Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet kusumm yaa duygusallıgım tavan yaptı bugün çok üzgündüm bida olmaz inşşş şimdi kocişim yanımda hem moralimde yükseldi çok şükür kuzusumda hopluyooo :98:

iyi geceler güzel topikciğin güzel hanımları yorgunluktan uykum kaçtı aynen bu durumdayım sabah iş var yine

ayy saol canımmm amiinnn inş. darısı tüm isteyenlere birde keseyi görseydik arada bir kasıklarım ağrıyor korkuyorum bişi olcak diye
dikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş kese
bende gizlideyim kuzu ama yolluyorum mesajı,inşallah havadisler yakında olur canım benimmmm
bu arada sana katılıyorum ya benim 4 ayım kaldı zaten düşün düşün ...... işin düşünmemek için herşeyi yapıyorummm

ya değilim 78dim şimdi tartıldım 80 olmuşum kafayı yiyecem yaaaaaaaaabide hamile kalsam 100 bulurum heraldee

aysencim senin yürüyüş bandı işe yaradı baya heraldee spor olmazsa gitmiyor bu kilolarr

meloşummmm canım sen nasılsınnnn nasıl oldunnn

daha iyiyimm kuzusum çok şükür kocişim geldi moralim yerine geldi valla allahım basımdan eksik etmesin inşş :98:
oglusumda hopluyoo oda mutluu maşallah ama arada acıtıyo karnımı yapma diom duruyo canım kuzum benimm oyy kurban olurum ben onu verene babası geldi görevden bide meyve de yedik ya bebeqem böle şımarıyoo paşamm
rabbim ben isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza hayırlısıyla nasip etsin inşş basta aysenimle sarıbebişime sonrada sizlere kuzucumm
sende iyisin inşş fıstıgım benimm

meloşum özelden yazamıyorum yaaa net çok kötü durumdaaa sende bana bak bakemm çerkez kız beni manken yaptı sen ne diiyeceksin,bu araa sana maşallah diyorumm hamile kalınca tüyolara ihtiyacım var haberin olsunnn:82::82:

çok sevindimm kuzum aynı anda yazmışız heralde mesajı görmeden yazdımmm bu arada inşallahh güzel haberler artarrr

kızlarrr hamilelikte ben ilk aylar hiç kilo almadım ama kusmadıgım halde sadece istemedigim selere dokunamadım zorlamadım canım ne istediyse onu yedim tatlıyı agzıma sürmedim 4.cü aydan sonra basladım birazda dikkat ettikten sonra inanınki kilo almıyosunuz bende boyum posum yerinde kemiklerim daha bi irileşir korkusuyla tadımlık yedim yeri geldi doyasıya ama bi taraftan mutlaka ayarı düzellttim hiç korkmayın çok şükür 7.ci ayımıza girdik 6 kilo aldık oda 5 ti bu ay q1 kilo daha geldi artık 2 kilo alırmısız bilemicem nolucak görücez

çok sevindimm kuzum aynı anda yazmışız heralde mesajı görmeden yazdımmm bu arada inşallahh güzel haberler artarrr

tabisiii kuzusuu ben burdayım allahın izniyle her daim canımsınn
elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım bitanem benim inşş kuzucumm inşşş

tabisiii kuzusuu ben burdayım allahın izniyle her daim canımsınn
elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım bitanem benim inşş kuzucumm inşşş

sağol kuşum benimmm sende benim için öylesinn ben artık yatıyorum canım benim tatlı rüylar iyi gecelerrr

ohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem
diyet ve spor yapıyorum ben canım
sen kaç kilosun boyun kaç yeni doğum yaptın sen zayıflarsın hele biraz dur

tombul manken

aboo kız sen verecem diye alıyonmu
iyi gidiyo kuzum toplam 6 kilocuk gitti ama takıldım 77 78 arası bende gitmiyo daha bi zaman sonra duraklama dönemi yaşanırmış rejimlerde galiba o safhadayım ben :97:

valla bacım süpersin zaten 10 12 kiloyla doğuma girmek normalmiş
hadi bakalım bizde hamile kalalımda eccik kilo alalım inşlh

sağol tatlım güzel dilekleriniz için...inşallah aysen de bende müjde veririz size...

aysencim sende bebek istiyon sanırım benim gibi....tedavi falan oluyonmu? ben bu ay klomen kullandım işe yaramadı....

herkese selam dostlar hepinizi öoüyorum kocaman kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meloşumm nasılsın bugün ayağın ağrıyormu,sarıbeybimm mesaj attım yanıtlamadın ses seda yokkkk

inşşş kuzucumm inşşş yaa tabi bide benim tansiyon problemim cıktı herseyi yiyemiyorum yersem 14-9 oluyo alim allah tuzsuz yemeye calışıyorum zaten hamilelikte iki sorundan biri tansiyon yükselmesi ve şeker bitanem benim cok şükür sekerim iyi cıktı ama tansiyondan yırtamadım
asglık olsun surda ne kaldı dayanıyırım kuzum için allah korusun bişi olur diye ödüm kopuyo kaçamak yaptıgımda ama usluyuz şimdilik güzeller güzeli teyzoşu darısıda size olsun inşşş bebişim benimm

melikem günaydın..nasılsın?...

coponum daha müsait olup bakamadım ki hemen bakıyom kuzum....

iyiyim canım ock şükür kocişimle müzik dinliyoruz kral tv kahvaltı hazırlamaya gidicem birazdan sen napıyosun nasılsın bitanem benimm

ohh maşallah size enişte de romantik sanırımm benim kociş hiç müzik falan dinlemez işi gücü vurdulu kırdılı film izlemek
afiyet olsun kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…