Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Sağolasın tatlım. Umarım bizim evliliğimiz de sizinki gibi mutlu son ile başlar
Umarım bir ömür mutlu olursunuz çok teşekkürler... Sayenizde çok daha cesaretleniyorum.

amin cnm inş.yüreğinin sesini dinle..mücadele et ki ilerde her an mutlu olabilesin..

sağol cnm..son adet 30 nisan 17 mayısta iğne oldum..

herkesin regaib kandili mübarek olsun canlarım allahım tüm dualarınızı kabul etsin inşşş

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun canlarım

günaydın kızlar...

Kandilimiz mübarek Rabbim bu gece yapılan dualarımıı hayırlısıyla kabuletsin.... Dualarımızda birbirimizi unutmayalım

regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar rabbim bütün dualarımızı kabul eder inşl....

kandiliniz mübarek olsun..................

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi kandiller....

aminnn
hepinizin kandili mübarek olsun..

tabikii ederim senin için dua canım inşş hayırlısıyla gelirsiniz buraya belli mi olur komsu oluruz kusumm
evet canım malesef burası torpilli bi yer bizim de ilk tercihimizde geldik darısıda size olsun inşş

ayy inşallah gelir komşu oluruz isterim valla
bizimde ilk tercihimiz ama kısmet ederi inşallah rabbim duanda beni de unutma nolur

sizdemi istanbuldasınız canım

henüz belli değil canım seçim haftası belli olacak inşallah bizim gönlümüz malatyadan yana anneme yakın olabilmek için ama bakalım kısmet rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize ama mecburi görevle istanbulda da kalabiliriz bu arada ben elazığdayım henüz düğünümüz olmadı 36 gün sonra nasip olursa

tayinmi bekliyorsunuz?:26:inşaallah olur..............

oyy maşallah az kalmış düğüne .hayırlısı olsun canım yaa rabbim gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz yer çıkar.bizde istanbuldayızda onun için sormuştum

tayinmi bekliyorsunuz?:26:inşaallah olur..............

ewt ya sorma hem düğün telaşı hem tayin yeri belli olmadı eşyalar gidecek yerleştiremeyecez eşyalar ne zaman gider nişanlıma yetişir mi oradayken nasıl yetişecek hepsi bilmiyorum düğünden yaklaşık 1 hafta sonra balayı kafam çok karışık anlamyacağın bi taraftan da stres üzüntü

oyy maşallah az kalmış düğüne .hayırlısı olsun canım yaa rabbim gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz yer çıkar.bizde istanbuldayızda onun için sormuştum

sağol canım ya çok az kaldı kötü durumdayım inşallah malatya olur allah içimi biliyo 2 3 günde bir de olsa anneme gelmek istiyorum çünkü hepten yalnız kalacak benim yüzümden

sağol canım ya çok az kaldı kötü durumdayım inşallah malatya olur allah içimi biliyo 2 3 günde bir de olsa anneme gelmek istiyorum çünkü hepten yalnız kalacak benim yüzümden

üzülme canım neden senin yüzünden olsun.senin kaderin buymuş bak ne güzel evleniyorsun yuvanı kuruyorsun elbet zamanla annecinde alışır sen canını sıkma kendinide suçlama tamamı

melekmehmet belki de komşu gelirim sana belli mi olur

kızzz benim üst katım boşşş hemen tutalım sizeee vallaha o kadar ii olurki bnde ayrı şehiren gelmişim kimseyi tanımıyorum burada yanlızım ne ii olurrr sen boşver malatyayı gel burda duralımmm:)işin şakasıda neresi hayırlısıysa orası gelsin canım

üzülme canım neden senin yüzünden olsun.senin kaderin buymuş bak ne güzel evleniyorsun yuvanı kuruyorsun elbet zamanla annecinde alışır sen canını sıkma kendinide suçlama tamamı

tabiki alışacaz ama çooook zor olacak ikimize de ablam evlenirken bi nebze daha rahattı arkada ben vardım ama benden sonra hiç kimse yok sık sık gelir giderim diyo ama evde yalnız kaldığı zamanlarda kahreder kendisini uyuyamaz biliyorum offffff rabbim güç versin inşallah hepimize zaman daraldıkça bende daralıyorum boğazıma düğümleniyo herşey

Son düzenleme:
oyy kıyamam dayan biraz daha ..ne güzel niyetlenmişsin bak rabbim sabrını verir

sağol cnm evet şükür Allah veriyor sabrını çoğu gitti azı kaldı...

cnm sıkma canını herşey hallolur hepimiz o sıkıntıları yaşadık ama bi baktık ki evlenmişiz aha bizimki haftaya 1 yıl oluyo anam şaka gibii

hangi semtte oturuyosun canımm belki geliriz şaka maka

cnm sıkma canını herşey hallolur hepimiz o sıkıntıları yaşadık ama bi baktık ki evlenmişiz aha bizimki haftaya 1 yıl oluyo anam şaka gibii [/QUOTE]

maşallah allah bozmasın tabiki zaman geçecek inşallah seneleri devirecez ama anneme dayanamıyorum suçlu hissediyorum kendimi artık biliyorum suçlu değilim ama napayım elimde değil ben evlenmesem tek kalmazdı diyorum sonra tövbe tövbe allaha karşı mı gelecem rabbim öyle yazmış diyorum çok karmaşık ya çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…