Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selamun aleykum hanımlar nasılsınız
heyecan doruktadır sanırım tainciler için
ben bu yılda kars ipkalısıyım kabul olur sanırım yüzde 95 bu 4.ipkamız bizim karsa gelenler sanslı cunku kesin lojman cıkıyo şikayet edneleri pek anlamıyorum ben cok memnunum burada tek sorun saglık ki oda düzeliyo yavas yavas kısıda eskısı kadar can yakıcı değil cıkanlar sakın üzülmasin tabi bırazda bakıs acısıyla ilgili
eger karsa taini cikan olursa bana mesaj atabilir her türlü bilgilendirebilirim
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
CAPONUM ADLI KULLANICIYA ALLAHTAN BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM RABBİM SABIR VERSİN

Son düzenleme:

Aleykümselam canım biz bu sene şarka gitmeyi düşünüyoruz bakalım inş. hayırlı olan bir yer gelir.

merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin

merhaba canım hoşgeldin çerkezkızı söyledi başınsağolsun canım Allah sabır versin sana ve ailene çok üzüldüm anne baba insan bu durumlarda daha çok üzülüyor,rabbim babacına gani gani rahmet eylesin canım ...

iii aksamlar kızlarrrr
kuzumlaa öglen cıkmıştık aksam oldu geldikk ama öldümm yürü yürü canım cıktı vallaa
eşimde dün gecedeydi oda uyudu tüm gün neyse evde olsam uyandırırdım duramazdım
çok yoruldumm ayaklarımı hissetmiyorummm

çıktık valla kuzumm napim arkadasları kıramadım saol bidenemm düşündügün içinn
merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin

babamı kaybettim bugün 17 gün oldu

hoşgeldin tatlımm basın saolsun babacına çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşşş

ve aleyküm selam canım hoşgeldinn
iyiyiz çok şükür sen napıyon nasılsın görüşmeyeli bitanem bebişinde iyidir inşş

ii yapmıssın tatlım benim ay sormaa artık ayakta uyutuyo beni aksam beyaza bakarken uyuyakalmışım
oglumda sabah uyanmış zıplıyo canımm napsın yeri rahat ne de olsa

oy oy kıyamam uyku ne tatlıdır şimdi sende doğunca da sabahları yatakta zıplar erkenden bi baktın oy oy ısırmalık olur işte o zaman

kızlarrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrr nasılsınız bakalım

oy oy kıyamam uyku ne tatlıdır şimdi sende doğunca da sabahları yatakta zıplar erkenden bi baktın oy oy ısırmalık olur işte o zaman

ii aksamlar sekerimm
ahh canım simdi erken yatmaya calışıom ama sabah uyanınca kötü oluyom heryerim sımsıcak atesler içinde oluyoo hararet basıyo gece kac defa wc ye kalk bıktım inanki ve hemen balkonları acıom çok zor bu hamilelik yaaa tabi bebişi düşününce tüm stres gidio amane bilim sıcaga kalmam kötü oldu yinede hakkımızda hayırlısı bakalım darısıda size olsun inşşş

ewet ya yaz gebeliği zor diyolar ne bileyim allah yardımcın olsun senlle birlikte tüm hamişlerin inşallah
ama dediğin gibi bebişi düşününce tüm sıkıntılar biter inşallah herzaman her koşulda amin kuşum amin hayırlısı inşallah herşeyin

Son düzenleme:

amin bitanem benimmmm

selam kızlar
şu tayinler bi açıklansaydı yaaaaaa patlıyom meraktan

slm hülyacım hoşgeldin canım naber nasılsın bebişin nasıl
canım secimden sonra acıklanıcakmış az kaldı biraz daha bekle bende gecen yıl böleydimm hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin inşşş

iyi hafta sonları canlar
her ne kadar biizm için pazarların hiç bir anlamı olmasada

meloş naber kuzum nasılsın
ben pek giremiyorum malum annemler bende gelen giden curcuna misali ev :86:
bugünde biz gidicez dayımlara herkes orda toplanacak

caponum rabbim eyüp a.s sabrını versin canım
allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet kabri geniş olsun inşlh
ne kadar kötü bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum canım rabbim annene uzun ömürler versin
ne diyeceğimi bilemedim gerçekten

ne güzelll canım yaaa bak özendim şimdi benim kimsem yok burada...annemi özledimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…