tatlım mrb hoşgeldin aramıza eşimde doğu görevinde bende özel sektörde çalışıyorum ve gayet güzel geçiniyoruz tatlım..bizde eşimle 2 yıl konuştuk ailem karşı çıktı..hele babam asla olmaz dedi..ama ilk kendisini tanıştırdım biraz daha ılımlı oldu..şimdi en az benim kadar seviyor eşimi...polislerin sinir stresi görevlerinden kaynaklanıyo her gün laf anlamaz kaç insanla karşı karşıya geliyolar...ama eve gelince herşey kapının dışında kalıyo...güler yüzle sıcak yemekle karşılarsan no problem...
zorlukları var tabi plan yapamazsın çünkü hangi saatte gelip hangi saatte göreve gideceği belli olmaz..
benim de eşiminde ayrıca 2. evliliği keşke ilk evliliğimi şimdi ki eşimle yapsaydım diyorum hep..onu çok seviyorum ...
Rabbim benimle beraber topikteki tüm arkadaşların kocalarını korusun ve mutluluğumuzu daim etsin..seni de kısa sürede sevdiğine kavuştursun inşallah...
Aslında açık konuşmak gerekirse bizim aramızda mezhep ayrılığı var. Babam bunu ve mesleği sorun ediyor.
Hatta polislerin şiddet eğilimli olduğundan bahsetti... Buna inanmak istemiyorum.
Tamam çok zor meslek ama başa gelen çekilir birbirimize destek olursak aşarız diye düşündük hep.
Ona göre özel sektörden kendi mezhebimde biriyle evlenmeliyim...
Şimdilik karşı çıkıyor gibi ama annem ve kardeşim benden taraflar.
İkisi de erkek arkadaşımı çok sevdiler ama babam işte... Tanışmayı bile kabul etmiyor
Teşekkür ederim hazalha.
Ben de böyle düşünüyorum geçinmek bizim elimizde biraz da. Babam kabul etse hemen tanıştıracağım da...
Kabul etmedi söyledik.
Çocukcağız annesini de alıp gelmişti duruma göre babasını da çağırıp tanışacaktık toplu.
Ama babamın inadını kıramadık
Meslek açısından şöyle çekincesi var:
Çok sinirli olur sana zarar verir vs vs...
Bu tarz şeyler.
Teşekkür ederim melekmehmet.
Geçiminizin iyi olduğundan bahsetmişsin nerede yaşıyorsunuz İstanbul'da merak ediyorum...
Babam 2 maaş da olsa gün gelecek çocuğun olacak işten ayrılıp ona bakacaksın hem ev kirası, hem bebek nasıl geçineceksiniz diyor... Çözüm bulamıyorum inanın...
Çok sıkıştırıyor beni... Bunaldım.
Sağolasın canım, Allah söyletmiş olsun nolur ya...
Haklısın önemli olan parayı doğru idare edebilmek...
Bunu başarabileceğimi düşünüyorum çünkü eğer istersem çok iyi para biriktiriyorum.
slm canımm neyin var anlamadım ben gecmiş olsun yinede :26:kızlarrrrrrr selammmmmmm nasılsınız eşim bu hafta erken geliyor pek gelemedim umarım iyisinizdir rutin kan vermeye devam ediyorum bende yarın 3. kan verişim inş değerimde yine düşüş wardır dua edin olurmu cok korkuyorum:18:
emsalsiz seninle aralık 2011 topiğinde yazışmıstık hatırlarsan cok ama cok üzüldüm senin içingeçmiş olsun umarım kısa zamanda tekrar hamile kalırsın benim bebiş kürtajla alındı ve şimdi mol gebelik teşhisi konuldu bununla ugrasıp duruyorum Allahım kimselere yaşatmasın
cnm çok geçmiş olsun..inşallah miniğin en kısa sürede eski sağlığına kavuşur..
maşallah cnm hadi gözün aydın...
slm hoşgeldinnnnnnn
hayırlı olsun yeni işin cnm....
maşallah oğluşuna
burdayım tatlım bugün işlerim çok yoğundu ara ara okudum anca şimdi yazabiliyorum tatlım..
tatlım mrb hoşgeldin aramıza eşimde doğu görevinde bende özel sektörde çalışıyorum ve gayet güzel geçiniyoruz tatlım..bizde eşimle 2 yıl konuştuk ailem karşı çıktı..hele babam asla olmaz dedi..ama ilk kendisini tanıştırdım biraz daha ılımlı oldu..şimdi en az benim kadar seviyor eşimi...polislerin sinir stresi görevlerinden kaynaklanıyo her gün laf anlamaz kaç insanla karşı karşıya geliyolar...ama eve gelince herşey kapının dışında kalıyo...güler yüzle sıcak yemekle karşılarsan no problem...
zorlukları var tabi plan yapamazsın çünkü hangi saatte gelip hangi saatte göreve gideceği belli olmaz..
benim de eşiminde ayrıca 2. evliliği keşke ilk evliliğimi şimdi ki eşimle yapsaydım diyorum hep..onu çok seviyorum ...
Rabbim benimle beraber topikteki tüm arkadaşların kocalarını korusun ve mutluluğumuzu daim etsin..seni de kısa sürede sevdiğine kavuştursun inşallah...
cnm seni çok merak ettim ....
ahh cnm benim inan ki çok üzüldüm okuyunca Rabbim sabır versin sana..inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin..
bu arada kızlar ben halen adet olmadım ve dün idrar testi yaptım negatif neden adet olmadım ya offf :26::26:
nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...
sen napıyon gülüm...
kızlarrrrrrr selammmmmmm nasılsınız eşim bu hafta erken geliyor pek gelemedim umarım iyisinizdir rutin kan vermeye devam ediyorum bende yarın 3. kan verişim inş değerimde yine düşüş wardır dua edin olurmu cok korkuyorum:18:
emsalsiz seninle aralık 2011 topiğinde yazışmıstık hatırlarsan cok ama cok üzüldüm senin içingeçmiş olsun umarım kısa zamanda tekrar hamile kalırsın benim bebiş kürtajla alındı ve şimdi mol gebelik teşhisi konuldu bununla ugrasıp duruyorum Allahım kimselere yaşatmasın
emsalsiz canım rabbim şifa ve sabır versin sana
demekki yiyecek ekmeği yokmuş dünyada ahirettede şefaatçin olacak inşlh
umarım kürtaja felanda gerek kalmaz
cnm seni çok merak ettim ....
ahh cnm benim inan ki çok üzüldüm okuyunca Rabbim sabır versin sana..inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin..
geçmiş olsun canım ya rabbim bir daha yaşatmasın inşl ,Allah ın takdiri canım sabır versin...
Gelişmeleri sizinle paylaşacağım teşekkür ederim umarım hayırlısıyla yakında ben de sizden olurum...
ii aksamlarr teşkilatımızın en güzel hatunlarııııııııı
iyi akşamlar şekler bebiş nasıl?
tesekkürler tatlım iyi çok şükürrr kuzum arada tekmeliyo hıckırıyo okadaa
ama tüm gün uyudu sanırım gece uyutmıcak beni
oooo gece uyutmazsa doğunca da öyle olmaz inşallah yeğenimm öyleydi ablam hamileyken ilk doğduğunda gece çoook az yatardı şimdide çok çok uyanır inş seninde öyle olmaz canımm çok zor oluyo:44:
inşş canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
sen evlimisin hangi sehirdesin canım :26:
nikahımız oldu ama düğünümüz 37 gün sonra canım elazığdayım ama bu yıl şark gelecek mi gelmeyecek mi tam belli değil gelmezse ist.da kalacaz mecburi görev sen neredesin?
hayırlı ugurlu olsun canım mutluluklar
bende malatyadayımm yakın olucaz senlee
sağol canım allah razı olsun malatya rahat mı ya bizde doğu görevinde orayı istiyoruz anneme yakın olmak için inşşallah rabbim nasip eder geliriz
inşş canım burası hiç dogu gibi deil valla çok güzel bi sehir gel bekleriz kuzum
ayyy inşallah canım innşallah sen hamilesin dualrında bana da yer ayırır mısın anneme yakına gelmek için elazığlıyız diye malatya biraz sorun oluyo bizim için vermiyolar torpil gerekiyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?