Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aynen artık face bile takılmıyom direk cuuup buraya giriyorum fırsatım oldukça valla...

çok geçmiş olsun canım
her şerde bi hayır vardır bak ameliyat işi olmasa bunu öğrenemiycektiniz çaresine bakarsınız allahın vardır bi bildiği tabi çok üzülüyo insan ama ne yapıcan bunlarda imtihan
bende eşime sordum tatbikat işini tatbikat sonuçlanmadan nihakı yapabilirler sorun olmaz dedi....he illa bekliyceklerse hızlandırabilirler takip edip dedi

günaydınnnnnn bacılarrrrr :92:
bu güzel ve tek izin günümde işyerimdeyim işyerim taşınıyor sinir oldummm ama ne yapalım mecbur ekmek kapısı
bu arada facede ekledinizmi birbirinizi sizleri görmeyi çoook isterimmmmmm

ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimm
bu arad süpriz neymiş bende merak ettimm,hamarat bacım maşallah ben bilirim adanallıalr acayip hamarat olurlarr evlenince bak tüyoları istiyorum ona göreee

doğru söylüyorsun herşey bir imtihan allahım hayırlısını versin ve kimseyi sağlıksız bırakmasınn,nişanlıma hep diyorum baskı yapıyorumm ilgileniyorum diyor bakalım ne olacak sağolasın kuzummmm

Son düzenleme:
günaydınnn şekerr arkadaslarımmm
saat 9 da kalktım güyaa ama anca işim bittii kocişim geceye gitcek ya ona pogaca felan hazırladım sonra kahvaltı derken yoruldum belim koptu inankii

melike gezmeye mi gittin kız ohhhh sefan olsun canım benim
naber fıstıgım evet kusumm gezdik vallaa ne güzell olduuu canımsın çok soal

akşam geldim kuşum giremedim tabi anca girdim
sende gezmiş gelmişsin
bende annecimin yanına gidicem bi kaç gün içinde bakalım :98:

oh ohh güle git gel canımın içiii napıyon nasılsın bakalım görüşmeyeli çoköpüyorum seni bidenemm benim

çok tesekkürler canım benimm naber nasılsınn kuzucum aa ne güzel bende beklerim muhakkak bacım buyur gel inşş tabii sekerimm her daim elimden geleni yaparımm tüyolarda canımsınn süprizz bi hamilelik tişörtü beyaz önünde erkek bebiş bide küneficede künefe yemekmişş :98: romantik kocişim benimm

10 Nisan polis haftası kutlu olsunnnnnnnn

rabbimm basta eşlerimizi ve tüm polislerimizi korusun onlara güc kuvvet versin inşşş

selamlar
evet meloşcum denk gelemiyoruz yahuu iyi çok şkr napim tek tabanca takılıyorum
bugün biizmkiler tören elbisleri ile işe gittiler iki dirhem bi çekirdek :98:

10 nisan polis bayramınız kutlu olsun

Allah polislerimize görevleri başlarında yardımcısı olsun,eksik etmesin onları başlarımızdan

selam canım nasılsın altta görüyom seni
kalkmak zorundayım dürtüp dürüyo arka fondaki ses
sabah 6 da kalkıcaz uyku vakti
öpüyorum arada gel konuşalım canım

aleykumselam canım sen nasılsın?
evet geliyorum topiğinize bağımlısı oldum ayrılsamda bu forumu bırakamıyacağım heralde:))))
üzerimde sanki birton yük var bahar geldi ya ondan heralde bir uyku hali koyuverseler akşama kadar uyuyacağım sanki:)))
eee bırakmaz tabi arkadaki ses ilgi bekliyor adamcağız
çokkkkk öptüm canımmmm görüşürüz:90::90:

selam canım nasılsın?
ayyy evlilik telaşının üzerine birde işyerindeki telaş Allah yardımcın olsun canım,zaten geldimi üst üste geliyor herşey atlatırsın inşl....
evet canım bir imtihan işte Allah tez zamanda şifasını verir babacığının inşll...hele birde anne baba olunca insana daha bir koyar sizlerede sabır versin canım...

iyidir kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor?
ne güzel ya eşin sürpriz yapmayı seviyor demekki şanslısın kız
Allahım bizlerede böyle eşler nasip etsin inşl...

selamlar
evet meloşcum denk gelemiyoruz yahuu iyi çok şkr napim tek tabanca takılıyorum
bugün biizmkiler tören elbisleri ile işe gittiler iki dirhem bi çekirdek :98:

10 nisan polis bayramınız kutlu olsun

Allah polislerimize görevleri başlarında yardımcısı olsun,eksik etmesin onları başlarımızdan
aminn canımmm
iyidir kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor?
ne güzel ya eşin sürpriz yapmayı seviyor demekki şanslısın kız
Allahım bizlerede böyle eşler nasip etsin inşl...
çok şükür kuzum olsun okadar dimiiii amin canımm benimmm

kızlar hayret altta baya kişi var :86:

ben gidiyorum canlar bi kaç günlüğüne eşimle annemlere öpüyorum herkesi
meloşum grşrz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…