Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aynen dedigin gibi canım benimki komplet... çekirdeksiz yumurtanın spermle döllenmesiyle olusan bir sorun işte ... 1 yıl takipte olucam doktora gidip kan vericem değerim düştümü yükseldimi diye düşünmekten beter olcam oynatmaya az kaldı doktorum nerde yakınınızınkinin çeşidini biliyormusunuz peki ? atlatabilmiştir umarım oda ... çocugu oldumu ? çok soru sordum ama

burcucum hoşgeldin burdada beraberiz

hoşbuldum tşk ederim burayada bir sorayım dedim bilmiyormusun bize her yer topik sarıbeybi

öncelikle aramıza hoşgeldin canımm
çok gecmiş olsun inanki bunu ilk defa senden duyuyorum
rabbim hayırlı bir evlat saglıklı bir gebelik nasip etsin bi daha ki, sefere inşalaah

inş cok tşk ederim zor bir süreç 1 yıl bekleme sıkı takipler kan vermeler değerler düştümü yükseldimi napcam ne edicem zaman nasıl gececek derken kafayı yemezsem iyidir üzülüyorum ama elimden gelen birşey yok sadece dik durmam pes etmemem gerekiyor... inat ettim emniyete bi torunda ben verecem inş

Son düzenleme:

atlattı canım su an hamıle gecen yıl olmustu ama turu neydı nasıl oldu bılmıyorum ıns sende atlatırsın bak doktorlar her zaman en kötü ihtamali degerlendırırler durum ne olursa olsun o yuzden korkup endıselenme bı de bu tur seyler moralle alakalı moralını ne kadar yuksek tutarsan o kadar cabuk atlatırsın sakın uzulme hersey normalmıs gıbı dusun emın ol cok faydasını goreceksın

iyiyim sağol melike-ecesu sen nasılsın,bebiş nasıl?
çok tesekkürler bitanem benim ikimizde iyiyiz cok şükür sen napıyon bebişlerle bende eşimi göreve yolladım sonra carsıya kadar gittim hemde yürüyüş yapayım dedim oglusumla gezdik geldik sonrada caprazımda oturan arkadas illam gel oturalım dedi ondaydım yeni geldim eve dinleniyom birazdan derse bakıcam kuzum
Naber melikeciğim nasılsın ?? oğluşun nasıl bakalım doğuma ne kadar kaldı ??
teskekürler bitanem benimm sen napıyosun nasılsın seni burda görmek ne güzel az kaldı kuzum şafak 50 ama benn tırsıyorummm :18: gün gectikçee
bacinek eşimede dua et o da girecek sınava dua et ki iyi geçsin garıbım işten ders calısmaya fırsat bulamıyo
ederimm bacinekkkkk ne demek canımsınnn
sen nasıl oldun kuzum yaa iyileştinmi ah ahh inşşş sınavda kolay sormuşlardır yaa bu final zor oluyo bacımm son bi gün

inşş canım benim inşşş

eğer dedigin gibi onunkide çekirdeksiz yumurtayla döllenmişse komplettir şükür atlatmıs olmasına sevindim bakalım ben neler yaşayacam bekleyip görecez tek sorunum zaman ... polis eşleri olarak ewde kalmanın ne kadar zor oldugunu bilirsiniz vakit hiç geçmiyordu şimdi hiç ama hiç geçmiyor 1 yılda bebiş yasaklandı en azından olsaydı vaktimi geçirirdim hayaller kurardım onun telaşıyla zaman akıp giderdi hayırlısı artık Allahım bekletmek istedi belki daha güzel şeylerle ödüllendirecek beni kimbilir... yakınınız inş sağ salim yavrusunu kucagına alır... ilgin içinde tşk ederim ayrıca

inşş canım benim inşşş

bak ne güzel dusunmussun canım dedıgın gıbı belkı daaha guzel bıseyle odulleneceksen belkı rabbım sabrını sınıyordur zamanıda dert etme hangı ıldesınız

tekerının havası ınen traktor gıbı tekleyıp duruyom bacım bı ıyılesıyom bı kotu sonumuz hayır olasen nasıl oldun ılerlemedı dimi

hayırlı cumalar bayenler nassınız bızıde unutmayın dualarınızda

tekerının havası ınen traktor gıbı tekleyıp duruyom bacım bı ıyılesıyom bı kotu sonumuz hayır olasen nasıl oldun ılerlemedı dimi

hadi yaaa kıss güldürdün beni yaa allahta seni güldürsün bacımm şimdilik bişi yok sanırım görmüyom tabe oda var :82: inşş bida olmaz kuzu yaaa ayy bida o acıları cekmek hiç istemiyorum dogrusuu :18:

bayanlar merhaba hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumalar bayanlar....
mübarek cuma yüzü suyu hürmetine Allahım hastalara şifa dertlilere deva borçlularada eda ihsan eyle..
anne babalarımızı büyüklerimizi başımızdan eksik etme,bizleri ve tüm sevdiklerimizi kazlardan belalardan,kötü niyetli insanların şerrinden koru....
bizleri kimselere muhtaç etme, senden başkasına el açıp yalvartma ya rabbi...
sen vatanımıza milletimize vatan bekçilerimize zeval verme yarabbim..
ezan senisini kuran sesini kulağımızdan eksik etme,dilimizde kuran kalbimize sağlam iman nasip eyle...
aramızdaki hamile arkadaşlara sorunsuz ve kolay doğumlar bbeek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza da bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle...
evimize yuvamıza huzur mutluluk sağlık eşlerimizle muhabbet nasip eyle..eşlerimizi de bizi de haramdan muhafaza eyle ya rabbim..
amin amin amin

Aminnnnn...... Herkese hayırlısı cumalar

hayırlı cumalar hayırlı günler hanımlar Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşl ....

Son düzenleme:

aminn canım cümlemizin inşl

bak ne güzel dusunmussun canım dedıgın gıbı belkı daaha guzel bıseyle odulleneceksen belkı rabbım sabrını sınıyordur zamanıda dert etme hangı ıldesınız

inş şu an zaten sabretmek ve bol bol dua etmekten başka yapabilceğim hiçbirşey yok Allahım sonumu hayır eylesin (amin) istanbuldayız şimdilik siz ???

hayırlı cumalar sarıbeybim... aminnn aminnn aminnn...

herkese hayırlı cumalar....tayinlerde seçim sonuna kalmış..................:97:

aslında ankarada belli olmuş ama maalesef ögrenemiyoruz kesin emir verilmiş seçimin ertesi günü öğrenicez artık hepimiz için hayırlısı...

hayırlı cumalar canım..................
tesekkürler tatlısımm

günaydınlar
herkesler iyidir inşlh
melek sarıbeybi çerkez nasılsınız kızçeler

meloşum sen nasılın yavrim konuşamadık kaç gündür :102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…