kesinlikle kuzusumm eliden bi uçan bide kaçann
ayy sormaa bende meraklardayım diom dogurucamm sen gelesiyee sülee yukk diooo sölemiyooo
oh ohh ne güzel olmuş kuzusumm ablacınla hasret gidermişindir
ii yapmışın fıstıgım kk da olmasa halimiz harap
aynen artık face bile takılmıyom direk cuuup buraya giriyorum fırsatım oldukça valla...
iii aksamlarrr kızlarrrr gezdik geldikkk
aysennnnnnn nirdesinn bebişimm gelmedinmi dahaa teyzecindenn çok özledik seniii kuzumun güzell teyzoşuuu
herkese günaydınlar güzel hafta sonlarııı olsunnnnn alıntı yapamadım baya bi olmuşş ama güzel dilekler için çok sağolun tahkikatı vereli 2 hafta oluyor çerkez kızı dediğini söyleyeyim nişanlıma uğraşsın acıcık bu arada babam ameliyat olamadı kalpde büyüme çıktı çok canım sıkıldı bende hiç size iyi bir haber veremiyorum ha bire derrt tasa anlatıp duruyorumkusura bakmayın
marryboker çok sevindim çikolat kistiyse sorun yok tatlımm,zayıfla dedi haaa şimdi kendim aklıma geldim zayıflayayamama sorunum old. hamileliğimi düşündükçe çıldırıyorumm
ben bi kaçayım buralardayım yineeee
merhaba hanımlar ?
ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimmgell kusum banaa kahve yapalım içeriz iki de sohbet ederizzbende kocişe yemek yapıom bi yandan da kk da takılıyom çok hamarat bi bacın var anlıcagınn
aksama kocişim bizi dısarıya cıkarıp gezdirecek oglusumla bide süprizi varmışşş bakalımm :98:
çok geçmiş olsun canım
her şerde bi hayır vardır bak ameliyat işi olmasa bunu öğrenemiycektiniz çaresine bakarsınız allahın vardır bi bildiği tabi çok üzülüyo insan ama ne yapıcan bunlarda imtihan
bende eşime sordum tatbikat işini tatbikat sonuçlanmadan nihakı yapabilirler sorun olmaz dedi....he illa bekliyceklerse hızlandırabilirler takip edip dedi
naber fıstıgımmelike gezmeye mi gittin kız ohhhh sefan olsun canım benim
akşam geldim kuşum giremedim tabi anca girdim
sende gezmiş gelmişsin
bende annecimin yanına gidicem bi kaç gün içinde bakalım :98:
günaydınnnnnn bacılarrrrr :92:
bu güzel ve tek izin günümde işyerimdeyim işyerim taşınıyor sinir oldummm ama ne yapalım mecbur ekmek kapısı
bu arada facede ekledinizmi birbirinizi sizleri görmeyi çoook isterimmmmmm
ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimm
bu arad süpriz neymiş bende merak ettimm,hamarat bacım maşallah ben bilirim adanallıalr acayip hamarat olurlarr evlenince bak tüyoları istiyorum ona göreee
doğru söylüyorsun herşey bir imtihan allahım hayırlısını versin ve kimseyi sağlıksız bırakmasınn,nişanlıma hep diyorum baskı yapıyorumm ilgileniyorum diyor bakalım ne olacak sağolasın kuzummmm
selam canım nasılsın altta görüyom seni
kalkmak zorundayım dürtüp dürüyo arka fondaki ses
sabah 6 da kalkıcaz uyku vakti
öpüyorum arada gel konuşalım canım
günaydınnnnnn bacılarrrrr :92:
bu güzel ve tek izin günümde işyerimdeyim işyerim taşınıyor sinir oldummm ama ne yapalım mecbur ekmek kapısı
bu arada facede ekledinizmi birbirinizi sizleri görmeyi çoook isterimmmmmm
ahh kuzum gelmeyi nasıl isterimm ama yollar çok ırak bu arada kuzum bizim mobilyalar malatyada yapılacak belki bende gelecem o zaman kısmet olursa uğrarımmm çok ciddiyimm
bu arad süpriz neymiş bende merak ettimm,hamarat bacım maşallah ben bilirim adanallıalr acayip hamarat olurlarr evlenince bak tüyoları istiyorum ona göreee
doğru söylüyorsun herşey bir imtihan allahım hayırlısını versin ve kimseyi sağlıksız bırakmasınn,nişanlıma hep diyorum baskı yapıyorumm ilgileniyorum diyor bakalım ne olacak sağolasın kuzummmm
naber fıstıgımevet kusumm gezdik vallaa ne güzell olduuu canımsın çok soal
oh ohh güle git gel canımın içiii napıyon nasılsın bakalım görüşmeyeli çoköpüyorum seni bidenemm benim
çok tesekkürler canım benimm naber nasılsınn kuzucum aa ne güzel bende beklerim muhakkak bacım buyur gel inşş tabii sekerimm her daim elimden geleni yaparımm tüyolardacanımsınn süprizz bi hamilelik tişörtü beyaz önünde erkek bebiş bide küneficede künefe yemekmişş :98: romantik kocişim benimm
selamlar
evet meloşcum denk gelemiyoruz yahuu iyi çok şkr napim tek tabanca takılıyorum
bugün biizmkiler tören elbisleri ile işe gittiler iki dirhem bi çekirdek :98:
aminn canımmm10 nisan polis bayramınız kutlu olsun
Allah polislerimize görevleri başlarında yardımcısı olsun,eksik etmesin onları başlarımızdan
çok şükür kuzum olsun okadar dimiiiiiyidir kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor?
ne güzel ya eşin sürpriz yapmayı seviyor demekki şanslısın kız
Allahım bizlerede böyle eşler nasip etsin inşl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?