Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi akşamlar melike nasılsın ,maşallah de kız bak yaramazlık yapmamış oğlun gece de uslu olur inşl ,oyyy yesinler onu

ii aksamlar bitanem iyiyim cok şükür sen napıyon nasılsın
ayy sorma teyzesii şimdi babamızı göreve yolladık basladı hoplamaya sanırım ben üzülünce oda üzülüyo yawrum benimm

ii aksamlar bitanem iyiyim cok şükür sen napıyon nasılsın
ayy sorma teyzesii şimdi babamızı göreve yolladık basladı hoplamaya sanırım ben üzülünce oda üzülüyo yawrum benimm

iyiyim canım bende ne olsun işte 2 haftadır kpss kursu araştırıyorum karar veremedim daha hangisi daha iyi diye fiyatlarda çok uçmuş :44:
etkileniyordur tabi canım o da ,bir tanıdık anlatmıştı hamileliğinde doğuda görev yaptığı sırada çok sıkıntılı zamanlar geçirmiş gece sürekli ışık yanarmış uyuyamazmış kız sonra çocukta aynı oldu diyordu ışıksız hayatta uyumaz demişti ,etkileniyorlar yavrucaklar

kpss ye mi gircen kuzum az kaldı sanırım temmuzda hadi basarılar şimdiden sana inşş güzel bi puan alırsın
bakalım canım bi arkadasta bana söle dedi bebek mesela gece 1 de ne kıpıdıyomussa dgouncada o saatte uyanıyomus sanırım dogru hakkımızda hayırlısı olsun inşş seker

herkesee günaydınlarrrr... uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüyorummm.benim tosun uyutmuyo beni yaa sabah 6buçuk dedimi uyanıyo saat gibi oğlum var hiç vaktini geçirmiyo..

herkesin regaib kandili mübarek olsun canlarım allahım tüm dualarınızı kabul etsin inşşş

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun canlarım

günaydın kızlar...

Kandilimiz mübarek Rabbim bu gece yapılan dualarımıı hayırlısıyla kabuletsin.... Dualarımızda birbirimizi unutmayalım

günaydınnnnn kızlarrrrr
günaydın canım ....

herkesee günaydınlarrrr... uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüyorummm.benim tosun uyutmuyo beni yaa sabah 6buçuk dedimi uyanıyo saat gibi oğlum var hiç vaktini geçirmiyo..
günaydın canım bak yaramaza sen annelik böyle birşey ne fedakarlıklar yapılıyor Allah güç kuvvet versin canım ...

herkesin regaib kandili mübarek olsun canlarım allahım tüm dualarınızı kabul etsin inşşş

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun canlarım
aminn cannlarım sizlerinde kandili mübarek olsun bol bol dua edelim inşl....

bu sene girmicem canım seneye 2012 deki kpss için demiştim dersaneler baya pahalı,hatta martta başlamışlar kayıtlara ben geç bile kalmışım para önemli değil iyi bir puan alayım da ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…