canım yaasizleri hiç üzmek istemem ama napim paylaşmak istedim. inş. şu kanamalarımda biter dr. içeri temiz derde kürtaj demesin inş. korkuyorum çünkü kürtajdan...
acılar paylastıkca azalır mutluklarda cogalır canım bırbırımızle paylasıp sıkıntılarımızı hafıfletecegız sen dusunme bızı umarım hersey yolunda gıder
canım yaasizleri hiç üzmek istemem ama napim paylaşmak istedim. inş. şu kanamalarımda biter dr. içeri temiz derde kürtaj demesin inş. korkuyorum çünkü kürtajdan...
[/COLOR]
sağolun canım arkadaşlarım. Taktir ilahi napalım her şeyin hayırlısı biliyorsunuz zaten kanamam vardı perşembe günü felaket arttı ve çok ağrı yaptı kendi kendine düştü sonra dr. hap verdi cytotec diye günde 4 tane içiyorum içerdeki parçaları atıyormuş. Bir de antibiyotik verdi. cuma kontrole çağırdı inş. içerde bişi kalmamıştır kürtaj yaparlar diye korkuyorum.
sende benim gibi olmussun canım bende kğrtaja gerek kalmadan kan yoluyla gitti iyice baksınlar içerde bişi kalmasın çok önemli düşügün sonu hemen gelir derler dilerimki tekrardan saglıcakla hamile olursun
bitanem benim
inşaallah gerekmez canım....:44:
inşallah biter canım kanamanda parçada kalmaz ama kürtajdan korkma senin sağlığın için ama inşallah ilaçlarla bişicik kalmaz
kızlarrrr yaa saçma olacak belki ama bana çorba tarifi verebilir misinizz?bn hiç bilmiyorum çorba
taze tarhana tarifi vereyim sana güzel bir çorba
5 yemek kaşığı kadar sıvı yağı tencereye koy
biraz ısınınca 4 yemek kaşığı unu ( kaşık öyle tepeli olmasın )koyup biraz kısık olan ateşte karıştırarak kavur.
bir kaseye bir tatlı kaşığı domts. salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası koy üzerine biraz su koyup karıştırım tencereye dök.
bir kase yoğurdu 6 su bardağı su ile çırpıp tencereye yavaş yavaş ilave et.
biraz ısınınca su ince kıyılmış maydonoz ve 1 tame tavuk bulyon ekle karıştırmayı bırakma ama kaynayana kadar.
kaynayınca biraz karabiber serpip altını kıs 10 15 dk. kaynasın. koyu olursa su eklersin.
Güzel bir çorba ben çok seviyorum yazın sıcakta bile gidiyor ağır değil. Ama unun topaklanmamasına dikkat et
tuz yazmayı unutmuşum kaynadıktan sonra tuzu istediğin gibi atabilirsin. Afiyet olsunn
eline sağlık teşekkürler canım bugünki çorbam bu olsun o zaman
allah razı olsun canım benim darısıda sana olsun inşş
baban hangi yönde olumsuz onu anlamadım kuzum :26:
yoksa devlet memuru gibisi yok her imkan saglıyo eşlerede ve gercekten son yılın en gözde meslegi polislik
benim ailemde eşim yabancı diye cekinmişlerdi yani mesela ben adanalıyım eşim baska bi şehirli diye ama çok şükür hiç bi sorun cıkmadı yasamadıkşimdi ailemde çok seviyo eşimi kendi ogullarından ayırt etmezler allah var kocişimi
ben sevenlerin ayrılmamasından yanayım canım ne olursa olsun sonra sen şimdi ayrılsan ne o nede sen baskasıyla mutlu mu olucaksın ne bilim ben böle düşünüyorum herkesin fikrinede saygım var ama kendi cocuklarımda kimi severse destek olurum rabbimin izniyle inşş
bende özelde calışıyodum işte tayin işi olunca olmuyo tatlım boşver gelebiliyosa sevdigin gelsin işini bırakma sende katkı olur seninde calışman tabiki rahat edersiniz dualrım hep seninle olucak inşş kavusurusunuz hayırlısıyla dua et sıgın sende rabbime canım benim
Hoşgeldin... İstanbulda çift maaş çalışırsanız sorun olmaz tek maaş belki biraz zorlanırsınız ama çift olunca rahat geçinirsiniz. Öncelikle erkek arkadaşınla bir tanıştır ailesiyle falan gelmeden önce sonuçta onu severse belki fikirlerinde bir değişiklik olur. Sonuçta polislikte her meslek gibi bir meslek ne açıdan çekinceleri var tam anlamış değilim maaşıda kötü değil garantili bir iş yani...
Teşekkür ederim melekmehmet.hayırlısı olsun öncelikle canım hakkınızda.nedn önyargılıki baban polislere karşı?polis eşi olmak anlatılmaz yaşanır mı desemherşeyin bi zorluğu olduğu gibi zorlukları var ama çok gururlu birşey canım artı istanbuldayız biz geçim gayet ii yani o yönde sıkıntın olmasın tabiki para birikmiyo ama olsun:))
hosgeldın canım aramıza babanla nısanlın konussun ay allah mı soylettı nebabanın onyargılarını ancak o yıkabılır polıs esı olmak cok gurur verıcı bır o kadar da zor ama her meslegın kendıne has zorlukları vardır istanbulda yasamadım ama bız 1bucuk yıllık evlıyız 2.gorev yerımız ve ıkısıde malesef sark tek maas bebısımız oldu tasınma ve dogum masrafımız cok oldu esyalarımızı da kendımız aldık hep cok sukur evımızde yok yok bı eve gereklı tum esyalar var arabamızıda kendımız aldık gecen hesapladık tek maasla 35mılyar gıdermız olmus 1.5 yılda onemlı olan cok para kazanmakta degıl parayı duzgun kullanabılmekte onun ıcın cok zorlanmazsınız maddı yonden manevı yonude artık sıze kalmıs her zaman beklerız topıgımıze
Aslında açık konuşmak gerekirse bizim aramızda mezhep ayrılığı var. Babam bunu ve mesleği sorun ediyor.
Hatta polislerin şiddet eğilimli olduğundan bahsetti... Buna inanmak istemiyorum.
Tamam çok zor meslek ama başa gelen çekilir birbirimize destek olursak aşarız diye düşündük hep.
Ona göre özel sektörden kendi mezhebimde biriyle evlenmeliyim...
Şimdilik karşı çıkıyor gibi ama annem ve kardeşim benden taraflar.
İkisi de erkek arkadaşımı çok sevdiler ama babam işte... Tanışmayı bile kabul etmiyor
Teşekkür ederim hazalha.
Ben de böyle düşünüyorum geçinmek bizim elimizde biraz da. Babam kabul etse hemen tanıştıracağım da...
Kabul etmedi söyledik.
Çocukcağız annesini de alıp gelmişti duruma göre babasını da çağırıp tanışacaktık toplu.
Ama babamın inadını kıramadık
Meslek açısından şöyle çekincesi var:
Çok sinirli olur sana zarar verir vs vs...
Bu tarz şeyler.
Teşekkür ederim melekmehmet.
Geçiminizin iyi olduğundan bahsetmişsin nerede yaşıyorsunuz İstanbul'da merak ediyorum...
Babam 2 maaş da olsa gün gelecek çocuğun olacak işten ayrılıp ona bakacaksın hem ev kirası, hem bebek nasıl geçineceksiniz diyor... Çözüm bulamıyorum inanın...
Çok sıkıştırıyor beni... Bunaldım.
Sağolasın canım, Allah söyletmiş olsun nolur ya...
Haklısın önemli olan parayı doğru idare edebilmek...
Bunu başarabileceğimi düşünüyorum çünkü eğer istersem çok iyi para biriktiriyorum.
sevdikten sonra mezhep ayrılığı sorun olur mu bilemem ama seviyorsan gerçekten sevginin arkasında dur pes etme bn balıkesirliyim eşim adanalı arada 16saat var benide vermek istemedi babam ama 2sene acı çeksemde sabrettim bekledim tanıştırdım eşimi onlarla ondan sonra nişanım oldu sende bi tanıştır bakalım.artıııı şiddetten falan bahsetmişsin eşlerimizin okadar zor işi varki milletin pisliğiyle uğraşıyorlar ama eve gelince herşey bitiyo iş dışarıda kalıyo ben kendi eşim dahil öyle polisler tanıyorumki bildiğin süt dökmüş kedi hesabı evde sonuçta seviyorsunuz neden adam gelipde sana şiddet uygulasın işinden dolayı ayrı memleketlerde oluyoruz ve eşlerimiz annemiz babamız herşeyimiz oluyo bize daha çok sahip çıkıp daha çok saygı duyuyorlar şiddet konusunda şüphen olmasın ben bu topikdede zannetmiyorum ki eşleri tarafından şiddet görmüş birisi olsun çok uzun yazdım k bakma ama para mevzusuna geleyim bn çalışmıyorum tek maaşla geçiniyoruz anadolu yakasındayız ve şimdi 2aylık bebeğim var çoook şükür eksik birşeyimiz yok arabamızı bile aldık yani para konusundada sıkıntın olmasın sende çalışıyormuşsun zaten hiçç düşünme
öncelikle aramıza hoşgeldin canım
siz sevdikten istedikten sonra babanda sonunda ikna olacaktır..sonuçta ne yapacağını bilmeyen küçük bir çocuk değilsin 25 yaşındaymışsın herhalde
hee mezhep farkınız nasıl onu bilemem yani nasıl yorum yapabilirim bilemedim..
eşimle bende çok ayrı memleketin insanıyız bu bizim için hiç sorun olmadı..
benimde babam değil ama annem ilk başta çok karşı çıkmıştı hatta babama kızmıştı neden hemen kanul ediyosun benim bi tane kızım var polise kız felan veremem diyodu..
tabi tanıdıkça o da sevdi eşimi hatta şimdi beni arıycağı zaman ilk önce onu arayıp konuşur
şiddet olayına gelince bunun meslekle ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum o düşünceler artık eskide kaldı millet aman polisler dayakcıdır öcüdür diye diye kazındı beynimize...
temmuzda 3 senelik evli olucam eşimden ne sözlü ne de fiziksel bir şiddet görmedim çok şükür..
evet çok zor bir meslek çalışma düzenleri yok geceleri tek kalıyosun bazen günlerin şaşıyo
ne bayram ne hafta sonu ne resmi tatilin var
bir yere gitmek için bir plan yapamazsın çünkü ne zaman göreve çağıracakları pek belli olmaz
bunlar kötü yanları tabi
geçimi sormuşsun bende özelde çalışıyodum evlenince eşim çıkmamı istedi çıktım zaten doğur görevine gideriz düşüncemiz vardı ama hala düşüncede ya neyse
istanbul doğma büyümeyim şu anda istbl üsküdarda oturuyoruz kiradayız
evlendiğimizden beri borç ödüyoruz düğünü kendimiz yaptık :)
ama çok şkr kimseye muhtaç değiliz zaten borcun olmazsa tek maaşla çok iyi geçinilir
dilerim herşey gönlünüze göre olur canım
Hoşbulduk ayşencim.
Ben de doğma büyüme İstanbulluyum, bu düzene alışkınım ve seninle baya benzeriz.
Borç mecbur olacak, hayat bunun üstüne kurulu ama inan ki sevdiğim insan yanımda olsun herşey boş geliyor bana...
Görev ve iş zorluğu gözümü korkutuyor kimi zaman ama bu da gülümün dikeni diyorum napalım...
Özellikle durumun içinde olan sizlerle bu konuda dertleşmek istedim.
Çok çok iyi geldiniz ilaç gibi.
:81:
Canım benim bende hem doğma büyüme hemde köken olarakta istanbulluyum. Gerçek istanbullu azdır ama ben o az kısımdanım bende 7 ay öncesine kadar istanbulda eşimle beraber çalışıp gayet güzel geçiniyorduk ve herkes gibi bizde herşeyimizi kendimiz yaptık ilk evlendiğimizde borçlarımız vardı ama hallettik çok şükür. 7 ay öncede şark görevimize geldik benim eşimde farklı memleketli ama ben ilk babamla eşimi tanıştırmıştım bize akşam yemeğine geldi ama ailesi olmadan tek geldi çokta sevdi çok efendi buldu sonra ailesiyle geldiler canım Biraz daha uğraşın belki tanımak ister eninde sonunda inadı kırılır elbet.
Bizim iş yerinde bir arkadaş vardı oda bir kızı seviyordu ama kızla mezhepleri farklıydı kızın ailesi vermiyordu. ilk istemesinin ardından beş sene geçti hala çocuk gidip istiyordu düşün yani azme bak sonunda aileside pes etti beş sene sonunda nihayetinde evlenmişlerdi ve çok mutlulardı
Sen babanı bu topiğe yönlendir en iyisi burda sohbetleri polislerin nasıl olduğunu görünce eminim hemen izin verecektir
slmmmmmmmm...güzel topiğimizin güzel hanımları nasılsınız bakalımmm:)benim oğluşum hasta oldu öksürüyo doktordan getirdik ilaç falan yazdı ama herkes alma antibiyotik yazmış diyo daha minicik 2aylık bebek kaldıramaz dimi antibiyotiği öksürük şurubunuda çok araştırdım onuda tavsiye etmiyorlar bebeğe ne yapacağım yaaa :2::2:
slmmm şekerlerrr çokkk mutluyummmm sınıfımı gectimmmm çokşükürrr sorular yayınlanmış yaptıgım cevapları almıştım bi dersten sadece bğte kalmışım artık oglusumla girer gelirizzz onada napimm buna sükürrrrrrrr he heytttttttt:92:
bende varım slmmmmmmm
İnşallah canım benimde bugün mutlu günüm pzt. işe başlıyorum kısmetse bugün geldi haberi çok sevindim
teyzeleri oğlumun ilk dişi çıktı sağ üst köpek dişi ne kadar enteresan bi çoçuk
sarı bebişimm nerdesin kuzummm :26:
Hanımlar merhaba
Benim de erkek arkadaşım polis, ben ise İstanbul'da özelde çalışıyorum. Şu an kendisi doğu şark görevini yapıyor. 2012 de İstanbul'a dönüş yapacak.
Bu ay babamı ikna edebilirsem isteme ve nişan olacak ama babam çok gönülsüz.
Polislere karşı da önyargılı...
Sizce polis eşi olmak nasıl ve İstanbul'da yaşıyorsanız geçinme durumunuz nasıl? Maddi ve manevi yönden soruyorum... :44:
merhaba arkadaşlar yeni gelenler de hoş geldiii
nasılsınız görüşmeyeli....
nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...
sen napıyon gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?