- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
bacım bızlerı sormussun ıyıyız sukur benım sekercık bugun emekleme pozısyonunda one arkaya sallanmayı kesfetmıs 2kere yaptı ama cok komıktı fena olacak sessız teyyarem
günaydınlarrrr güzel hatunlarrrrrr
nasılsınn kuzummm ohhh yine künefenide yemişşinn afiyet olsun bacım..bende almıştım tişört çok tatlı oluyoo eşin işi biliyoo vallaha ne güzell.
evet bitanem benimm canım kocişimm allahım işini gücünü rast getirsin basımızdan eksik etmesin inşş :98:
sen napıyon naıslsın bitanem benimm bende kahvaltı hazırlıcam kociş uyandı sabah cıkmıştı görevden iyiyiz bizde teyzesi çok saol ahaa oglumm hopladıııı vallaaa
ben yerim onu yaaa allahıımm ne büyüksünki öyle bi can veriyorki onlara içimizde bile hoppidi hoppidi hopluyorlarrr valla özledim bende hamileliği dün nette konuşuyoruz eşimlede taha da ağlıyo babasını özledi galiba oğluşum ne zaman babasını görse ağlıyo eşimde diyorki neden ağlıyoo ooo yoksa kardeşmi istiyormuşşş diyoo dedimmm amannn bi büyüsün de bu ben hamilelik depresyonunu atamadım üzerimden zaten dahabende iyiyim canım yaa bi yandan eşimin özlemi var ama bi yandanda burada ailemleyim o çok güzel gidincede burayı özleyeceğim yine zor gelecek bakalım nasıl olacak öyle işde vakit geçiriyoruz oğluşumla
aynen canım yaa harika bi duygu gercekten su tansiyon işimde olmasaydı daha güzel olucaktı neyse herseyde varmış bi hayır diyelim kuzucumm bi yandan diyet yapıoz hem fazla da kilo almıyoz kuzusumla
ikincide olur inşş canım hele bi büyüsünler abi olsunlardadarısıda tüm isteyen arkadaslara olsun inşşş
sen ne zaman gidiceksin kuzum tahayıda seni de cok öpüyorumm
iyi akşamlar bayanlar....ben bu ay klomen kullanmıştım...şu an kasıklarımda belimde çok sızı var ağrı giderek artıyo...sizce nedendir ya
iyi akşamlar bayanlar....ben bu ay klomen kullanmıştım...şu an kasıklarımda belimde çok sızı var ağrı giderek artıyo...sizce nedendir ya
ben kullanmadım bilemicem ağrı yaparmı ama acaba hamilemisin canım yaa onun içinde ağrın olabilir melike kullanmıştı acaba ondada ağrı oldumu o cvp yazar bakalım ama inşallah hamilesindirde onun içindir kasık ağrın
canımmmm benimmm yumurtan catlıyooooooo ara bi doktoruna danıs yinede bende öle olmustum kuzucummm
günaydınnn kızlarrrrrr
eşimi göreve yolladım bi baktımm nisanda dışarısı bembeyaz kar yagıyooooo
cnm hamile değilim henüz
yok cnm ya daha çatlamadı nefes alamıyorum şişkinlikten,sanırım kiste dönüştü benim yumurtam
günaydın cnm bizde de inanılmaz yağmur yağıyorrr...işe zor geldim...çok ilginç nisanda kar yağması...iklim baya değişti...:26:
hadi yaa eminmisin kuzusumm kacıncı günün bu ilk günden itibren belli olmaz bebeqem eger öle agrı varsa ben öle oluyo diye biliyorum hakkında hayırlısı olsun bitanem evet yaa sormaa kar yagıyo halaa
cnm adetimin 20. günü eğer yumurtam çatlasaydı akıntımdan anlardım ama yok öyle bişey sanırım kist olduu
kist oldugunu nerden anladın canımm:26:
ağrılarımdan cnm ya.geçmiş yıllarda yine adetim geciktiğinde böyle olmuştum kist demişlerdi adet olunca geçiti ondan şüphelendim eğer çatlasaydı akıntımdan belli olurdu.o da olmadığına göre çatlamayıp kist oldu diye düşünüyorum zaten cuma kontrolüm var :26:
belli olmaz canım ama sen yinede degerlendir
değerlendircem de kocişe küstüm cuma günü kızdım bende bu ayı boşluyom dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?