Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

valla gece beni kasıgımdan sancı tuttu bacımm bilmiom nst.de bide sancım cıkmış her an dogurabilirimm hazırlıklı olun
ben temmuzun ilk haftası die bekliom bide sezeryan olucaz sanırım bacım hakkımızda hayırlısı olsun
saglıcakla gelsin kuzularımızz

kasılmalar normal meloşum endişe etme...inşallah zamanında doğarlar...kilosunu biraz tamamlasında hayırlısıyla...haftaya kontrolumuz var bakalım gelinin kaç kilo olmuş merak ediyorum..diyetteyim ya bebek kilo almıyor gibi geliyor bana ama doktorum kilosu iyi diyor bende bişey anlamadım...banada hazirandan sonra doğumu bekliyecez dedi....Rabbim hakkımızda hangi doğum hayırlısıysa onu nasip etsin...ama normal doğum istiyorum ben...sezeryanda dikiş yaraları iyileşene kadar insan mahvolur ya...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin meloşum...yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı bizlere nasip etsin şu mübarek cuma gününde...yavrularımızı 3 aylarda doğurmuş olacaz..buda ayrı bir mutluluk canım...

evet kuzum öleee şükürler olsun ki bizimki 2.5 kilo olmus teyzesi şimdilik
yok kusum bende fazla kilo almadım ve fazla yemedigim halde bebişim böle alakası yok yemeyle benim bi arkadasım var kız 25 kilo almış ama kızı bi dogmus 2.600 gr yanii bol su iç meyve sebze çok ye kan ilacını al tamam bebişlerimiz şimdi daha hızlı kilo alıyolar saglıcakla gelsinler inşş rabbim bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza da bu güzel duyguları yasamayı nasip etsin inşşş kuzum çok öptüm seni

herkese hayırlı cumalar rabbim kimin gönlünden ne duası geciyosa kabul eylesin inşşşş

haklısın tatlım...valla tatlım suyu bol içiyorum zaten..meyve sebzeyide yiyorum bol bol...diyet yaptığım için endişe ediyorum işte...güzel dualarına aminnnnnnn diyorum tatlım...
herkese hayırlı cumalar rabbim kimin gönlünden ne duası geciyosa kabul eylesin inşşşş
aminnnnnnnn tatlım...

oyy allah razı olsun canım benim merak etmişsin eşim ataşehirde çalışıyoda ekipleri bıraktı ii oldu kurtulduk tatlımmm...melike aradı söyledi sağolsunda oda merak etmiş ama inşallah hiçbirşeyleri yoktur yaa rabbim yardımcıları olsun

cnm dıualarımdasın inş bebişin istediğin zamanda doğar sağlıkla kucağına alırsın cnm..

günaydınnnnn fıstıklarrrr

günaydın şekerrr bugün nasılsın?

mrb arkadaslar bende polis eşiyim....bu yıl sarka gidicek olanlar var mı

hoşgeldin aramıza cnm..ben zaten şarktayım kendi memleketimde

maşallah cnm hayırlı olsun bebişin...

sarıbeybim nasılsın ne yaptın test işini inşlh güzel haberleirn vardır tatlım

mrb tatlım iyiyim boş boş bekliyom valla..ne adet var ne bebek...:26:

hayırlı cumalar cnm....amin bacım aminnnn

mrb arkadaslar bende polis eşiyim....bu yıl sarka gidicek olanlar var mı

mrb canım hoşgeldin.bende çok istedim bu sene şarka gitmek ama kimseyi göndermiyorlar ben bi türlü alışamadım şu istanbula.neresindesiniz tatlım istanbulun.vallaha hakkınızda neresi hayırlısıysa orası olsun güzelim.hamileymişsin hayırlı olsun rabbim sağsalim almayı nasip eder inşallah bütün hamişlerimize bnde evimizi taşımadan 1gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu zor oluyo yaa hiçbirşey ellettirmediler bana ama içime sinmemişti hiç kendim istediğim şekil yapamadım falan ama sonradan düzene girdi herşey

allah razı olsun bitanem benim çok şükür iyiyiz sende iyisin inşş kuzucummm benidme dualarım hep seninel biliosun inşş dogumda size hep dua edicemm canımsınız
sanada hayırlı cumalar canım.inşallah güzelim inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı

amin bitanem benimmm

gece 12 idi eşim aradı söyledi valla telin olsa arıycaktım sonra meloşu arıyam dedim
dedim hatun zaten zar zor uyuyo uyandırmıyım onuda şimdi

amin canım inşlh hiç kimseye bişey olmadan çıkarlar hastaneden

bu sene girmicem canım seneye 2012 deki kpss için demiştim dersaneler baya pahalı,hatta martta başlamışlar kayıtlara ben geç bile kalmışım para önemli değil iyi bir puan alayım da ....

canım şuaralar pahalı olur dersaneler açılacağı hafta ucuzluyor...Rabbbim başarılar nasip etsin inş her şey gönlünce olur

kızlar dr. dan geldim çok şükür kürtaja gerek yokmuş hapım az kalmıştı iki günlük onlarıda bitir dedi dr. 3 ay bebiş yasakladı. Zaten taşınma derdiydi yerleşme ramazan derken ( tabi çok yıprandım bahane biraz bunlar ) 3 ay çoktan geçerrr....

hadi geçmiş olsun canım
rabbim bir daha yaşatmasın inşlh

arasaydın kuzusumm gerci 12 di yattım ama siyaset meydanı vardı ona bakarken uyuyakalmışm zaten bide wc ye artık cok sık kalkıyom geceleri de bida bişi olursa ara bebişim benimm

gecmiş olsun canım inşş saglıcakla tekrar hamiş olursun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…