Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

atlatırsın cnm inşallah Allah yardımcın olsun..sağ salim bebişinni kucağına alırsın inşallah..

melike canım nasıl oldun iimisin ne zaman müsait oluyorsun bilmiyorum canım dinleniyorsundur falan diye aramıyorum haberdar et beni öpüyorum

canım vuracakları aşı acıldıgı zaman dıger bebeklerede yapılması gereken bır ası o yuzden butun bebeklere aynı gun yapacaklardır bızım de oyle olmustu bcg asısı sanırım

her doktor farklı soyluyor canım üzülerek sunu gördüm ki birbirlerinden de pek hoslanmıyorlar sadece kendını ıspat etmıs olanlar boyle tavırlar ıcınde degıl benım doktorlarım docenttı ve mukkemmel ınsanlardı bı baska hastanın suyu azalmıstı ama onun gebelıgının son haftalarıydı doktorum ona bebegın suyunun bulundugu yer su testısı gıbıdır kırıldımı hepsı gıder demıstı ama azalma durumuna ne dedı bılmıyorum tıp fakultesıne gıt canım (tabı gıtmedıysen ) oradakı doktorlar daha ıyı ooluyor

tıp fakültesine gitmedim canım özel iyidir diye özele gittim hep tıp fakülteleri felaket kalabalık oluyor geçen arkadaş baktı benim için randevu alacaktı çapadan bir hafta sonraya gün veriyor...

atlatırsın cnm inşallah Allah yardımcın olsun..sağ salim bebişinni kucağına alırsın inşallah..

artık psikolojimin yıprandığını hissediyorum üç gün önce arkadaşımın methettidiği dr. gitmiştim fitil vermişti dün yine gittim çünkü üç gündür arttı kanamam bayağı yeniden muayene etti sızıntının nerden kaynaklandığını bilemiyorum dedi 10 gün rapor verdi. kafayı yiycem ya fitili kullanmana gerek yok dedi birde en iyisi bu dr.sa kötüsü nasıl olur bilmem kafam karıştı resmen moralim bozuk napacağımı şaşırdım.

sorma kuzumm bende anlamadım inanki ama daha önceden belirti yasıyodum dr beyin anlattıgına göre
kızlar bu arada coponumm yani seda arkadaşımızın babası yoğun bakımdaymışşşfaceden görüştük de dua bekliyor bilginiz olsun..
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah...
çok gecmiş olsun çok üzüldüm canım dualarımız babacıgla inşşş
inşallah canım büyük bir hevesle bekliyoruz güzel haberlerini bu arada tefriciye okuyormussun sanırım bende okuyabilirim okuyabıldıgım kadar sana sayı verırım ne kadar okursam

çok tesekkürler bitanem benim hemde nasıl zor oldu bi bilsen

anlıyorum canımm ben bile burdan nasıl stres oldum duyunca bide tabi rahatsızlıgımda vardı hiç uyku ne unutmuştum [/QUOTE]
cok zor meloşum işimiz çok geçmiş olsun bebem dikkat et kendine

melekcim hakkımda ne düşünürsün yazdıklarımdan sonra bilmiyorum ama ben asılarda ya da kan alınırken bebegımden cok üzülmüyorum ya da üzülmediğimi sanıyorum kendimi aşı oldugunda iyi olacagı yönünde motive ediyorum allah korusun aşı olmazlarsa asıların engelledıgı hastalıklarla nasıl basa cıkabılırler hastalıga dayanmaları asının bı anlık acısından daha zor olur boyle dusun canım benım o zaman daha rahat olursun benım bebegım dogdugu andan ıtıbaren her 4saatte 1kanı alındı 4gun boyunca sonra kı kan aldıklarının sayısını bıle bılmıyorum ama bıldıgım tek sey hersey saglıgı ıcın olması
bu arada dogum sonrasında hemoroıd sorunu cok oluyor aman dıkkatlı ol benım bu zaman kadar oyle bı sorunum olmamıstı malesef dogumdan berı kıvranıyorum

ya cok uzuldum bakayım bende bır face belkı karsılasırız rabbım acıl sıfalar versın[/QUOTE]
sorma kuzu yaa hemde nasıl zor
melike canım nasıl oldun iimisin ne zaman müsait oluyorsun bilmiyorum canım dinleniyorsundur falan diye aramıyorum haberdar et beni öpüyorum
ilk gün ki gibi deilim canım benim çok soal bitanemmm çok şükür daha iyiceyim saolsun konu komsu eşim hep destek oldular yoksa halim haraptı şimdi iyileşiyom ama zor bi görevim var dogumdan sonra büyük ameliyatımı olmak :18: herseyin bası saglık derler ya hakkatten ölemiş bunu bi kere daha anladım düsündügün için cok saol canım
meloş nerdesın kuzu

burdayım tatlım benimm naber nasılsın kuzusumm bebişin nasıl bende iyi olmaya yakşaltım kaşınıyo şimdi sanırım iyileştiginin göstergesi bugün ilk defa üzerine dogru yattım çok özlemişim öle yatmayı inankii saga sola bile dönemiyoken oyy allahım sana binlerce sükür diyorum

cnm benim daha iyi bi dr araştırsan bi de ona görünsen..ne demek sızıntının nerden geldiğini bilmiyorum...işi ne ki ??
sen sabırla sakince başka bi dr aramaya çalış bence 1 hafta sonrasına gün de verse al git cnm hazır raporluyken bi de ona görün tıp fakülteleri araştırır cnm benim Allaha emanet ol bizi sakın habersiz koyma...

bismillahirrahmanirrahim
ya rabbim bu mübarek cuma saatinde sen tüm hastalara şifa dertilere deva borçlulara eda ihsan eyle....
çocuk hasreti olan arkadaşlarımızı içinde beni de sağsalim hayırlı bi şekilde bebek müjdesiyle sevindir...hamile arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar nasip eyle...
evlerimize huzur bolluk bereket eşlerimizle muhabbet ve sağlıklı uzun ömürler nasip eyle...
tüm işsizlere iş evsizlere ev bekarlara hayırlı eş nasip eyle içinde abimede hayırlı bir iş ve hayırlı bir evlilik nasip eyle..vatan bekçilerimiz olan polisimizi askerimizi tüm güvenlik birimlerimizi sen kötü insanların şerrinden,kazalardan belalardan esirge,evlerinden çıktıkları gibi dönmelerini nasip eyle...amin amin amin..

soluksuzken bile çıkan tek soluktur dua,bazen bir bakış,bir dokunuş,iç çekiş,bazen gözümüzdeki yaştır dua,boğazımızdaki düğümlenen hıçkırıktır dua,bazen başarı bazen kaygı,bazende vuslattır dua,aslında varlığı sahibinden isteyiş sonsuzluğa uzanıştır dua,dualarımıza birbirimizi kattığımız için allah bizlerden razı olsun..

amin canım amin Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşl çok güzel dualar etmişsin ....
bu arada herkese hayırlı cumalar

melike nasılsın ben burayı çok takip edemiyorum canım.hamileliğin nasıl gidiyo.inş bebeğini sağlıkla alırsın kucagına.hoşçakal allaha emanet ol.

melike nasılsın ben burayı çok takip edemiyorum canım.hamileliğin nasıl gidiyo.inş bebeğini sağlıkla alırsın kucagına.hoşçakal allaha emanet ol.

iiiyim çok şükür tatlım benim sen napıyosun nasılsın kuzum çok şükür iyiyiz teyzesi az kaldı şafak sayıyoz kuzusumla çok öpüyorum seni bitanem benimmm

iyiyim canım sağol bende çocuklarımla uğraşıyorum .tayinciyiz ,bekliyorum. bende seni öptüm hoşçakal

hadi yaa nereyi yazdınız bacım hakkınızda hayırlısı olsun inşş en gec polislerinki acıklanıyo biliyosun kusumm sanırım 15 haziran yani secimden sonra acıklanır

Son düzenleme:
melike ecesuu nasılsın..gebelik nasıl gidiyor....allah kolaylık versin canım benim.....

çok tesekkürler bitanem benimm iyiyim çok şükür safak sayıyom artık bitanem sen napıyon nasılsın bebişlerin nasıl çok öpüyorum seni canım

ben gezmede değilim doğrusu kociş çalışıyo oğlum dün aşı oldu canı yanıyo uyuyo bende grip olmuşum ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…