evet canım bende beklemedeyim bende ,ki ay kullandım olmadıaysencim sende bebek istiyon sanırım benim gibi....tedavi falan oluyonmu? ben bu ay klomen kullandım işe yaramadı....
herkese selam dostlar hepinizi öoüyorum kocaman kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meloşumm nasılsın bugün ayağın ağrıyormu,sarıbeybimm mesaj attım yanıtlamadın ses seda yokkkk
şok diyete giricem bende regl olmayı bekliyorum
inşallah keseyi görünce bunlar lafta kalacak inşallahhh
ayyyy sorma yaaa :18::18::18:top misali yuvarlanacam heralde korkuyorummm
aman sana maşallah beynin o kiloyu kabul etmiş diyolarki sajkıncalı ama bu durumdan kurtulmak için şok diyet yapmak gerekiyormuş böyle 2 günlük filan olyor ya ondan
inşşş kuzucumm inşşş yaa tabi bide benim tansiyon problemim cıktı herseyi yiyemiyorum yersem 14-9 oluyo alim allah tuzsuz yemeye calışıyorum zaten hamilelikte iki sorundan biri tansiyon yükselmesi ve şeker bitanem benim cok şükür sekerim iyi cıktı ama tansiyondan yırtamadım
asglık olsun surda ne kaldı dayanıyırım kuzum içinallah korusun bişi olur diye ödüm kopuyo kaçamak yaptıgımda ama usluyuz şimdilik güzeller güzeli teyzoşu darısıda size olsun inşşş bebişim benimm
sağol tatlım güzel dilekleriniz için...inşallah aysen de bende müjde veririz size...
he bacım ne kaldı doğuracan valla
tuz tansiyon olmasa bile iyi değil zaten ödem yapıyo şişiriyo hamişleri yengeminde öyle olmuştu
amin kuzusum aminnnn sende saol tatlısım benimm
kızlar kendim için duaya başladım 4444 salaten tefriciye duası... okuyabilen olurmu acaba yardım edermisiniz bana? sayı önemli değil... :26:
canım ben okurum ama bugün yarın regl olabilirim bitince okurum tabi
nasılsın canım bebiş nasıl,sezeryan mı doğum yaptında göbek kaldı?
iyiyim canım sen nasışlsın bebişimde ii ağlamayı öğrendi sıpa durmuyo artık mızıldayıp duruyo dayak istiyooookız normal doğum yaptım ama göbeği sarmak gerekiyormuşya hiç sarmadım korse bile takmadım onun için kaldı
evet canım bugünlerde böleyim içimden hiçbişi yapmak gelmiyo iş,güç, ders ,hiçbişi gerci evi yen, temizledim hergünde düzenliyorum ya bakalım inşş toparlanırım en kısa zamanda kuzumm saolasın düşünmen yeter canım hemşocum cok öpüyorum seni ve bebişiniiimelikecim nasılsın canım neden üzüyorsun sen kendini gerçi bende hep oturup oturup ağlıyordum ama ne yapalım canım bee eşlerimiz için dayanmak zorundayız sen üzme kendini güzelim biz ilçedeyizde tel çekmiyo benim ondan arayamıyorumda seni
slm millett
neden kimseler yokkk
bugün bakan gelmiş buraya 3 gün de kalacakmış..izinleri kapatmışlar ve bu saate kadar eşim gelmedi az önce yalnız yemek yedim...bakan yemeğini yiyip gezip oteline gidene kadar bekliyorlar...sizce bu adaletmi???
bunu dili getircem içişlerine mail mi atsam dilekçemi yazsam offfffff
bir iki kişiyle olacak şey değil birlik olup sorunları anlatmamız gerekir o zaman daha iyi sonuçlar alabilirsin...napıcaksın burası türkiye herşey oluyor ....devlet büyüklerinin şahsi işlerinde bile (örn kabir ziyareti,cuma namazları falan ) devletin polisini kullanıyorlar ya çok sinir oluyorum ,zaten adam normal görevinde çok yoruluyor birde ek görev mesai parasını bari versinler değil mi?
günaydın sekerlerrrrr
benimde bugün günüm varrrşimdi kuaföre felan gidicem anca hazırlanırım saat 12 de gidiyoruz kuzusumlaa kurtlarımızı döküp gelicez kendinize çok ii bakın olurmuu :80:
herkese selam kızlarrrrrr işler yoğun merhaba diyeyim dedimmmm hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın sekerlerrrrr
benimde bugün günüm varrrşimdi kuaföre felan gidicem anca hazırlanırım saat 12 de gidiyoruz kuzusumlaa kurtlarımızı döküp gelicez kendinize çok ii bakın olurmuu :80:
slmm kuzuumm allah kolaylık versinnnherkese selam kızlarrrrrr işler yoğun merhaba diyeyim dedimmmm hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok kuzusum oynamadık zatiiievt işte o topluluğu nasıl oluşturabiliriz... diğer memurların sendilaraı var grev hakları var bizimkiler emir kulu ya .... vatan hainleri baş kaldırıyo onlara ses yok polisi tokatlıyolar ses yok....
evt madem ek görev veriyorsun ücretini de ver de değsin bari...5 gün izin kapalı gece 12 de geldi eşim yemek ye çay derken 1,30 yattık sabah 7,30 bi daha görev 5 gün böyle izinsiz çalışılacak dünyanın neresinde var böyle bir şey...
ohh gez cnm paşanla beraber...kız çok oynama heeee
slm cnm benimde işler yoğun ama sıkıldım bi ara verdim...öptm kolay gelsn sana....
günaydın melike,ooo güne gidiyorsun iyi muhabbetler canım döktür şöyle kurtlarını için açılsın, hemde moral depolarsın bikaç gündür duygusallığın üzerindeydi heralde
tamam canım okuyunca söylerim o zaman sen dağıtıyomusun yoksa sadece kendinmi okuycan geri kalanınıaysen cim sağol cnm okuyunca bana yazarsın listeye ekliyeyim..
süttendir o sonra eski halini alır..boyun uzunsa 72 fazla değil ben 72 de tombul durmuyomayy aysencimm zaten kiloluydum ben 72ile ile hamile kaldım 82ile doğum yaptım hemen gitti hepsı yine 72kiloyum ama zaten göbeğim vardı birde doğumda kaldı 3aylık hamile gibiyim vallaha birde sütten göğüslerr şişiyo zaten kocamandı temelli büyüdü bi görsenneşim dalga geçiyooo
kime neyi analtıcan canım benim eşimin her hafta kapanırdı çevikteyken başbakan cuma namazı kılardı her hafta biizmkiler onu beklerdi bende adeletmi bu derdim bir kişi namaz kılacak diye onca kişi kılamıyo :97:bugün bakan gelmiş buraya 3 gün de kalacakmış..izinleri kapatmışlar ve bu saate kadar eşim gelmedi az önce yalnız yemek yedim...bakan yemeğini yiyip gezip oteline gidene kadar bekliyorlar...sizce bu adaletmi???
bunu dili getircem içişlerine mail mi atsam dilekçemi yazsam offfffff
mesaimi paramı hayal onlar bizler için şu an :97:bir iki kişiyle olacak şey değil birlik olup sorunları anlatmamız gerekir o zaman daha iyi sonuçlar alabilirsin...napıcaksın burası türkiye herşey oluyor ....devlet büyüklerinin şahsi işlerinde bile (örn kabir ziyareti,cuma namazları falan ) devletin polisini kullanıyorlar ya çok sinir oluyorum ,zaten adam normal görevinde çok yoruluyor birde ek görev mesai parasını bari versinler değil mi?
gez anam gez bende eve yeni geldimgünaydın sekerlerrrrr
selam canımherkese selam kızlarrrrrr işler yoğun merhaba diyeyim dedimmmm hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
evt işte o topluluğu nasıl oluşturabiliriz... diğer memurların sendilaraı var grev hakları var bizimkiler emir kulu ya .... vatan hainleri baş kaldırıyo onlara ses yok polisi tokatlıyolar ses yok....
evt madem ek görev veriyorsun ücretini de ver de değsin bari...5 gün izin kapalı gece 12 de geldi eşim yemek ye çay derken 1,30 yattık sabah 7,30 bi daha görev 5 gün böyle izinsiz çalışılacak dünyanın neresinde var böyle bir şey...
bu anlattıklarını nerden biliyorum acaba
yine iyi gelmiş benim eşim 1 de gelirdi sabah 5 de kalakr giderdi şimdi arada oluyo ama bunada şükür diyoruz
ohh gez cnm paşanla beraber...kız çok oynama heeee
slm cnm benimde işler yoğun ama sıkıldım bi ara verdim...öptm kolay gelsn sana....
günaydın sekerlerrrrr
şu batmandaki kargaşayı izledimde ne kadar cani ruhlu insanların içinde yaşıyoruz...polise ateş açmışlar yaralanmış çok üzüldüm elleri kopsun kendi başlarını yesinler hepsi..vatan hainleri allahın belaları...
dün gecede sarhoşun biri eşimin polis arabasına gelmiş çarpmış ucuz atlattılar çok şükür..ama ya daha kötüsü olsaydı diye düşünmekten sabaha kadar gözüme uyku girmedi..
rabbim tüm polisleri askerleri korusun hepsinin yardımcısı olsun inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?