta eşlerimizi ve tüm polislerimizi korusun onlara güc kuvvet versin inşşş
10 nisan polis bayramınız kutlu olsun
Allah polislerimize görevleri başlarında yardımcısı olsun,eksik etmesin onları başlarımızdan
amin Allah başımızdan eksik etmesin....
nasılsınız arkadaşlarrrrr?
kız sen yıne mı kayboluyon ortalıktan ben denk gelememekten yakınıyom bı de anacıgına mı gıdıyon neyse gıt barı ama ozletme kendınıakşam geldim kuşum giremedim tabi anca girdim
sende gezmiş gelmişsin
bende annecimin yanına gidicem bi kaç gün içinde bakalım :98:
günaydınnnnnn bacılarrrrr :92:
bu güzel ve tek izin günümde işyerimdeyim işyerim taşınıyor sinir oldummm ama ne yapalım mecbur ekmek kapısı
bu arada facede ekledinizmi birbirinizi sizleri görmeyi çoook isterimmmmmm
ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimm
bu arad süpriz neymiş bende merak ettimm,hamarat bacım maşallah ben bilirim adanallıalr acayip hamarat olurlarr evlenince bak tüyoları istiyorum ona göreee
doğru söylüyorsun herşey bir imtihan allahım hayırlısını versin ve kimseyi sağlıksız bırakmasınn,nişanlıma hep diyorum baskı yapıyorumm ilgileniyorum diyor bakalım ne olacak sağolasın kuzummmm
kız sen yıne mı kayboluyon ortalıktan ben denk gelememekten yakınıyom bı de anacıgına mı gıdıyon neyse gıt barı ama ozletme kendını
gecmıs olsun kuzum ekledık melosla bende sadece melos var yaz ozelden senı de ekleyeyım benım facete bı kac tane lojmandan fotolar var cok ıyı cekemedım ama
leynnn bacineeeeeeek nerdesın suprizin güzelmiş anacım gule gule kullan kusunla
çok saolll bacinegemmm :93: :94: :82:
sonunda beni hatırladın kuzumm vesselammm
naber nasılsın ali yahyamız nasıllar bingöl nasıl iş güc nasıl canımın içiii
ayy ben bu yazıyı görmemişimm caponum quzumm ekleşelimm bebeqemm
lan delü ben sana yazıyom sureklı sen gormuyon asıl alıntı yapamıyom bazen
yok qııı ben öle gecmemm bacımm yazmadann hele sanaa aslaaaa canumsunnn melegim benimm
bacım bızlerı sormussun ıyıyız sukur benım sekercık bugun emekleme pozısyonunda one arkaya sallanmayı kesfetmıs 2kere yaptı ama cok komıktı fena olacak sessız teyyarem
evet ya cok guzel bı duygu rabbım ısteyenlerı bos cevırmesın ıns sende alırsın bı an once kucagınahadi aa maşallah benim akıllıma kuzusum çok sevindim inankii ayy bunlar da baska bi mutluluk heyecan olsa gerek darısıda bize olsun güzel teyzesi inşşş
bende eşime diom ki bugün rabbim izin verirse yeni yıla bu zamanlar kuzusumla karsılıcaz seni kapıda babasıı çok duygulandık ikimizde tabi sonrasında
ayy bugün haberlerde sehit poliss kızının yazdıgı mektubu dinledim ama agla agla bi hal oldum kuzu yaaa
rabbim basta eşlerimizi ve tüm polis ve askerlerimizi vatan bekçilerimizi korusun ve onlara güc kuvvet versin inşşş
çerkezkızı naber nasılsın seni bulabilene aşk olsun nasıl oldun hastaydın ?
bebeğin ne yapıyor yaramazlıklara başlamıştır artık
evet ya cok guzel bı duygu rabbım ısteyenlerı bos cevırmesın ıns sende alırsın bı an once kucagına
sorma canım ıyılestım sukur bu aralar bıraz tembelız aksama kadar uyuyoruz maılen bebıste ne yapsın teyzesı yaramazlıgı yok cok sukur sakın bı bebek ama bu aralar diş cıkarma gayretınde bı cıksada rahatlasa kuzum kemırıyo fare gıbı ne bulursa sen neler yapıosun
hadi aa maşallah benim akıllıma kuzusum çok sevindim inankii ayy bunlar da baska bi mutluluk heyecan olsa gerek darısıda bize olsun güzel teyzesi inşşş
bende eşime diom ki bugün rabbim izin verirse yeni yıla bu zamanlar kuzusumla karsılıcaz seni kapıda babasıı çok duygulandık ikimizde tabi sonrasında
ayy bugün haberlerde sehit poliss kızının yazdıgı mektubu dinledim ama agla agla bi hal oldum kuzu yaaa
rabbim basta eşlerimizi ve tüm polis ve askerlerimizi vatan bekçilerimizi korusun ve onlara güc kuvvet versin inşşş
inşl canım seninkide büyür bir bakmışsın kocaman delikanlı oluvermiş
amin canım Allah tüm polis ve askerlerimizin yardımcıları olsun inşl
evet ya cok guzel bı duygu rabbım ısteyenlerı bos cevırmesın ıns sende alırsın bı an once kucagına
sorma canım ıyılestım sukur bu aralar bıraz tembelız aksama kadar uyuyoruz maılen bebıste ne yapsın teyzesı yaramazlıgı yok cok sukur sakın bı bebek ama bu aralar diş cıkarma gayretınde bı cıksada rahatlasa kuzum kemırıyo fare gıbı ne bulursa sen neler yapıosun
jel konusunda soru işaretlerim var aslında arkdasımda soyledı ama tedırgın edıyo benı zararı yanetkısı vs durumlardan dolayı nasıl bısey bılgın var mı canım
tam bilmiyorum doktoruna danışarak almışlardır heralde eniştem bu konularda titizdir ki bebek yani ...
o zamanlarda bildiğim kadarıyla iyi geliyordu sürünce çocukta rahatlıyordu,
ilerki dönemlerde de yani yan taraflarında ki dişlerinin çıkmasında da yeşil soğan yiyordu :)))) senin bebiş küçük daha
doktora danış istersen sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?