hadi geçmiş olsun canım
rabbim bir daha yaşatmasın inşlh
gecmiş olsun canım inşş saglıcakla tekrar hamiş olursun sende
saolun arkadaşlar Rabbim kimseye yaşatmasın....
Kızlar ayın 13 ünde şarklar açıklanıyor ev taşıyanlar bana taşıma ile ilgili tiyolar sevirse sevinirim ilk defa taşınıcam....
o konuda tezeyimm hemen sölim kusum
bak yemek takımların özellikle kendin gazeteyle iyice sar bantla kırılıcak olan esyalarını özellikle dikkat etsinler söle ben hep kendi elimle yaptım cok şükür bi kaç kase ve bardak kırılmıştı ona acımadım ama takım olsaydı üzülürdüm.. sonra özel esyalarını kendin paketle geri ıvır zıvırı evden eve nakliyat topluyo sarıyı samalıyo benim 10 aylık esyaları saolsun hep cizdiler inşş seninkilere bişi olmaz allah kolaylık versin şimdiden kuzumm
daha yeni yeni kendime geliyorum zaten ayağa kakacak halim yoktu biliyorsun gülüm. Haytaya halıları yıkamaya göndereyim diyorum gelincede hiç açmıycam. yemek takımlarımın kutusunu atmamıştım nede olsa tayinciyiz diye onları inş. kırmadan götürebilirim yorganlarım yastıklarım zaten hurçlarda bir açıp havalandırayım diyorum götürdüğüm gibide atarım evin bir yerine elime ayağıma dolanmasınlar dün dantellerimi topladım yıkayıp ütüledim (evde dantel seviyorum belki modası geçti ama napim camın annem ne emekle ördü onları)
geçen ay bir milyonlukçu gezerken rulo halince şu beyaz eşyalara filan sarılan pat patlı naylonlardan vardı onlardanmı alıp bibloları bardakları sarsam gazeteden daha esnek olur birbirine çarpsalarda biye düşünüyorum nasıl olur?
bir de acaba mobilyaları servis çağırıpmı sçktürsek yoksa nakliyecilermi yapsa karar veremedim?
canım şuaralar pahalı olur dersaneler açılacağı hafta ucuzluyor...Rabbbim başarılar nasip etsin inş her şey gönlünce olur
kızlar dr. dan geldim çok şükür kürtaja gerek yokmuş hapım az kalmıştı iki günlük onlarıda bitir dedi dr. 3 ay bebiş yasakladı. Zaten taşınma derdiydi yerleşme ramazan derken ( tabi çok yıprandım bahane biraz bunlar) 3 ay çoktan geçerrr....
yok kusum nakliyeciler söküyo takıyo getirincede
hep öle benimde annem de yapmış el emegi göz nuru çok degerli bizim için tabisi
poşetlere ben giyiceklerimizi felan doldurmustum kuzum biblolarını sar kırılcak olanların arasına koyarsın bişi olmaz inşş napıcan olursada canınız saolsun allah yardımcın olsun şimdiden bidenem
hadi çok şükür canım gerek kalmamış.amannn 3ay dediğin nekii geçer .inşallah bi daha yaşatmaz rabbim.off ev taşımak kadar kötü birşey yok yaa meloşunda dediği gibi hep gazeteyle galan sar kırılacak olanları valla bn çay bardaklarını falan tek tek sarmıştım ve kartonun üzerine yaz hep kırılacak olanları birde ben kartonun üstüne içinde ne varsa yazmıştım mesela tabaklar tencereler falan ii oluyo öylede.kırılan olmamuıştı hiç ama saolsunlar buzdolabımı çizdilerr koltuğumun kenarı deriydi yırttılarr allah kolaylık versin vallaha
[/FONT]
haklısın canım bibloya tabağa çanağa üzülmemde mobilyama kıyamam ama
bak benim aklımada kutuların üstüne kırılacak diye yazmak gelmişti ama sadece mutfak yada salon yazacaktım içinde ne olduğunu yazmak ta iyi fikir ona göre açıp yerleştirilir süpersin valla saol gülüm...
altına veya üstüne yaz yani dediğn gibi yerleştırmesi basit olur senin için canıum benimm...insan tabağa çanağa değilde mobilyaya üzülüyo gerçekten allahdan benim öyle pahalı değil geziciyiz diye çeyiz setlerinden almıştık ucuz onun için pekde üzülmedim
bende canım çok pahalıya kaçmadım ama gerçekden beğendiğim şeyleri aldım ilk zamanlar tepki veren çok oldu aman alma yemek odası takımını şunu bunu sen tayincisin dediler ama ilk heves dedim napim hevesimi alayım taşındığımda kırılırsa kırılsın iki maaşımda ona gitsin...
gerçekten yıpranıyo eşyalar ama bak sen beğendiğin şeyleri almışsın bn beğenerek almadım eşim doğudan sonra herşeyi değiştiririz dedi birde abim astsubay benim onun eşyalarıda hep pahalıydı tam 22saatlik yoldan geldi ve eşyalar mahvoldu onlarıda görünce dedim tayinciyiz gerek yok
saolun arkadaşlar Rabbim kimseye yaşatmasın....
Kızlar ayın 13 ünde şarklar açıklanıyor ev taşıyanlar bana taşıma ile ilgili tiyolar sevirse sevinirim ilk defa taşınıcam....
daha yeni yeni kendime geliyorum zaten ayağa kakacak halim yoktu biliyorsun gülüm. Haytaya halıları yıkamaya göndereyim diyorum gelincede hiç açmıycam. yemek takımlarımın kutusunu atmamıştım nede olsa tayinciyiz diye onları inş. kırmadan götürebilirim yorganlarım yastıklarım zaten hurçlarda bir açıp havalandırayım diyorum götürdüğüm gibide atarım evin bir yerine elime ayağıma dolanmasınlar dün dantellerimi topladım yıkayıp ütüledim (evde dantel seviyorum belki modası geçti ama napim camın annem ne emekle ördü onları)
geçen ay bir milyonlukçu gezerken rulo halince şu beyaz eşyalara filan sarılan pat patlı naylonlardan vardı onlardanmı alıp bibloları bardakları sarsam gazeteden daha esnek olur birbirine çarpsalarda biye düşünüyorum nasıl olur?
bir de acaba mobilyaları servis çağırıpmı sçktürsek yoksa nakliyecilermi yapsa karar veremedim?
iyilik canım sen nasılsın..............selam canım nasılsın
slm sekerimmm :80:
iyilik canım sen nasılsın..............
nasılsınız bakayım...................
iyiyiz canım cok şükür sende iyisin inşş kuzularınlaa
Canım yemek takımın için o pıt pıtlı poşetler varya onlardan al bence ne kadar gazeteye sarsanda kırılıyor ben onlardan almıştım hepsini tek tek sardım kolinin üstünede yemek takımı kırılacak yazmıştımhangi kolide ne varsa onu yaz hem taşırken hemde yerleştirirken iyi oluyor bize nakliye şirketi hiçbirşeye dokunmayın sadece özel eşyalarınızı toplayın yeter dediler ama ben tedbirimi elden bırakmadım koltuk beyaz eşya hariç kırılacak herşeyi kendim topladım. Birde ben kıyafetler için vakumlu poşetler aldım onlar içine baya eşya alıyorlar ve valize o haliyle sığıyorlar ve çok iyi oluyor yer kaplamıyorlar onlardanda tavsiye ederim alabilirsin birtek kıyafet değil birçok şey koyabilirsin canım...
Anlaştığın nakliyeci şirket iyiyse onların özel mobilya söküp takan elemanları oluyor bizimkinde vardı ve benim eşyalarıma hiç zarar gelmedi ki benimde aklım kalmıştı acaba bişey olucakmı diye salon takımım falan baya pahalıya almıştık ama allahtan başına hiçbişey gelmedi hiçbir eşyama bişey olmadı sağolsunlar çok dikkatli taşımışlar
iyilik canım..temizlik yapıyorum..yarında misafirim var,biraz hazırlık yapacağım....
çocuklarda iyi çok şükür..oğluşumda uyuyor...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?