bebiş büyüyo artık günden güne maşallah tosun oğlum benim kollarımı ağrıtıyo taşıyamıyorumamannn pek bi sinirli oldu kucağımıza almayalımm nasıl söyleniyoo anlatamam dudanı büke büke agu agu aguu.):9)
günaydın hanımlar nerelerdesiniz
meloşum yine gezmelerdemisin kızzzzzzzzz
bir polis eşi olarak sizlere merhaabalar diyorum
aranızda hiç mol gebelik ( üzüm gebeliği ) duymuş olan warmı arkadaşlar bana bu teşhis konulduda belki duyan olmuştur ??? :44: :44: :44:
merhaba canımm hoşgeldinn.ilk defa bu kulüpte duymuştum mol gebelik ama hiç araştırmadım nedir bilmiyorum doktorun birşey demedimi acıklama yapmadımı
açıklaması tabikide yapıldı... gebelik kesem bozulmus denildi kürtajla alınmıs alınan parca patolojıye gitti gelen sonuc bu : komplet mol gebelik((( 2 çeşidi oluyor benimki riskli olanı Allah göstermesin % 1 ihtimalde olsa kanser olma riski var ama iyi huylu olmasıda artı avantajım )))... kandaki beta değeri 0 olana kadar haftalık kan ölçümü yapılıyor sıfırlandıktan sonra ayda bir olmak üzere 1 yıl takip altına alınmam gerekiyor hamile kalmam bu süreç içinde kesinlikle yasak... kürtaj olalı 2 hafta oluyor ilk degerim 923 ikinciside 144 düşüş var inş hep böyle devam edecek ... yükselmemesi gerekiyor böyle iştebelki duyan arkadaşlar olmuştur diye yazdım umarım bulabilirim...bilirsiniz ewde tek kalmanın ne kadar zor oldugunu gurbetlik bir yandan tek olmak bir yandan can sıkıntısı bir yandan birde bu olay cıkınca etkilendim bayagııı karmakarısıgım stresliyim korkuyorum sizlerden destek bekliyorum dua edin benim için olurmu ??
piknikteydim kuzummm geldim napıyon bacinek rabbım zıhın acıklıgı versınaysenimm çerkezim nerelerdesiniz quzularrrrr
geçmiş olsun canım elımızden gelen hersey ıcın destek oluruz kader arkadasıyız ben duymustum ama duyduklarım senın bıldıklerınden azdıraçıklaması tabikide yapıldı... gebelik kesem bozulmus denildi kürtajla alınmıs alınan parca patolojıye gitti gelen sonuc bu : komplet mol gebelik((( 2 çeşidi oluyor benimki riskli olanı Allah göstermesin % 1 ihtimalde olsa kanser olma riski var ama iyi huylu olmasıda artı avantajım )))... kandaki beta değeri 0 olana kadar haftalık kan ölçümü yapılıyor sıfırlandıktan sonra ayda bir olmak üzere 1 yıl takip altına alınmam gerekiyor hamile kalmam bu süreç içinde kesinlikle yasak... kürtaj olalı 2 hafta oluyor ilk degerim 923 ikinciside 144 düşüş var inş hep böyle devam edecek ... yükselmemesi gerekiyor böyle iştebelki duyan arkadaşlar olmuştur diye yazdım umarım bulabilirim...bilirsiniz ewde tek kalmanın ne kadar zor oldugunu gurbetlik bir yandan tek olmak bir yandan can sıkıntısı bir yandan birde bu olay cıkınca etkilendim bayagııı karmakarısıgım stresliyim korkuyorum sizlerden destek bekliyorum dua edin benim için olurmu ??
çok geçmişolsun canım...................
piknikteydim kuzummm geldim napıyon bacinek rabbım zıhın acıklıgı versın
geçmiş olsun canım elımızden gelen hersey ıcın destek oluruz kader arkadasıyız ben duymustum ama duyduklarım senın bıldıklerınden azdır
çok tşk ederim
tşk ederim... birisi falanmı geçirmişti acaba mol gebeliği nerden duydunuz???
yokk bebegemm :82:
ders calışıyoz ogluşum da durmuyo inanki maşşş diem aynı benim küçüklügüm olucak belli oldu teyzesi
darısıda sana olsun inşş hep dualarımdasınız biliosun sen napıyon nasılsın bitanem benim
aranızda hiç mol gebelik ( üzüm gebeliği ) duymuş olan warmı arkadaşlar bana bu teşhis konulduda belki duyan olmuştur ??? :44: :44: :44:
açıklaması tabikide yapıldı... gebelik kesem bozulmus denildi kürtajla alınmıs alınan parca patolojıye gitti gelen sonuc bu : komplet mol gebelik((( 2 çeşidi oluyor benimki riskli olanı Allah göstermesin % 1 ihtimalde olsa kanser olma riski var ama iyi huylu olmasıda artı avantajım )))... kandaki beta değeri 0 olana kadar haftalık kan ölçümü yapılıyor sıfırlandıktan sonra ayda bir olmak üzere 1 yıl takip altına alınmam gerekiyor hamile kalmam bu süreç içinde kesinlikle yasak... kürtaj olalı 2 hafta oluyor ilk degerim 923 ikinciside 144 düşüş var inş hep böyle devam edecek ... yükselmemesi gerekiyor böyle iştebelki duyan arkadaşlar olmuştur diye yazdım umarım bulabilirim...bilirsiniz ewde tek kalmanın ne kadar zor oldugunu gurbetlik bir yandan tek olmak bir yandan can sıkıntısı bir yandan birde bu olay cıkınca etkilendim bayagııı karmakarısıgım stresliyim korkuyorum sizlerden destek bekliyorum dua edin benim için olurmu ??
oh ohhh piknigee bayılırımmmpiknikteydim kuzummm geldim napıyon bacinek rabbım zıhın acıklıgı versın
geçmiş olsun canım elımızden gelen hersey ıcın destek oluruz kader arkadasıyız ben duymustum ama duyduklarım senın bıldıklerınden azdır
günaydın sekerimm naber nasılsıngünaydın............
ahhh maşallah cnm yaramaz olucak demekki....inşallah darısı bana da olurda benimde yaramaz bi kızım olur
burcucum hoşgeldin burdada beraberiz
öncelikle aramıza hoşgeldin canımm
çok gecmiş olsun inanki bunu ilk defa senden duyuyorum
rabbim hayırlı bir evlat saglıklı bir gebelik nasip etsin bi daha ki, sefere inşalaah
oh ohhh piknigee bayılırımmmarkadasta dedi bu hafta sonu gidelim o aksam onlardaydık ben dedim sınav var erteledik quzum tez zamanda inşş bizde giderikk
amin bacım aminnn inşş sınavım harikaaa gecerrrrr
günaydın sekerimm naber nasılsın
inşşş quzusum inşallahhhhh
öncelikle aramıza hoşgeldin canımm
çok gecmiş olsun inanki bunu ilk defa senden duyuyorum
rabbim hayırlı bir evlat saglıklı bir gebelik nasip etsin bi daha ki, sefere inşalaah
oh ohhh piknigee bayılırımmmarkadasta dedi bu hafta sonu gidelim o aksam onlardaydık ben dedim sınav var erteledik quzum tez zamanda inşş bizde giderikk
amin bacım aminnn inşş sınavım harikaaa gecerrrrr
günaydın sekerimm naber nasılsın
inşşş quzusum inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?