Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy ne gripmiş yaa bi türlü gitmiyooo manyaklık bnde doktorada gitmiyorum öksürük mahvetti yaa kuzumuda uyandırıyorum hep öksürürken ona üzülüyorummm

bana sorarsan evlen derimde ama tabiki sizin güzelce karar vermeniz lazım tatlım.eşyalara gelince doğru çiziliyo yırtılıyo falan filan ama biz gezici insanlarız memleket memleket gezeceğiz yani ona görede fazla eşya alma biz mesela en ucuzundan aldık doğudada bunları kullanıp tekrar batıya geçince tamamen yerleşmeyi düşünüyoruz o zaman değiştireceğim eşyalarımı .ben eski evimden korktuğum için bak tam 50metre ilerde başka bi binaya taşındım 50 metre olmasına rağmen bile eşyalarım çizildi yani.amaaaaaaaa (yinede EVLENNNNNNNN)

ben gezmede değilim doğrusu kociş çalışıyo oğlum dün aşı oldu canı yanıyo uyuyo bende grip olmuşum ölüyorum

ikinize de çok geçmiş olsun cnmm

ohh yarasın cnm dök kurtları da gel...

sağol tatlım Allah senden de razı olsunn

cnm çok geçmiş olsun...öncelikle şunu sorayım neden kadın doğuma görün dediler?
2 yıl önce benimde başıma böyle bi durum gelmişti...adetim geçti bi akşam sağ tarafta bi sancı başladı kıvrandırdı resmen apandisit diye acile gittik..ultrason falan baktılar önce gebemisin dediler ki o zaman bekardım
sonra da eve yolladılar eğer ağrı devam ederse gece tekrar gel apandisittir ameliyat olursun diye....
hemen ertesi gün adet oldum kendi kadın doğumcuma gittim baktı ne kist ne bişey o ağrıda adetin geçtiği için oluşan kistlerin ağrısıdır dedi kistin patladı adet olunca geçti gitti dedi...
ihmal etme canım doktora görün bence..

hoşgeldin cnm aramıza...cnm bende beklemeyin derim eşyalarınıportetif ve kullanabileceğin kadar alırsan sorun yok...bende fazla uzatmayın cnm evlenin bir an önce...şimdiden mutluluklar dilerim...

slm iyi haftalar olsun inşallah.....
ben çok yorgun ve uykusuzum...dün annemler taşındı sabah 5 te kalkıp oraya gittim saat 4 de kadar çalışınca tansiyonum falan düştü fenalaştım...yattım 7 ye kadar bişiler atıştırdım derken biraz iyi olunca tekrar gittik annemlere bu defada avizenin camı annemin eline düştü parmağını yırrı hemen hastaneye gittik 2 dikiş atıldı...ama ben o kanları göründe deli oldum tüm parmaklar kesild sandım...Allahım ne zor bişi Allah kimseye göstermesin yakınının sevdiğinin acısını.....dün gece de ağrılardan sabaha kadar yatamadım belim fena ağrıyodu bide bademciklerim offff ne çok yazmışım

selam kızlar. bende geldim eşimin yanına çok şükür. 1 aydır diyarbakırdayım. burda olan bayanlar vardı, onlarla da tanışmak istiyorum. yardımcı olun kızlar banaaaa

ayy ne gripmiş yaa bi türlü gitmiyooo manyaklık bnde doktorada gitmiyorum öksürük mahvetti yaa kuzumuda uyandırıyorum hep öksürürken ona üzülüyorummm

canım bende 15 gündür öksürüyordum.yeni yeni geçti.malum emzirince ilaçta kullanılmıyor...balla,zencefili karıştırıp yesene. denedinmi bilmiyorum?işe yarıyor...

canım bende 15 gündür öksürüyordum.yeni yeni geçti.malum emzirince ilaçta kullanılmıyor...balla,zencefili karıştırıp yesene. denedinmi bilmiyorum?işe yarıyor...

valla dayanamadım çıktım şimdi doktora oradan geldim daha anca.dediğin gibi emzirdiğim için öksürük şurubu falan yazamadı boğazlarım iltihaplanmış antibiyotik ve ateş düşürücü verdi o kadar.balla karabiber yyiyorum hiç faydası olmmuyo yaaa

arkadaşlar bende evlenmeyi istiyorum mesafe zor 4-5 ay da bir geliyor o da 5 günlüğüne. zaten sevgili iken pek görüşemedik şimdi de bu uzaklık var. sorunlarımızı bile çözemiyoruz kavgalar büyüyor vs vs... ama ailem 11 ay var gitmene gerek diyor buraya gelince hrseyini 4*4 lük yaparız doğu zor diyorlar bu arada nişanlım tunceli mazgirtte... bende çalışmıyorum memurluk istedik olmadı, banka düşünüyordum o da olmadı. çalışmayıda istiyorum ama evlenmeyi daha istiyorum nişanlı iken birbirimizi yıpratmaktan çok korkuyorum.

kurusu aktarlarda satılıyo canım normali olur mu bılmıyorum agız yoluyla alınmadıgı ıcın zararı yok dene mutlaka
ana ogul dokturdunuz desene bebıs gobek atarak dogarsa hıc sasma
gecmıs olsun canım benım
sanırım kistten suphelendıler canım bılmıyorum tam olarak ama bebısın doktoruyla karsılastık tesadufen o baktı ıltıhabın var sadece dedı tahlıl sonuclarına gore

cooook gecmıs olsun canım benım

geçmiş olsun canı dikkat et kendine annen içinde geçmiş olsun ,amin canım Allah kimseye göstermesin sevdiklerimizin acısını ne kadar zor

canım fazla uzatmayın bence çok yıpranıyor insan gerçekten bende 1,5 yıl nişanlı kaldım tayin çıkacak sonra askerlik derken çok uzadı askerliği boşver benim için farketmez dedim ama ailesi şart koştu illa askerliğini yap hep bir sorun çıkarıyorlardı zaten ailesi durduk yere hep eksik aradılar ve sonuç ayrılık iyiyken insan kötü olmaya başlıyor ailede işin içine girince sorunlar falan... biz ayrıyken tartışırdık yanyana gelince sanki o tartışmayı yapmamış gibi konuşurduk arada mesafe olunca telefonda da derdini iyi bir şekilde anlatamıyorsun insan yüzyüze daha iyi anlatabiliyor....evlen canım çok uzatmayın zaten doğuda fazla kalmıcakmışsın eşyalı ev tutarsınız doğudan gelincede evinizi dört dörtlük döşersiniz ....mutluluklar canım

Geçmiş olsun canım....

çok tşk ederim canımmm

geçmiş olsun canı dikkat et kendine annen içinde geçmiş olsun ,amin canım Allah kimseye göstermesin sevdiklerimizin acısını ne kadar zor

sağol tatlım benim evet çok zor duuu

İyiyim bildiğin gibi bebiş ne yapıyor çok tatlı maşşallah

bebiş büyüyo artık günden güne maşallah tosun oğlum benim kollarımı ağrıtıyo taşıyamıyorumamannn pek bi sinirli oldu kucağımıza almayalımm nasıl söyleniyoo anlatamam dudanı büke büke agu agu aguu.):9)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…