Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın kızlar....
günaydın canım nasıl oldun iyisindir inşl....

günaydın güzellerrrrrr
günaydın melike nasıl gidiyor hamilelik rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin canım

ii yapmıssın tatlım benim ay sormaa artık ayakta uyutuyo beni aksam beyaza bakarken uyuyakalmışım
oglumda sabah uyanmış zıplıyo canımm napsın yeri rahat ne de olsa
daha şimdiden ne yaramazlıklar yapıyor hareketli olacak desene işin var hadi:))) ...

merhaba iyi hafta sonları.................
merhaba sanada iyi hafta sonları nasılsın ...

iyilik canım sağol..sen nasılsın....:86:

slm tatlım benim iyiyiz çok şükür arada sancımız tutuyo kısa süreli allahtan yoksa dayanamıyom
sormaa teyzesii cok zıpır olucak benim oglusum yaaa
sende iyisin inşş kuzucumm
benide arkadaslar arıoo hadi carsıya sende cık gel biz bulusuyoz die ama hiç gözüm kesmiyo cok sıcakk

saol canım çok şükür bu gün daha iyiyim. Çalışıyorum şuan işteyim yarın izinliyim inş. kendime geldim sanırım yarın nere gitsem diye düşünmeye başladım ( iyleştikçe bebişi daha çok özlüyorum sanki kendi canımı unutunca onu kaybetmenin acısı arttı sanki dün akşam nası durup dururken ağladım... Ama geçiyo napalım... Rabbim büyük dert vermesin vardır bir hayır her şeyde)

günaydın kızlar iyi haftasonları nasılsınız?
ben hiç iyi değilim dün lekelenmem oldu kızdım bende eve gittim halı yıkadım yoruldum tabi...
bi de 2 aydır kocamla izinlerimiz denk gelmiyodu bu pazar evde olacaktı.dün geldi yine izinler kapalıymış dedi deli oldum ya...3+1 çalışıyo normalde bazen günleri değişiyo bende kızıyorum sen değiştiriyosun diye...
sanırım haftaiçi günlere denk getiriyo izinlerini bende salak gibi bekliyorum da bu haftasonu beraberiz diye çok zoruma gitti ya..

bide gece bi korku yaşadım ki saat 3 wc ye kalktım bi de ne göreyim sokak kapımız açık
koştum hemen küs olduğum kocamı uyandırdım kapıyı kapattı heryere baktı o yine uyudu ben sabahladım çok korktum

emsalsiz mrb cnm kürtaja gerek kalmamasına çok sevindim...
yukarıya da yazdım da izinlerinizi sizler ayarlıyabiliyomusunuz? yoksa kocamı gebertcem ya uyuz oldum..

aa çok geçmiş olsun..nasıl yani kapı açık...birimi girmiş ki?:26:

aa çok geçmiş olsun..nasıl yani kapı açık...birimi girmiş ki?:26:

cnm kapımız tam olarak kapanmıyo lojman şartları işte sürgüsünü takmamız gerekiyo sağolsun kocamda unutmuş.gece kapı açılmış artık kaçta açıldıysa 11 de uyuduk 3 te açıktı kapı..

bende seni arıyorum çok merak ettimmm

edam gelicem cnm bi yandan iş yapıyom bi yandan kk dayım işte napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…