- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
adet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı oldu
olur oyle canım gecen yıl ne durumda oldugumu unuttun mu???
valla 27 yıldır emnıyet camıasının ıcındeyım nısan ayında tayın acıklandıgını gormedım bızım gecen yıl mayıs sonunda acıklandı 1ay daHa mutlu yasayabılırsın
ben sıze ne deyım manken gıbı Hatunlarsınız bı de rejım yapıyonuz tüü size
dikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş keseayy saol canımmm amiinnn inş. darısı tüm isteyenlere birde keseyi görseydikarada bir kasıklarım ağrıyor korkuyorum bişi olcak diye
bende gizlideyim kuzu ama yolluyorum mesajı,inşallah havadisler yakında olur canım benimmmmgörüşelim tatlım özelden at bana ismini...benimki aranmalara kapalı ya sen bulamazsın beni...aminnn cnm kısa zamanda inş emsalsiz gibi güzel haber veririm sizlere....
tatlım benimm ayyy kıyaamam...kız korkutma bende seneye anamı burda bırakıp gurbete gitcem...hemde tek kızım anama çok düşkünüm o da bana....bacağın için de geçmiş olsun cnm ya kociş ovsun bacacıklarını.....
adet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı oldu
valla 27 yıldır emnıyet camıasının ıcındeyım nısan ayında tayın acıklandıgını gormedım bızım gecen yıl mayıs sonunda acıklandı 1ay daHa mutlu yasayabılırsın
iyi geceler güzel topikciğin güzel hanımları yorgunluktan uykum kaçtıaynen bu durumdayım sabah iş var yine
dikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş kese
bende gizlideyim kuzu ama yolluyorum mesajı,inşallah havadisler yakında olur canım benimmmm
bu arada sana katılıyorum ya benim 4 ayım kaldı zaten düşün düşün ...... işin düşünmemek için herşeyi yapıyorummm
ya değilim 78dim şimdi tartıldım 80 olmuşum kafayı yiyecem yaaaaaaaaabide hamile kalsam 100 bulurum heraldee
aysencim senin yürüyüş bandı işe yaradı baya heraldee spor olmazsa gitmiyor bu kilolarr
meloşummmm canım sen nasılsınnnn nasıl oldunnn
daha iyiyimm kuzusum çok şükür kocişim geldi moralim yerine geldi valla allahım basımdan eksik etmesin inşş :98:
oglusumda hopluyoo oda mutluu maşallahama arada acıtıyo karnımı yapma diom duruyo canım kuzum benimm oyy kurban olurum ben onu verene babası geldi görevden bide meyve de yedik ya bebeqem böle şımarıyoo paşamm
rabbim ben isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza hayırlısıyla nasip etsin inşş basta aysenimle sarıbebişime sonrada sizlere kuzucumm
sende iyisin inşş fıstıgım benimm
meloşum özelden yazamıyorum yaaa net çok kötü durumdaaa sende bana bak bakemm çerkez kız beni manken yaptı sen ne diiyeceksin,bu araa sana maşallah diyorumm hamile kalınca tüyolara ihtiyacım var haberin olsunnn:82::82:
çok sevindimm kuzum aynı anda yazmışız heralde mesajı görmeden yazdımmm bu arada inşallahh güzel haberler artarrr
tabisiii kuzusuu ben burdayım allahın izniyle her daim canımsınn
elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım bitanem benim inşş kuzucumm inşşş
sağol kuşum benimmm sende benim için öylesinnben artık yatıyorum canım benim tatlı rüylar iyi gecelerrr
dikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş kese
AYYY annesi dedinya böleee yüreğimin yağları eridi sankimcuma günü gidicem canım inş. görünür.
diyet ve spor yapıyorum ben canımohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem
tombul mankenadet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı oldu
iyi geceler güzel topikciğin güzel hanımları yorgunluktan uykum kaçtıaynen bu durumdayım sabah iş var yine
bende gizlideyim kuzu ama yolluyorum mesajı,inşallah havadisler yakında olur canım benimmmm
bu arada sana katılıyorum ya benim 4 ayım kaldı zaten düşün düşün ...... işin düşünmemek için herşeyi yapıyorummm
ya değilim 78dim şimdi tartıldım 80 olmuşum kafayı yiyecem yaaaaaaaaabide hamile kalsam 100 bulurum heraldee
aysencim senin yürüyüş bandı işe yaradı baya heraldee spor olmazsa gitmiyor bu kilolarr
meloşummmm canım sen nasılsınnnn nasıl oldunnn
kızlarrr hamilelikte ben ilk aylar hiç kilo almadım ama kusmadıgım halde sadece istemedigim selere dokunamadım zorlamadım canım ne istediyse onu yedim tatlıyı agzıma sürmedim 4.cü aydan sonra basladım birazda dikkat ettikten sonra inanınki kilo almıyosunuz bende boyum posum yerinde kemiklerim daha bi irileşir korkusuyla tadımlık yedim yeri geldi doyasıya ama bi taraftan mutlaka ayarı düzellttim hiç korkmayın çok şükür 7.ci ayımıza girdik 6 kilo aldık oda 5 ti bu ay q1 kilo daha geldi artık 2 kilo alırmısız bilemicem nolucak görücez
daha iyiyimm kuzusum çok şükür kocişim geldi moralim yerine geldi valla allahım basımdan eksik etmesin inşş :98:
oglusumda hopluyoo oda mutluu maşallahama arada acıtıyo karnımı yapma diom duruyo canım kuzum benimm oyy kurban olurum ben onu verene babası geldi görevden bide meyve de yedik ya bebeqem böle şımarıyoo paşamm
rabbim ben isteyen burdaki tüm arkadaslarımıza hayırlısıyla nasip etsin inşş basta aysenimle sarıbebişime sonrada sizlere kuzucumm
sende iyisin inşş fıstıgım benimm
AYYY annesi dedinya böleee yüreğimin yağları eridi sankimcuma günü gidicem canım inş. görünür.
inşallah cuma keseyi görürsün
valla bacım süpersin zaten 10 12 kiloyla doğuma girmek normalmiş
hadi bakalım bizde hamile kalalımda eccik kilo alalım inşlh
inşallah keseyi görünce bunlar lafta kalacak inşallahhhdikkat et kuzu yorulmamaya ayakta çok kalmamaya ve ufacıkda olsa hoplayıp sıplamalara dikkat et o şimdi tutunacak annesii o tutunana kadar dikkat edeceksin inşallah görürsünüz keseyide ne zaman görünürmüş kese
diyet ve spor yapıyorum ben canım
sen kaç kilosun boyun kaç yeni doğum yaptın sen zayıflarsın hele biraz dur
tombul manken
aboo kız sen verecem diye alıyonmu
iyi gidiyo kuzum toplam 6 kilocuk gitti ama takıldım 77 78 arası bende gitmiyo daha bi zaman sonra duraklama dönemi yaşanırmış rejimlerde galiba o safhadayım ben :97:
ayyyy sorma yaaa :18::18::18:top misali yuvarlanacam heralde korkuyorummm
aman sana maşallah beynin o kiloyu kabul etmiş diyolarki sajkıncalı ama bu durumdan kurtulmak için şok diyet yapmak gerekiyormuş böyle 2 günlük filan olyor ya ondan
valla bacım süpersin zaten 10 12 kiloyla doğuma girmek normalmiş
hadi bakalım bizde hamile kalalımda eccik kilo alalım inşlh
sağol tatlım güzel dilekleriniz için...inşallah aysen de bende müjde veririz size...
inşallah cuma keseyi görürsün
amin kuzusum aminnnn sende saol tatlısım benimm
melikem günaydın..nasılsın?...
coponum daha müsait olup bakamadım ki hemen bakıyom kuzum....
iyiyim canım ock şükür kocişimle müzik dinliyoruz kral tvkahvaltı hazırlamaya gidicem birazdan sen napıyosun nasılsın bitanem benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?