Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende 8 aydır beklıyordum canım.memleketım bursa.suan istanbuldayım eşim erzurumlu aılesıde orda bıraz oraya yakın olsun dıye erzıncan ıstedık hepımız ıcın hayırlısı olsun canım...

bende 8 aydır beklıyordum canım.memleketım bursa.suan istanbuldayım eşim erzurumlu aılesıde orda bıraz oraya yakın olsun dıye erzıncan ıstedık hepımız ıcın hayırlısı olsun canım...

evet canım herkesin hakkında hayırlısı olsun inşşş ne güzel sende bebişine kavsumussun sonunda darısıda isteyen arkadaslarımıza olsun inşş canım benim

hoşgeldin canım aramıza
ay resmine baktımda seni tanıyo gibiyim belkide karşılaştık bi yerlerde
istlda nerde otrysn eşin nerde görevli :44:

şarkınızda hayırlı olsun dilerim gönlünüzden geçen yer olur

günaydın kusummm iyiyim bitanem çok şükür gerci gece sancı tuttu beni eşimde görevdeydi napacagımı bilemedim sen napıyon nasılsın bacım annecinde yanında ohh sefan olsunn

amaninn bacım artık her an tetikdesiniz desene
allahtan eşinin işi çok uzak değilmiş sana hemen bir tel atlar gelir

evet canım onlar daha uyuyo eşimde işten geldi sabah uyuyo
miting varmış yine 12 12 ye dönmüşler yine gece denk gelmiş galiba akşam yine işe gidecek

bende servis çağırdık fırın için yan tarafında 2 3 pas gördüm dedim ilerlemeden tedbiri alalım
işte erken geliriz demişlerdi onu bekliyorum kuzum

ya bu arada meleğin eşi nerde görevliydi dün çok merak ettim onu
çünkü ataşehirde bir ekip arabası gece durağa girmiş 4 vatandaş bir polis yaralıydı kan lazımdı eşim aradı söyledi ama uymuyodu vericektik yoksa
inşlh bişi olmamıştır kimseye

çok uzak sayılmaz kuzum burda subeleri hep dagıtmışlar bi yere sorma allahtan arabamız var gece gelicekti işte sonra aglamaktan uyuyakalmısım bizimkide 3 gündür gece 11 de gidiyo sabah geliyo hani sana ogün sölemiştim ya konusurken telefonda bi yerim agrıyo diye orasıda hala agrıyo ve ben artık çok tırısyorum :18: dün dr gittim bi sancım cıkmış nst.de belkide gününden önce alırız dedi bende diom 5 temmuz evlilik yıl dönümüz ya artık o güne kadar bi aksilik olmazsa o gün olsun istiyorum sezeryan olucam kuzum sanırım rabbim yar ve yardımcım olsun inşş simdiden

hadi yaa tühh canımm allahım korusun hepsini inşşş iyidir yaa
canım melekler sarıgazideler yanılmıyosam ümraniye tarafıydı :26:

ay şu gece gitmelerine çok uyuz oluyorum bacım gerçekten evli olmayanları göndersinler diye söyleniyorum eşimde diyo hee senin için onun araştırmasını yaaprlar uygularlar
hadi bakalım canım rabbim yardımcın olsun inşlh sağlıkla kucağına alırsın doğuma girerken sen bana alo de muhakkak doğumun kolay olması için bi sure var onu okurum ben sana inşlh bacım

dogru demişş ama bizde öle düşünüyoz ne var yaniii
ayy allah razı olsun bitanem bi kaç arkadasta söledi burdan gitmeden söle diye çok soalun yaa canımsınızzz
tamam canım ataşehir dediğim yerde ümraniyede zaten :97:
sen ona bi alo de merak ettim gerçekten

anemm öle mi ne bilim benn istanbul karısıkk keleee

evet eccik karışık ama bana hiç karışık gelmiyo
bende ümraniyede çalışıyodum evlenmeden önce o yüzden ümraniye tarafını iyi biliyom

evet eccik karışık ama bana hiç karışık gelmiyo
bende ümraniyede çalışıyodum evlenmeden önce o yüzden ümraniye tarafını iyi biliyom

ben bi kere geldimm bacım oda bagcılara
şimdi konusuyoz melegemle kuzumm onun eşi ekiptn cıkmış çok şükür o deilmiş ama yaralı polisimize acilşifalar bidenem

ben bi kere geldimm bacım oda bagcılara
şimdi konusuyoz melegemle kuzumm onun eşi ekiptn cıkmış çok şükür o deilmiş ama yaralı polisimize acilşifalar bidenem

amann en berbat yere gitmişsin kızz oranın serserisi tinercisi alkollüsü çoktur..
benimde halamın gelini otruuyo orda

onunda haber varmıymış olaydan
aman iyi bari dünden beri aklımdaydı

amann en berbat yere gitmişsin kızz oranın serserisi tinercisi alkollüsü çoktur..
benimde halamın gelini otruuyo orda

onunda haber varmıymış olaydan
aman iyi bari dünden beri aklımdaydı

yokmuss kuzumm benimde kuzenimin ok meydanında özel güvenlik şirketini işletiyodu evlenmiştide dügününe gitmiştik yanılmıyosam güneşli de olmustu :82:

slm kızlar...meloşum nasılsın tatlişim...?ışığını yanıyor görünce bir selam vereyim dünürüme dedim... damadım nasıl?

slm kızlar...meloşum nasılsın tatlişim...?ışığını yanıyor görünce bir selam vereyim dünürüme dedim... damadım nasıl?

ooo dünürünü buldun yinee eferimm böle bize ii bakın ana kızz
iyiyim kuzum çok şükür ii yaptın bebegem sen napıyon nasılsınn benim gelinden ne haber ii bak kuzusumaa

ooo dünürünü buldun yinee eferimm böle bize ii bakın ana kızz
iyiyim kuzum çok şükür ii yaptın bebegem sen napıyon nasılsınn benim gelinden ne haber ii bak kuzusumaa

saol meloşum...bende busede iyiyiz çok şükür teyzesi.gelinine iyi bakıyorum meraklanma sen ..gün sayıyoruz işte...zaman yaklaşıyor hayırlısıyla...meloşşşşşşşş bakalım önce hangimiz doğuracak merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…