Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok tesekkürler bitanem benimm iyiyim çok şükür safak sayıyom artık bitanem sen napıyon nasılsın bebişlerin nasıl çok öpüyorum seni canım

oh oh canım benim.iyi olmanıza sevindim....allah yardımcın olsun,bayağı azaltmışsın günlerini.....iyiyim çok şükür,çocuklarda iyiler...

günaydınlarr iyiy pazarlarrr

bizde bugün oglusumla polis evine dügüne gitcez bi polis eşi arkadasımın kız kardeşinin bi polisle nişanı var şimdi kahvaltı felan hazırlıcam biraz evi toparlıcam aksama nişan anca kuafördü felan derken gece yorgun olmasam gelirim sekerlerim kendinize cici bakın emii öpüldünüzz

merhaba hanımlar iyi hafta sonları
mrb sekerimm naber nasılsınn
oh oh canım benim.iyi olmanıza sevindim....allah yardımcın olsun,bayağı azaltmışsın günlerini.....iyiyim çok şükür,çocuklarda iyiler...
allah razı olsunn çok saoll evet ya azaldı valla saka gibi son 54 gün :18:
iyi olmanıza bende cok sevindim bitanem benimm hepicinizi çok öpüyoyumm

ben gezmede değilim doğrusu kociş çalışıyo oğlum dün aşı oldu canı yanıyo uyuyo bende grip olmuşum ölüyorum
geçmiş olsun taze anne inş atlatırsın bi an önce
benımde ılk randevu alırken oyle olmustu ama ben hocadan almıstım randevuyu bana da 2hafta sonrası ıcın vermıslerdı ama benım 28.hafta dolmadan muayene olmam gerekıyodu emnıyet mud. sekreterı aldı randevuyu hemen ertesı gune verdıler sende oyle yap ıstersen daha kolay oluyor bı de gıdecegın doktor en az docent olsun hocadan bır kez randevu alıp gıttıgın zaman sonrakı muayenelerınde cok rahat oluyo

amin canım rabbım senden razı olsun

hatunlaar hayat cok garıp gecen gece sancılandım bobreklerımde kum vardı onun sancısıydı apandıst supesıyle gece 1de doktora gıttık kanımı aldılar degerlerım yuksek cıktı 3te tekrar aldılar duserse gıdersınız artarsa yarın genel cerra gelır dedıler ben dusecek umuduyla beklerken yukseldı hemde ne yukselme serum verdıler hemen tabı yeme ıcme yasak amelıyata hazırlar gıbı saba oldu 8de yıne kan talılı ama bende sancı mancı kalmadı zaten hastaneye gıttıgımde ıyıce azalmıstı neyse son tahlılerde dustu tabı normal degerlere tam geldıgı soylenemez ama yınede taburcu oldum kadın doguma gıtmek sartıyla hemen kadın doguma gıttık hemsıre alttan ultrason muayenesı yapar doktor dedı benım pacalar tutustu spekulum fobım zaten bı de ultrason cıhazı eyvah dedım hemsıreye gıttım alete baktım havuc gıbı bısey arkama bakmadan kactım bı de muayene yapılan yer acıl servıstı ve cok pıstı onunda payı buyuk kacısımda sonra geldık evımıze dıyeceksınız kı garıplık ne ben bu sancıyı sureklı cekıyorum ve genellıkle doktora gıtmıyorum oysa ıcımde neler oluyormus kan dgerlerım ne alemde bılmıyorum dısardan bakarsan sancım gelıp gecıyo ben tas gıbı duruyorum bu durumda bıle degerler yuksek hanı dıyorlar ya anıden oldu sapasaglam adam gıttı dıye demekkı bız dısardan saglam gorsekte ıcten ıce saglam olmuyormus ınsan oyle korktum kı bebegımı esımı ya bı daa goremezsem dıye
ayyyyyyy basınızı sısırdım kızlar kusura bakmayın sızlerı sevıyorum en ufak bı rahatsızlıgınızda bıle hemen gıdın doktora tedbır tedbırdır allaha emanet olun

iyi pazarlar canım ooo düğün haaa dökün kurtlarınızı ....bizim apartmanda da sünnet eğlencesi var akşam, bugün yemek verdiler gece kazanlarla yemek pişirdiler bizim ev 1.kat olunca is kokusu yemek kokusu olduğu gibi eve doldu yöneticiye şikayet edicem yeter artık diye millet düğün yapıyor cefasını biz çekiyoruz

mrb sekerimm naber nasılsınn

allah razı olsunn çok saoll evet ya azaldı valla saka gibi son 54 gün :18:
iyi olmanıza bende cok sevindim bitanem benimm hepicinizi çok öpüyoyumm

iyiyim canım sen nasılsın az kalmış şafak hadi bakalım rabbim sağlıkla çabucak kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu

geçmiş olsun canım şimdi ne durumdasın evet sağlığımızı ihmal etmemeliyiz Allah muhafaza canım sende ihmal etme birde böbrek yani .....benimde bir ara idrar yollarımda kum vardı yediğim hurmadan galiba yıkamadan yiyordum anneannemin hacı hurmalarını:)) çok kötü oluyor gerçekten ne yatabiliyorsun nede oturabiliyorsun düşün ben evde o zaman yalnızdım doktorada kendim gittim tahlil sonucunu bile bekleyemedim ağrıdan doktora söyledim hemen ne yapacaksanız yapın artık ağrıdan duramıyorum dedim seninkinide az çok tahmin edebiliyorum çok zor ya ağrıyı çekmek Allah ım tez zamanda şifanı verir inşl hemende öyle aklına kötü kötü şeyler getirme tamam mı,sonra eşin ve oğlun sana kızarlar bak

çoook saolun hepiniz canlarrr boğazlarım geçiyo gibi ama öksürük başladı hele geceleri dahada artıyo ne oğluşumu nede eşimi uyutmuyorum öksüre öksüre...meloşcumm benim yerimede oyna kuzucummm ahh bak düğün olsada gitsekk oynayasım tuttu...çerkezkızı çok çok çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine işte bizle birşey yoktur diye önemsemiyoruz ama içimizde fırtınalar kopuyor dimi .şimdi nasılsın canım yaaa ....yağmurcum sizdede düğün var varmış ohhh ne güzel ama valla bnde sinir olurdum herhalde is kokusuna falan

göbecikleri az at bacım yegenımı yorma

cok sagol melegım evet her seferınde cekıyorum ben bu sancıyı onemsemıyorum cuma gunu bı gıttık kan degerlerını gorunce anladım kı saglık ıhmale gelmıyor sen nasıl oldun canım dıkkat et bebıse bulasmasın

cok sukur sımdı ıyıyım yagmurum hala var mı ıdrar yollarında kum varsa eger kuru patlıcanı kaynat buharına otur ıltıhap falan ne varsa sokup atıyo ben doktora gıttıgım aksam patlıcan buharına oturmustum oyle bır ıltıhap aktı kı anlatamam sonra gece doktora gıttıgımızde ıdrar tahlılı yapıldı ya normalde bende hep lökosıt cıkardı bu sefer cıkmadı akıntım olmasına ragmen demek kı ıse yarıyormus gercekten

mrb arkadaşlar bende polis eşi adayıyım nişanlım polis... tuncelide görev yapıyor iki yıl görev süresi. bu yaz sonu düğün yapalım mı yoksa seneyimi bekleyeyim bilemedik. ben ankarada yaşıyorum görev bitincede burada yaşayacağız. ailem 9-10 ay için yapmayalım eşyan mahvolur diyor. ama mesafede çok zor olmuyor. ne yapacağımızı bilemedik. yardım edin

mrb canım biz nişanlıyken eşim hakkarideydı yanı su an senın durumunla aynı durumdaydık ama bız beklemedık dugun yapıldı esyalara gelınce kısa surelı tayın yerlerınde bırbırlerıne esya devredenler oluuyo hakkarıde cogu arkadasım oyle yapmıstı ordan donerkende yıne baskasına devredıp gıdıyorlar gıttıklerı yerden evılerını bastan asagı dosuyorlar bu sekılde yapabılırsınız ama bız kendımız aldık ıyı ambalajladık herseyım yenı alınmıs gıbı duruyor hıcbır esyamda ne kırık ne de cızık var esyanı saglamından alır guzel ambalajlarsan sorun olmaz yıne de tercı sıızın

şimdilik yok şükür bir ara öyle olmuştu üfff ne sancıydı yaa ilk defa öyle olmuştum kumlu hurmalardan heralde öyle düşünüyorum günlük 1 kase doldurur okuldan geldiğimde rahat yerdim(canınız çekmesin) sonra akıllandım yıkayıp öyle yemeye başladım ama onca kumu yuttuk işte ,geçen yılda idrar yollarında iltihap vardı şimdi çok şükür ikiside yok ama dediğini yapsam bir aksi olmaz dimi,kuru patlıcam yok bizde normal patlıcan olsa olmaz mı?

çok gecmiş olsunn kuzucumm dikkat et kendine
iyi pazarlar................
sanada bitanem benimmm
amin balım aminnnn döktükk tüm kurtlarımızı oglusumlaa güzel teyzesiii
arkadası kıramadımm oyy özlemişim valaaa çiftetelimiziii bide ankara havası ohhh süpperrdiii ama herkes sasırdıı banaa hiç 8 aylık hamile gibi durmuyosun bizimi kandıroyosun sen dedi durdu ordakiler
oynadımm kuzucummm ayıpsınnn
göbecikleri az at bacım yegenımı yorma
inanki oda beraber benle oynadıı bacımmm

öncelikle aramıza hoşgeldin canım
bende gecen yıl yani 2009 temmuzda evlendimm ve mersine gittim eşim orda görevliydi ve 10 ay sonra doguya yani malatyaya tayinimiz cıktı geldik yani 10 aylık esyalarımı tekrar kaldırıp indirdik dogal haliyle tasınma olunca ne kadar dikkat etsende kırık dökük ve cizik oldu olmadı deil ama acımıyom çünkü ben fazla eşya almadım eşimle konusup anlaştık dedi esya alalım ama doguya gitcez mahvolur o yüzden kiracı olucaz kullanacagımız kadar esya alalım bi oturma grubu bi yatak odası takımı beyaz eşya ıvır zıvır canım inşş rabbim bize güzel bir ev nasip eder sonra ben keyfime göre dayayıp döşücem ama uzamaya gelmiyo bu işler canım fazla uzatmayın derim ben tabi karar yinede sizin hakkınızda hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…