- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
slmmmmmmmm nasılsınız şekerlerr:80:
slmmmmmmmm nasılsınız şekerlerr:80:
slm canım iyiyiz cok şükür beyaz showum basladı ona bakıyorum kocişde görevde sen napıyosun nasılsın bakimmm
iyidir nolsun forumda dolaştım biraz uykum gediminnoş napıyo döbüşte
günaydın canım nasıl oldun iyisindir inşl....günaydın kızlar....
günaydın melike nasıl gidiyor hamilelik rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin canımgünaydın güzellerrrrrr
daha şimdiden ne yaramazlıklar yapıyor hareketli olacak desene işin var hadi:)))ii yapmıssın tatlım benim ay sormaa artık ayakta uyutuyo beni aksam beyaza bakarken uyuyakalmışım
oglumda sabah uyanmış zıplıyo canımm napsın yeri rahat ne de olsa
merhaba sanada iyi hafta sonları nasılsın ...merhaba iyi hafta sonları.................
günaydın canım nasıl oldun iyisindir inşl....
günaydın melike nasıl gidiyor hamilelik rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin canım
daha şimdiden ne yaramazlıklar yapıyor hareketli olacak desene işin var hadi:)))...
merhaba sanada iyi hafta sonları nasılsın ...
günaydın melike nasıl gidiyor hamilelik rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin canım
daha şimdiden ne yaramazlıklar yapıyor hareketli olacak desene işin var hadi:)))...
günaydın kızlar....
merhaba iyi hafta sonları.................
günaydın kızlar iyi haftasonları nasılsınız?
ben hiç iyi değilim dün lekelenmem oldu kızdım bende eve gittim halı yıkadım yoruldum tabi...
bi de 2 aydır kocamla izinlerimiz denk gelmiyodu bu pazar evde olacaktı.dün geldi yine izinler kapalıymış dedi deli oldum ya...3+1 çalışıyo normalde bazen günleri değişiyo bende kızıyorum sen değiştiriyosun diye...
sanırım haftaiçi günlere denk getiriyo izinlerini bende salak gibi bekliyorum da bu haftasonu beraberiz diye çok zoruma gitti ya..
bide gece bi korku yaşadım ki saat 3 wc ye kalktım bi de ne göreyim sokak kapımız açık
koştum hemen küs olduğum kocamı uyandırdım kapıyı kapattı heryere baktı o yine uyudu ben sabahladım çok korktum
emsalsiz kürtaj olmana gerek kalmamasına bende sevindim canım..çok geçmişolsun..emsalsiz mrb cnm kürtaja gerek kalmamasına çok sevindim...
yukarıya da yazdım da izinlerinizi sizler ayarlıyabiliyomusunuz? yoksa kocamı gebertcem ya uyuz oldum..
emsalsiz mrb cnm kürtaja gerek kalmamasına çok sevindim...
yukarıya da yazdım da izinlerinizi sizler ayarlıyabiliyomusunuz? yoksa kocamı gebertcem ya uyuz oldum..
aa çok geçmiş olsun..nasıl yani kapı açık...birimi girmiş ki?:26:
bende seni arıyorum çok merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?