aa başın saolsun canım mekanı cennet olsun inş. rabbim sizlere sabır versin canım çok zor...
çok zor allahıma sığındıkça rahatlıyorum yoksa taş olur çatlarsın
selamun aleykum hanımlar nasılsınız
heyecan doruktadır sanırım tainciler için
ben bu yılda kars ipkalısıyım kabul olur sanırım yüzde 95 bu 4.ipkamız bizim karsa gelenler sanslı cunku kesin lojman cıkıyo şikayet edneleri pek anlamıyorum ben cok memnunum burada tek sorun saglık ki oda düzeliyo yavas yavas kısıda eskısı kadar can yakıcı değil cıkanlar sakın üzülmasin tabi bırazda bakıs acısıyla ilgili
eger karsa taini cikan olursa bana mesaj atabilir her türlü bilgilendirebilirim
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
CAPONUM ADLI KULLANICIYA ALLAHTAN BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM RABBİM SABIR VERSİN
merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin
babamı kaybettim bugün 17 gün oldu
çıktık valla kuzumm napim arkadasları kıramadım saol bidenemm düşündügün içinniyiyim canım sağolasın
iyiyim canım ne olsun aynı ...
evet zıpır olacağa benziyor yaramaz
sancın varsa boşver çıkma hemde sıcakmış yalnız başına yolda ne olur ne olmaz ,eşin gelsin gezdirsin seni:87:
merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin
babamı kaybettim bugün 17 gün oldu
selamun aleykum hanımlar nasılsınız
heyecan doruktadır sanırım tainciler için
ben bu yılda kars ipkalısıyım kabul olur sanırım yüzde 95 bu 4.ipkamız bizim karsa gelenler sanslı cunku kesin lojman cıkıyo şikayet edneleri pek anlamıyorum ben cok memnunum burada tek sorun saglık ki oda düzeliyo yavas yavas kısıda eskısı kadar can yakıcı değil cıkanlar sakın üzülmasin tabi bırazda bakıs acısıyla ilgili
eger karsa taini cikan olursa bana mesaj atabilir her türlü bilgilendirebilirim
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
CAPONUM ADLI KULLANICIYA ALLAHTAN BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM RABBİM SABIR VERSİN
ii yapmıssın tatlım benim ay sormaa artık ayakta uyutuyo beni aksam beyaza bakarken uyuyakalmışım
oglumda sabah uyanmış zıplıyo canımm napsın yeri rahat ne de olsa
kızlarrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrr nasılsınız bakalım
oy oy kıyamam uyku ne tatlıdır şimdi sendedoğunca da sabahları yatakta zıplar erkenden bi baktın oy oy ısırmalık olur işte o zaman
ewet ya yaz gebeliği zor diyolar ne bileyim allah yardımcın olsun senlle birlikte tüm hamişlerin inşallah
ama dediğin gibi bebişi düşününce tüm sıkıntılar biter inşallah herzaman her koşuldaamin kuşum amin hayırlısı inşallah herşeyin
selam kızlar
şu tayinler bi açıklansaydı yaaaaaa patlıyom meraktan
iyi hafta sonları canlar
her ne kadar biizm için pazarların hiç bir anlamı olmasada
meloş naber kuzum nasılsın
ben pek giremiyorum malum annemler bende gelen giden curcuna misali ev :86:
bugünde biz gidicez dayımlara herkes orda toplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?